Home / Internațional / În timp ce statuile albilor sunt distruse, în Germania se va inaugura statuia jidanului Lenin

În timp ce statuile albilor sunt distruse, în Germania se va inaugura statuia jidanului Lenin

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 22, 2020

Germania se va inaugura statuia jidanului Lenin

În timp ce statui ale albilor cad în America și în Europa, în Germania, statuia jidanului Lenin urmează să se ridice, în triumful tinerilor marxiști-leniniști de rit nou.

Libertatea:

Astfel, în timp ce în Statele Unite sunt demolate statui ale unor figuri istorice, în contextul manifestațiilor antirasism de după moartea lui George Floyd, în Germania va fi inaugurată o statuie a controversatului lider sovietic Vladimir Ilici Lenin.

Reprezentanți ai Micului Partid Marxist-Leninist din Germaniei (MLPD), care a condus inițiativa instalării statuii, au declarat că este prima statuie a figurii revoluționare ruse care a fost ridicată în fosta Germanie de Vest, la peste 30 de ani de la căderea comunismului în Germania de Est.

”Timpul pentru monumente pentru rasiști, antisemiți, fasciști, anti-comuniști și alte relicve ale trecutului a trecut clar”, a declarat președintele MLPD, Gabi Fechtner. ”Dimpotrivă, Lenin a fost un gânditor înaintea timpului său, un luptător pentru libertate și democrație”, a argumentat ea.

Ați fi bănuit prin anul 2002 că lumea se va schimba atât de radical în 18 ani? O stare de demență societală a cuprins națiunile. Steagul roșu și-a schimbat culoarea-n curcubeu. Urmează a patra industrializare care va pregăti tehnocrația? Ce ne caracterizează astăzi e absurdul și dubla-măsură a establishmentului. Să ridici o statuie cu Lenin e acceptat, să ai partid marxist-leninist în 2020 e legal, să te afișezi cu secera și ciocanul pe tricou e acceptat, dar să porți o zvastică e interzis, să ai un partid național-socialist e ilegal, să ții un bust cu Ion Antonescu e interzis.

Hoardele satanizate devin tot mai violente, ura lor față de tot ceea ce este firesc îi transformă din semeni în monștri. Europa de după siluirea dreptului prin primul tribunal-spectacol (Nuremberg) îi ridică statuie criminalului Lenin. America deschide drumul pentru clocotirea furioasă a neo-proletariatului negru-maro.

România privește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *