Home / Educativ / CARTE: Problema Evreiască la Cameră și note despre vechimea Evreilor în țară (prefață scrisă de A.C. Cuza)

CARTE: Problema Evreiască la Cameră și note despre vechimea Evreilor în țară (prefață scrisă de A.C. Cuza)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 19, 2021

Cu prefață scrisă de profesorul A.C. Cuza.

Descărcați accesând link-ul de sub imagine.

 

Nicolae Iorga – Problema evreiască la Cameră.pdf

3 comments

 1. Iorga:
  “Iar, cind voiesti a-i sili sa mearga pe un drum hotarit, sau macar sa se rosteasca cu hotarire, indata ii vezi facind pe «diplomatii», pe oamenii ingrijorati de situatia internationals a Romaniei, cari nu pot sa faca niciun pas nechibzuit in aceastachestie grava, din causa «Europei»”

  Juri ca e azi !
  Vad ca partidul marilor sperante vrea sa se faca “frecventabil” /”compatibil” cu IOROPA SECTEI – MASINA-DE-RAZBOI !
  Atentie mare la ce face AUR in timp ce-i taie discursul lui Sosoaca despre vaccinuri otravite in Senat (un discurs extraordinar de bine informat !!!) si o dau afara din partid i

  LUI SOSOACA CARE A FOST SINGURA AVOCATA DIN PARTID !!!
  RESTUL NU CUNOSC CONSTITUTIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  OFERA MULTE PALAVRE ! MULTE ZAHARICALE !

  • pt ca ei sunt organizati ierarhic si actioneaza doar la ordin, evreii sunt o armata secreta(a cui se stie) care se preface ca e un popor.
   evreul o scalda daca nu are ordin cum sa spuna. au ADN ul vicleniei, prefacatoriei, plagaciosilor si persecutatilor, tipic babelor si vrajitorilor batrani care fac pe umilii si inteleptii.
   ‘pui de vipere”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *