Home / Actualitate / Imagini ȘOCANTE – Satanizarea primăriei Sector 1 cu statui demonice

Imagini ȘOCANTE – Satanizarea primăriei Sector 1 cu statui demonice

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 18, 2021

Cotoroanța Clotilde Armand, această Baba Cloanța în devenire, după ce a împuțit capitala cu gunoi, acum pângărește primăria cu demoni.

Via Antena3:

După ce și-a început glorios mandatul umplând sectorul 1 de gunoaie, Clotilde Armand s-a gândit să asezoneze sediul primăriei cu niște statui grotești reprezentând demoni feminini. Totul sub auspiciul artei și nobleții.

Din surse foarte sigure, am aflat că, după ce a rezolvat rapid toate problemele Sectorului 1, de la salubritate, până la bursele elevilor, de la locurile de parcare de reședință, până la paza din școli, edilul din Banu Manta și-a găsit timp și pentru tichia de mărgăritar… Pardon, pentru mecenat.

Pentru vineri, primărița Clotilde Armand pregătește vernisajul unei expoziții de sculptură, chiar în holul monumental de la parterul Primăriei Sectorului 1″, a anunțat avocatul Mihai Drăgan pe pagina sa de Facebook.

Vernisajul expoziției ce mutilează sediul uneia dintre cele mai frumoase clădiri ale Capitalei va avea loc mâine, într-un cadru restrâns, urmând ca abia de luni, publicul larg să poată vizita expoziția doamnei primar.

Construită între anii 1928 și 1936, într-un stil eclectic ce îmbină elemente neoromanice și neoromânești, clădirea Primăriei Sectorului 1 este de un rafirament deosebit. În Sala de Consiliu tronează o pictură suberbă semnată de Olga Greceanu, o pictoriță celebră la serviciile căreia a apelat însuși Regele Ferdinand I.

Iată că acum, Clotilde Armand a reușit cât ai zice “gunoi” să mutileze atmosfera întregului sediu.

Vorba celor de la deinteres.ro, dacă în locul acestor statui închinate satanei, erau expuse icoane ortodoxe, urlau în gura mare talibanii primitivi ai zilelor noastre.

14 comments

 1. E debila rau , ca si reptilele care au intronat-o prin fals in actele de vot !

 2. popor trezeste-te! prin vot nu se transfera puterea de la popor la reprezentanti, ci doar niste obligatii de gestiune pentru care ar trebui sa depuna garantii f mari pt raspunderea uriasa. Politicienii alesi nu au nicio putere daca batjocoresc poporul si mostenirea lui, plata tradarii este moartea.

 3. Pentru ” mamaligarii” de la sectorul 1,madame armand a depus juramanul de primar fara sa atinga Biblia si fara sa pronunte cuvantul “Dumnezeu”.Tinuta in secret pana la castigarea primariei, apartenenta ei la cel mai odios ateism de sorginte franceza, cu radacini infipte in revolutia franceza, a rabufnit sfidator in fata unui popor crestin ortodox vechi de 2000 ani.
  Ca si cum n-ar fi fost de ajuns improscarea cu gunoi a strazilor, taierea fondurikor pentru spitale, aceasta individa odioasa face o “expozitie” cu simbo;uri vadit satanice , spurcand aerui si atmosfera din aceasta cladire.
  Cucoana ne transmite un mesaj clar de dispret fata de valorile noastre spirituale ,impauniandu-se cu oribilele exponate schimonosite, ridicate la rang de arta.
  Ca o ?bomboana pe coliva”,indracita alege ziua aniersarii marelui Brancusi, care aonorat cu prezenta lui la Paris, Franta.
  JOS COTOROANTA !

  • oficial e ortodoxa si am stat langa ea la liturghie. o s-o ajute Dumnezeu cum l-a ajutat si pe Iuda iscarioteanul

  • Pentru idiotii utili mai ales aia din sectorul 1 al Bucurestiului ….SPALATI-VA PE CAP CU ARMAND A VOASTRA O LESBIANCA HIDOASA SI O SINISTRA SATANISTA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. JOS USR PARTID DE HOMALAI , TRANSEXUALI , LESBIENE, PEDOFILI SI ALTI CIUDATI NENOROCITI

 4. asistam injectati la batjocorirea romanilor, expozitia are simbolul ca e gata treaba cu Romania, ca populatia a fost injectata cu fluor,aluminiu si polietilena,nu cu apa ca israelienii. de Pasti va organiza o expozitie de pedofilie intitulata “pasiunea intre generatii”

 5. Dobitocii care au sculptat ororile se numesc artisti ?

 6. kamala-Kali-harri e adevarul presedinte si CEO al corporatiei mondiale acum

  Vice President Kamala Harris spoke today with President Emmanuel Macron of France. He expressed his commitment to strengthening bilateral ties between the United States and France and revitalizing the transatlantic alliance. Vice President Harris and President Macron agreed on the need for close bilateral and multilateral cooperation to address COVID-19, climate change, and support democracy at home and worldwide. They also discussed numerous regional challenges, including those in the Middle East and Africa, and the need to confront them together. The Vice President thanked President Macron for his leadership on gender equality and France’s contribution to NASA’s Mars 2020 Perseverance rover.

  It is bizarre for a Vice President to contact key world leaders just weeks into a new administration. Harris also recently spoke with Canadian Prime Minister Justin Trudeau.”

 7. In Romania. Suntem peste 90% romani crestini ortodocsi, Sunt sigur ca aceasta paiață, a incalcat flagrant Constitutia Romaniei, Ce spune Presedintele Romaniei, iohannis Werner, Ce spune Prim Ministru Catu, Ce spun deputatii in frunte cu Orban Ludovic, ce spun Senatorii in frunte cu Anca Dragu, ce spun primarii celorlalte sectoare din București in frunte cuNicusor Dan, Ce spun primarii din țară, cespun reprezentantii de partide, Ce spune Cioloș si cuBarna ca clotilde este odrasla lor.. Rusine sa va fie.. Ce spun judecatorii, procurorii, avocatii? Ministerul Culturii.
  Judecatorilor judecați drept, ca sa nu fiti judecați
  Aceasta femeie, clotilde este bolnava psihic.
  Ajutati-o medicilor psihiatri, ca pe voi v-am ladat la urma, are mintea in colturi si sufletul tandari verificati-o , poate ii gasiti unCovid 21.
  Referkitor la minorități, Putin in fata Dumei de Stat a zis
  In tara noastra Rusia, avem numai rusi, daca cineva se consideră ca nu este rus,, sa plece, pai Romanii te alege in frunte si tu esti inconstienta.
  Ai uitat ce sustineai in fata la piata Romana, votați-mă va rog pe mine, ca nu o sa regretati.
  Acum nu mai este vorba de regret, ci despre Iad si Rai.
  Din aceasta țară, care este gradina Maicii Domnului, dispari diavole cu toti acolitii tai, amin. 7p

 8. Vazand cam ce aniversare
  Voi lui Brancusi i-ati pregatit,
  De-o vorba, fara amanare,
  Zisa de el mi-am amintit:

  “PROSTI V-AM LASAT IERI LA PLECARE,
  DAR SI MAI PROSTI AZI V-AM GASIT”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *