Home / Actualitate / Incorect Politic Devine Mai Puternic

Incorect Politic Devine Mai Puternic

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 1, 2019

Incorect Politic Devine Mai Puternic

S-a muncit mult (peste 1100 de articole publicate).

Dar a dat roade.

În ultimul an, Incorect Politic a cunoscut o evoluție fenomenală, depășind în rang site-uri consacrate, ca buciumul.ro, naționaliști.ro și diferite bloguri naționaliste.

Suntem aproape în rând cu cei de la Justițiarul. Ne bucurăm că ajungem să avem cu toții o expunere și audiență crescută!

“Și crescu și se făcu mare ca brazii codrilor. Creștea într-un an cât alții-n zece.” 

Incorect Politic Devine Mai Puternic

Ca un personaj mitic cules din folclorul românesc, Incorect Politic a crescut într-un an cât alții în zece.

În luna decembrie am depășit 1 milion de vizite de când existăm.

Și suntem abia la început.

Incorect Politic Devine Mai Puternic

Menținem acest site fără reclame de peste un an, ceea ce-i dă un aspect curat și plăcut de citit.

În comparație, am intrat pe ortodoxinfo sa citesc ceva și am fost BOMBARDAT de publicitate și de pop-up-uri care îți distrag atenția de la ceea ce citești. Aceste lucruri enervează cititorul, generează stres inutil și disconfort.

Nu vrem să scădem calitatea site-ului în halul ăsta, așa că pentru a menține publicația…momentan apelăm la buzunarul propriu.

Dacă vreți să ne susțineți (ne-ar prinde bine), puteți dona pe Paypal sau să contactați redacția pe email pentru o donație bancară.

Până acum, presa mincinoasă nu ne-a prea băgat în seamă pentru a nu ne da relevanță, urmând cu sfințenie un principiu de propagandă scris de Joseph Goebbels, toți cu excepția lui William Totok de la Europa Liberă, care nu s-a putut abține să nu-i ia apărarea alogenului Radu Jude printr-un articol defăimător la adresa noastră.

Presa românească autentică ne-a preluat uneori pe internet, dar și într-o revistă tipărită (Certitudinea nr. 14).

Așteptăm raportul INSHREW despre antisemitismul în mediul online din România. Vor folosi raportul ca justificare pentru a cere mai mulți bani de la guvern.

Tineri din întreaga țară ne citesc. Și nu doar tineri. Alt segment al audienței este format din persoane cu vârste între 40-70 ani, cu pregătire serioasă și un nivel intelectual ridicat, chiar cadre didactice. Aceștia ne trimit materiale, articole, imagini, meme, poezii. Toți avem ceva în comun – apreciem Adevărul.

Investigațiile noastre au avut impact real; Cătălin Berenghi și-a îndreptat privirea spre mega-sinagoga ce urmează a fi construită în Sighetul Marmației, solicitând primarului anumite informații conform legii 544/2001.

Un alt articol a fost citat într-un proces civil despre retrocedări frauduloase efectuate de comunitatea evreiască din Roman în colaborare cu Securitatea lui Ceaușescu, iar acestea sunt doar câteva exemple….

Devenim tot mai periculoși pentru sistem, intrăm în liga mare.

Personal, nu mi-aș dori să fac nimic altceva cu timpul meu și fac asta aproape zilnic vreme de un an și patru luni.

Nu am obosit.

Împlinirea care vine din munca în slujba unui ideal înalt depășește orice plăcere efemeră. Te aprinde, îți umple sufletul și te motivează să mergi mai departe.

Pentru 2019

Deschidem două rubrici noi, Remember și Dacă Ești Nou Pe Site.

Remember este o rubrică dedicată unor articole memorialistice care au apărut la un moment dat în reviste tipărite sau pe internet, iar ulterior s-au pierdut în negura cenzurii.

Dacă Ești Nou Pe Site este rubrica pentru articole introductive, ușor de digerat pentru cine intră pentru primele dăți și se simte copleșit de numărul articolelor, nefiind inițiat în anumite subiecte mai sensibile.

Dinamica de creștere incredibilă a site-ului este în raport cu cererea: realitatea revine în forță, iar oamenii au înțeles că singura valoare este ADEVĂRUL! Adevărul nemaifiind practicat de concurență, Incorect Politic străpunge triumfător bezna înconjurătoare.

Mulțumesc tuturor cititorilor, camarazilor de redacție și contribuitorilor ocazionali.

Am clădit ceva frumos.

Salut pe toți prietenii cu care dialoghez prin email, oameni deosebiți pe care i-am cunoscut de-a lungul aventurii incorect politice.

Anul 2019 va fi anul nostru.

Vorba unui camarad,

Pe cai, se filmează!

Incorect Politic Devine Mai Puternic

7 comments

 1. Felicitări şi la mai mare !

 2. Cererea de antiglobalism, deci contra-semitism și, mai ales, naționalism se află în creștere exponențială. Fiind buni creștini, milostivi și oameni de suflet, au dăruit din abundență. Paradoxal, ținând cont de context, au respectat regula Smith-iană a cererii și ofertei… Felicitări și multă sănătate întregii echipe redacționale și, mai ales, camaradului Sterie Ciumetti!!!

 3. Caroline Gunderode

  Domnule Sterie Ciumetti,

  Dumneavoastra si comilitonii dumneavoastra din echipa de redactie calariti pe cai foarte inalti !
  Felicitari !
  Sindicatul gangsterilor reptilieni fierbe vizibil in propriile lor limbi de foc !
  Tineti-o asa , caci miroase deja tare de tot a shoric ars pe sub solzii godzilelor !
  Astept sa suflu in scrum de reptila !
  Imi frec mainile !

 4. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  LA MULTI ANI ! INTRU ORTODOXIE UNITATE NATIUNE PATRIE PAMANT STRAMOSESC !!!

 5. Felicitari.

  Peste un an sper sa aveti un juma’ de milion de cititori zilnic.

 6. Multumim inca o data pentru toata munca pe care o faci zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *