Home / Educativ / În vremuri grele, românul la nevoie se cunoaște

În vremuri grele, românul la nevoie se cunoaște

Incorect Politic
Martie 8, 2020

Dincolo de discursuri puternice și promisiuni dătătoare de speranță, aceste vremuri sunt un filtru, faptele concrete arătând adevăratul caracter al omului.

Naționaliștii din Buzău au trecut la fapte, oferind ajutor bătrânilor a căror deplasare este restricționată. Tinerii români se oferă să cumpere produse și să livreze la domiciliu, persoana plătește doar produsele. Gestul vine după exemplul a două asociații naționaliste, care au pornit această campanie încă de luna trecută.

În vremuri grele românul la nevoie se cunoaște

De asemenea, buzoienii au trimis un colet cu măști și ochelari de protecție către un medic din sectorul 1, în urma informațiilor primite de la acesta conform cărora personalul medical nu este dotat cu echipamentul necesar.

În vremuri grele românul la nevoie se cunoaște

 

Acești români ne arată că orice ajutor, cât de mic, contează!  Exemplul lor să devina fapta noastră. Ca tânăr român, poți și trebuie, mai ales acum când ți s-a dat ocazia, să acorzi ajutor în jurul tău, devenind un sprijin pentru cei din jur, un stâlp al comunității.

Nu e puțin lucru, după toată propaganda negativă împotriva naționaliștilor, dar în vremuri grele se vede limpede pe cine te poți baza.

Marius1488

Leave a Reply

Your email address will not be published.