Home / Chestiunea Jidănească / Guvernul României pregăteste ÎNCĂ 15.000 de pensii speciale pentru “supraviețuitorii Holocaustului”

Guvernul României pregăteste ÎNCĂ 15.000 de pensii speciale pentru “supraviețuitorii Holocaustului”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 3, 2023

Guvernul României pregăteste ÎNCĂ 15.000 de pensii speciale pentru “supraviețuitorii Holocaustului”

 

Care este izvorul inepuizabil de bani, afacerea perpetuă și gheșeftul interminabil?

Este industria Holocaustului.

Newsweek:

Guvernul României va recunoaște documentația oficială israeliană ca fiind valabilă pentru primirea pensiilor guvernamentale care acordă ajutor financiar suplimentar supraviețuitorilor de origine română.

O nouă politică guvernamentală românească va acorda eligibilitate pentru pensii, ca despăgubire pentru evreii care au fost persecutați în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru 15.000 de supraviețuitori ai Holocaustului, scrie ynet.

După un lung proces de negocieri între Guvernul României și Autoritatea pentru Drepturile Supraviețuitorilor Holocaustului, Ministerul Egalității Sociale, Ministerul de Externe și Centrul Organizațiilor Supraviețuitorilor Holocaustului din Israel, România va recunoaște documentația oficială israeliană ca fiind valabilă pentru a primi pensii și servicii sociale de la România.

Prin lege, supraviețuitorii Holocaustului care au fost sau sunt în continuare cetățeni români și au fost persecutați din cauza religiei lor între anii 1940 și 1945, au dreptul la pensie de la Guvernul român, pe lângă sumele pe care le primesc din Israel sau din alte țări.

Interesantă fraza de mai sus care ne spune că oricine dobândește sau redobândește cetațenia română poate aplica pentru pensie specială de holocaust. Interesant pentru că aruncă o nouă lumină asupra declarațiilor lui George Simion, care a susținut acordarea cetățeniei române pentru 800.000 de iudei vorbitori de limba română. Miza este și una financiară.

Până la această dată, România nu recunoscuse documentațiile oficiale ale Israelului ca dovadă a eligibilității pentru pensii și excepta doar documentele din arhivele proprii.

Acordul urmează să fie semnat și să aibă valabilitate legală în următoarele zile, punând bazele instituțiilor românești să recunoască aproximativ 15.000 de supraviețuitori ai Holocaustului, ca eligibili pentru pensii suplimentare de la Guvernul român.

Suma cumulată a sprijinului financiar depinde de timpul petrecut de fiecare supraviețuitor pe teritoriul României în timpul războiului.

Acești bani acordați pensiilor speciale pentru holocaust vor veni din buzunarele noastre, ale contribuabililor. Banii românilor pentru urmașii celor care au adus bolșevismul în România, vi se pare cinstit? Ce stat de drept? Unde e dreptatea?

Însă, pentru că Germania l-a recunoscut în noiembrie ca „ghetou deschis”, ghetoul de la București nu va fi inclus în noul acord.

Decizia Germaniei a acordat asistență socială retroactivă pentru 3.000 de supraviețuitori ai Holocaustului care trăiesc în Israel și pentru 2.000 de văduve și moștenitori. Aceasta include peste 1.200 de supraviețuitori ai Holocaustului care au trecut prin ghetoul de la București și care au emigrat în Israel după octombrie 1953 care până în prezent au primit doar granturi anuale.

Ministrul Egalității Sociale, Meirav Cohen, a spus că aceasta este o misiune de urgență, deoarece supraviețuitorii Holocaustului nu mai au mulți ani de viață. „Trebuie să facem tot ce putem pentru a îmbunătăți starea economică a supraviețuitorilor, a spori serviciile ce le sunt oferite și a le permite să îmbătrânească cu demnitate”, a spus ea.

Așadar, aici sunt banii dumneavoastră.

Sterie CIUMETTI

6 comments

 1. Perfect adevarat cu cele punctate în articol. Dar nu numai, mă întreb ce vîrstă aveau ” supravietuitorii” în momentul ” Holocaustului?” Și de ce dacă erau cu toții nou născuți sau de vîrstă preșcolară, ca sa zic așa nu au reușit nici pînă acum să își fi asigurat o existența decentă ? Oare au așteptat cu toții pensiile ” speciale ” culese de peste tot din lume?
  Și apoi, oare cîți mai sunt încă în viață, dacă aveau vîrste de peste 5- 6 ani în anii ‘ 40-45?
  O escrocherie fenomenală, ca tot ce poate izvorî din ideologia israelita . Cu ploconelile de rigoare din partea ” autorităților ” instaurate la București.
  Poporul e doar vaca de muls. Nu trebuie niciodată interpelat, că tot nu gîndește și nu știe ce răspuns ar putea da.

 2. Meirav Cohen spune o minciuna caci se pare ca in Germania, legislatia actuala acorda despagubiri nu numai celor batrani inchisi in lagarele de concentrare ale lui Hitler ci si copiilor si nepotilor acestora !
  Am citit repetat cu stupefactie ca pretentiile iudaice cer despagubiri si ptr copiii lor si pentru nepotii lor .
  Precis ca legea Izraelului – nu am verificat personal dar vom afla – prevede acelasi lucru pentru urmatoarele generatii care vor “despagubiri” ad infinitum .
  Vom trai si vom afla daca am dreptate .
  In tot cazul, n-a existat niciodata in istoria omenirii sa se ceara despagubiri de razboi celor invinsi ,la 75 de ani dupa terminarea razboiului de cotropire : o spune istoricul german Ernst Nolte, revoltat de atata necinste si biruri unice in lume !!!

  SI ASTA FARA SA SE FACA PROCESUL COMUNISMULUI SI AL CRIMELOR IUDEILOR BOLSHEVICI FATA DE CRESTINII NEVINOVATI, TORTURATI SI UCISI IN INCHISORI PENTRU CA S-AU APARAT DE KAZARIMEA KABALISTA , CARE A FACUT MASACRELE CELE MAI MARI SI MAI FARA EGAL DIN ISTORIA OMENIRII !

 3. Mai trebuie despăgubiți și urmașii rușilor, rușilor de margine(denumiți ucraineni) și români toți de religie mozaică din Odessa uciși din ordinul criminalului de război Antonescu în anul 1941.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *