Home / Actualitate / Grasa purulentă Alina Mungiu Pippidi: “Cei needucați nu se vaccinează”

Grasa purulentă Alina Mungiu Pippidi: “Cei needucați nu se vaccinează”

Incorect Politic
August 12, 2021

Grasa purulentă Alina Mungiu Pippidi: "Cei needucați nu se vaccinează

Grasa purulentă Alina Mungiu Pippidi: “Cei needucați nu se vaccinează”

Via R3Media:

Sorosista Alina Mungiu Pippidi a criticat Biserica Ortodoxă Română pentru cum s-a comportat în pandemie, afirmând că „nu a ajutat” și că „se comportă ca o biserică primitivă balcanică”.

Pippidi, binecunoscută pentru retorica anti-națională, a mai spus că România este cea mai needucată țară din Europa. În context, Pippidi a mai adăugat că „numai cei needucați nu se vaccinează”. Chiar ieri, reputatul regizor Cristi Puiu anunțase că nu se vaccinează.

„Alături de bulgari suntem ţările cele mai rurale şi mai needucate din Uniunea Europeană. Stăm prost la mortalitatea infantilă, la violenţa domestică, la educaţia sanitară şi la educaţia sexuală. Noi avem un mare curent contra educaţiei. Noi suntem, obiectiv, cei mai needucaţi din Europa. Activismul nostru trebuie să fie în slujba educaţiei. Ne trebuie mai multă educaţie sanitară şi sexuală. Avem un Guvern în care nu are nimeni încredere. Lumea are încredere în Biserică şi televiziuni. Sunt oameni needucaţi cei care nu se vaccinează. Eu nu am văzut în Germania, pe televiziuni, doctori impostori. Nu a trecut pe televiziuni mesajul că vaccinul nu este periculos. Am văzut însă emisiuni cu adevărat odioase. Biserica în România nu a ajutat. Credeţi că în Germania Biserica se comportă ca aici? Biserica noastră se comportă ca o biserică primitivă balcanică”, a declarat ea la emisiunea Sorinei Matei de la Aleph News.

Alina Mungiu Pippidi are o istorie de agresivitate contra Bisericii și a religiei în general. Ea s-a remarcat imediat după 1990 prin piesa „Evangheliștii”, despre care Mihai Neamțu a spus că reprezintă „o blasfemie”.

Despre protestele cultelor împotriva situației familiei Bodnariu din Norvegia, Pippidi a insinuat că ar fi lucrătură rusească. Ulterior, justiția norvegiană a dat dreptate familiei Bodnariu și protestatarilor.

S-a demonstrat între timp că Alina Mungiu Pippidi a primit sute de mii de euro din Norvegia.

Notă: Iată statistica acceptării vaccinării corelată cu gradul de inteligență.

24 comments

 1. Pai…chiar n-are dreptate elefanta ? Daca oameni-s needucati de unde sa stie ca trebuie sa se vaccineze ? De ce TREBUIE chiar nu conteaza , de ce TREBUIE OBLIGATORIU ASTA…de-asemena conteaza mai putzin si oricum , conteaza doar pentru unii mai…initiati in secretele zeilor , ce conduc Planeta printre care initiati se gaseste si elefanta asta moldoveneasca . Cat despre Cristi Puiu , de-acum sa astepte sa primeasca sponsorizari de la Gigi Becali caci de la Stat…ma va ! P.S. Oare a cui o fi vina ca ” oamenii nu sant educati ” , nu cumva a celor…SUPRAEDUCATI , precum ” ieseanca ” Mungiu-Pippidi care , din prea multa-i educatie a fatat acea absolut blastfemiatoare { nu la adresa BOR ci a ortodoxiei in sine } ,acea ” piesa d e teatru ” PREMIATA DE CATRE UNITER numita EVANGHELISTII pe care , ma mir ca frate-sau Cristian n-a transpus-o INCA pe pelicula ??? Ei bine la aceste intrebari { cam multe } chiar mi-asi dorii sa primesc raspunsuri .

  • Ea zice că-i educată și împroșca cu insulte prostii care i-au plătit studiile.Mi-e scirba de acești indivizi care nu produc nimic intelectual dar scuipa mereu poporul și te mai și sperie cînd apare la televiziuni.

 2. Bine ca , mi-am amintit la vreme : chiar a parut cuiva o verticalitate , o intransigentza modul cum s-a comportat/actionat BOR in perioada de pandemie incepand din 2020 , vis a vis de enoriasii sai si vis a vis de INTREGUL POPOR ROMAN ??? Mie unul , sigur NU !!!

 3. asa si ? de ce e interesant ce zice forma asta de viata ?

 4. : … @ (*„Alături de bulgari suntem ţările cele mai rurale şi mai needucate din Uniunea Europeană. Stăm prost la mortalitatea infantilă, la violenţa domestică, la educaţia sanitară şi la educaţia sexuală. Noi avem un mare curent contra educatiei. Noi suntem, obiectiv, cei mai needucaţi din Europa. …”, a declarat ea la emisiunea Sorinei Matei de la Aleph News.*).

  -1) Cine a autorizat-o să vorbească în Numele Romaniei / Poporului Roman, …referindu-se la „Noi” … ?!!!
  -2) Sigur nu știe nimic despre Taina Dumnezeirii / Taina Evoluției ființei Umane, implicită în „Legea Dumnezeirii / Legea Facerii Omului După Chipul și Asemănarea Noastră – *Romană / Românească / Dumnezeiască – Ancestrală* (vezi profețiile) _ Facerea 1/(24,25),26-31, …cu Finalitate / Sfîrșit / Săvîrșire / Împlinire în Romania (vezi) _ Daniel 12/(1 – „Arhanghelii *Mihail*” ai poporului Roman),4,(9,13),7 – Poporul Roman _ Isaia 6/(8-9),13 -acesta „Roman”; _ Romania 10/4,16-2021, …
  acum fiind „Zorii Dimineții Zilei (a 7-a _ Facerea 1/31; 2/1-3; _ 2 Petru 1/19-2021), Ziua de pe Urmă (_ Fapte 3/16-2021,22), …care, Este Ziua Cea mare a Praznicului _ Ioan 7/37-40, … & … _ Facerea 7/(1-2021),22; _ Romania 5/14 -!!!? _ Fapte 26/23; _ Galateni 4/4; _ Romania 8/29; _ Matei 11/19; 5/17; 18/11; … _ Isaia 29/10-13,(14-„Urmează!”); _ Luca 8/5-8,(18); 18/7,8; … & … _ Ieșirea /(Trimiterea) 4/(1,10),11-16.

  -3) _ @ (*Noi avem un mare curent contra educatiei.*): …
  -Așa este, pentru că așa este Legea Evoluției Omenirii, de la „Alfa la OMega”, adică de la Începuturile Primordiale pînă la Finalitate în _ Romania 10/4, …Primind Cununa de Spini din Aur _ Ioan 19/5; _ Apocalipsa 6/2; 14/14; 17/14; 22/13-2021, …(vezi -Implicită Știința _ Osea 4/6-14 … & …Teoria lui Charles Darwin), …
  adică, …
  „Poporul Roman, înotînd precum „Peștii / Alfa”, împotriva „marilor curenți împotriva educației falsei U.E.” (cu a afirmat Alina Mungiu Pippidi), …
  pentru „a Salva / a asigura perpetuarea Evoluției Umanității” _ Matei 11/19; 18/11, …înotînd spre „Izvoarele Apelor / Izvoarele Evoluției Creației / Creațiunii”, …prin „depunerea Icrelor și Lapților”, reprezentînd / însemnînd „Sămînța Sfîntă” (Originară / Originală / Autentică – Romană / Românească / Dumnezeiască – Ancestrală) _ Isaia 6/8,(9-12),13 -Roman.

  = Cu stimă. -*Omul* _ Ioan 19/5; -„Mesia” / „Fiul Omului” _ Galateni 4/4; _ Ioan 3/16-2021; 4/25,(26); 5/39; 8/2021,23,28; 10/8-16; 16/8-11; … & …
  -„Mielul” _ Ioan 1/1,2,5,14; 3/16-2021; 4/25,(26); 5/39; 10/8,(9-16),20,2021; 16/8-11; _ Romania 10/14- ?!!!; _ Isaia 52/6 _ *Iată-Mă!*; 53/1-11;
  55/(1-11); 65/1 _ *Iată-Mă! Iată-Mă!*.

  • @Gheorghe Moise Elefanta a uitat s a mentioneze in cadrul aceluiasi interviu faptul ca , unii mai elevati de prin tarile pe unde-si desfasoara domnia sa activitatea , considera Romania drept Gradina Maicii Domnului si iubesc aceasta tara , taman pentru faptul ca s-a pastrat aproape ca la inceputurile lumii . Mi-a fost profesoara prin anii ’70 o doamna care tuna si fulgera impotriva credintelor arhaice ale acestui popor . Dupa ’90 si-a revizuit atitudine a si VOLUNTAR s-a dus la …Varatec . Pe cand si-o da seama si frau Pippidi de enormitatile pe care , debitandu-le aduc deservicii acestui popor ce , n-are alta vina decat cea increderii totale in cei mai invatatzi decat el , poporul ?

 5. PROSTIA care duce la acceptul vaccinului ucigas si EDUCATIA, nu au nicio legatura.
  Am intalnit profesori universitari cu doctorate luate pe bune, nu ca Tonta Copy Paste si altii, care s-au dovedit niste IDIOTI in materie de PANDEMOGOLANIE si s-au si vaccinat fara sa se intrebe ce contine vaccinul, de ce mai este nevoie de vaccin daca Joianis a spus ca pandemia s-a incheiat, etc.
  Satanista PiPi…di este cunoscuta ca fiind cea care a scris o piesa de teatru impotriva lui Iisus.
  Este cunoscuta ca tradatoare si criminala a poporului roman prin actiunile sale de sustinere a Genocidului creat de satanisti ca Soros si alte scursuri.
  Acum o luna si ceva, aceasta scroafa spunea ca cei vaccinati ii vor imbolnavi pe cei vaccinati.
  Atata minte are in ovare, balabusta.
  Daca cei vaccinati sunt aparati impotriva Covid atunci cum cei nevaccinati ii pot imbolnavi pe cei vaccinati ?
  Vaccinul adevarat este pentru preventie nu pentru tratament.
  Acest vaccin ucigas este pentru exterminare pentru ca sunt nenumarate cazuri in care cei vaccinati s-au imbolnavit dupa vaccinare si chiar au murit, iar cei nevaccinati nu s-au imbolnavit ca sa le poata transmite vaccinatilor boala.
  Practic cei vaccinati reprezinta un pericol pentru cei nevaccinati pentru ca asa cum se stie de cateva luni, primul vaccin accelereaza imbolnavirea ajutand radiatiile 5G sa formeze mult mai repede cheaguri de sange, iar cel de-al doilea vaccin cu transcriptaza ARN, creaza toxine care ajung la ficat, plamani, inima si creier determinand aparitia parezelor, miocarditei, precum si a altor boli care duc inevitabil la moarte.
  Acest lucru este confirmat de specialisti, nu de scroafa PiPidi.
  Probabil ca cineva i-a spus scroafei ca este si idioata si a vomat o ineptie, iar acum a gasit alta replica savanta, dupa cata minte are, numai ca adevarul o contrazice din nou si ii demonstreaza prostia.
  Oamenii PROSTI indiferent de cate facultati au sau nu, se vaccineaza pentru ca au creierul spalat de tembelizor si sunt niste idioti care nu au curajul sa-si puna intrebari.Refuza sa stie adevarul.
  Cei care nu se vaccineaza au capacitatea de a intelege ca toata mascarada este un plan de exterminare a populatiilor prin metode perverse si marshave asa cum este si golanul satana precum si micii golanassi care il slugaresc: Prosti, Pervesi si Poponari.
  Acesti trei P ii caracterizeaza pe toti sclavii satanei care fac acest genocid planetar.
  Nu toata BOR este vinovata pentru inactiune in aceasta pandemogolanie ci doar patriarhul Daniel Trafalet, mare mason si satanist, care a fost de acord cu asasinarea fostului patriarh Teoctist ( a existat o declaratie a medicului care « l-a operat » a doua oara pe Teoctisc, la ordinul masoneriei ), ca sa devina el patriarh sa se poata intampla toate care s-au intamplat din 2-15 incoace: – Sinodul din Creta unde Daniel Trafalet a participat si a fost de acord cu distrugerea ortodoxiei si umilirea ortodocsilor, act semnat de Joianis si Ciolos – nepotul fostului sef de la 215; – acest GENOCID si umilirea poporului roman ortodox.
  Dar Romania este tara INAINTEMERGATOARE, este Gradina Maicii Domnului Iisus Cristos si cu toate nenorocirile care au fost si care vor veni, va merge mai departe si va deveni Centrul Mondial al Crestinatatii.
  Nu mor caii cand vor javrele.
  Acum este centrul mondial al CRETINATATII.

  • Care “biserica” din Germani? Biserica este una cea ortodoxa restul sunt organizatii religioase cu mai multi Dumnezei (cea catolica) sau fara nici unul (evanghelica)!
   Cam ne-educata tanti asta si totusi vaccinata?

 6. Pai madam ar avea dreptate daca ar spune in mod corect: “Cei ne(re)educati nu se vaccineaza”. Dar de, ne-am obisnuit cu diavolul, cei slabi (diavolul, nu madam, care bate suta la cantar) trebuie sa fie musai vicleni pentru a-si atinge scopul.

  • @Alexandru Balcu Ai dreptate 101% caci , bine ar fi fost daca am fi fost REEDUCATI cu totii in conceptia domniei sale si nu doar ! Si-nainte de 1989 doar cei ce dovedeau intr-un fel sau altul ca-s REEDUCATI putea merge la culturalizare ” pe-afara ” cum a fost si cazul IPF Daniel Ciubotea acre , s-a s colit taman in ELvetia , pe vremea cand altii , nici pana colea la Russe nu-si permiteau sa viseze sa ajunga , daca nu erau cat de cat…REEDUCATI .

 7. Ia sa vedem un articol cu grafic…. cine ezita sa faca inocularea genetico-distrugatoare:

  Citizens with PHD are least likely to accept the experimental mRNA Vaccine.
  = cetatenii cu Doctorat sint cel mai putin probabil sa accepte inocularea!
  The most vaccine-hesitant group of all? PhDs
  https://unherd.com/thepost/the-most-vaccine-hesitant-education-group-of-all-phds/

  Graficul e aici:
  https://unherd.com/wp-content/uploads/2021/08/image-8-1.png
  Da, la cele vreo 5 milioane de raspunsuri…. cei “cu facultate” (cum zicem noi) si cei cu “Master” … s-au aruncat ca bezmeticii in “teapa” – se vede ca sint prea multi si destui “facuti” si nu deveniti intelectuali.
  ….
  Va dati seama ce doctorat are mungita daca a tras concluzii fara sa analizeze vreo stattistica… probabil ca a decis ca e cum vrea ea dupa o sedinta de narcisism in oglinda lu’ Pippi.

  • A propos,
   STIATI CA MAMA LUI BILL GATES ESTE O MAXWELL – vezi miliardarul ucis si fiica-sa, partenera de crime a lui EPSTEIN.
   IAR MAMA LUI KLAUS SCHWAB ESTE O ROTSCHILD ???

   SE LEAGA CRIMINALII INTRE EI …….CA SI GUVERNELE ACTUALE DICTATE TOT DE EI .

   DACA NU SE ORGANIZEAZA OMENIREA SA LE COMBATA CRIMELE SI SA LE CONFISTE AVERILE ACESTOR PSIHOPATI, S-AR PUTEA SA NU MAI RAMANA SUFICIENTI MARTORI AI CRIMELOR LOR, CA SA-I PEDEPSEASCA ! SI SA FACA CURAT PE PLANETA CARE ESTE INCA A NOASTRA !

   nu se poate copia nici traduce mecanic :

   Mama lui Klaus Schwab este Marianne Rotschild – asta explica tot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Qactus: Ah l’ADN, le diabolique Klauss Schwab a des gènes diaboliques en lui, pourquoi ?

   Ah l’ADN, le diabolique Klauss Schwab a des gènes diaboliques en lui, pourquoi ? Connaissez-vous Marianne Schwab ??

   Ah l’ADN, le diabolique Klauss Schwab a des gènes diaboliques en lui, po…

   Qactus

   Eh bien, eh bien, eh bien… le diabolique Klauss Schwab a des gènes diaboliques en lui. Pas étonnant… Ah l’ADN…

   • Da, acum am verificat-o pe Mary Ann Maxwell, ea, tatal ei si bunicul ei patern au fost toti trei bancheri. Maxwell e un nume des intalnit printre evreii din Ulster, Irlanda, asa ca cel mai probabil sunt cryptos.

    Fata de Schwab nu sunt convins, cel putin nu am vazut dovezi concludente ca ar fi dintr-o ramura de Rothschild. Aveti un link unde pot sa gasesc acea discutie “Qactus”?

    Acum, in vremea de restriste in care ne aflam, avem bifurcatia istorica care ne duce pe de o parte catre constructivism, obscurantism metafizic, eliminarea individului si introducerea speciei umane intr-o gandire de stup totalitara, in ultima instanta transumanism. Dar in cealalta directie avem esentialismul, o reinflorire a metafizicii, o revenire la ierarhia meritocratica si o veritabila intoarcere a traditionalismului.

    Tin de noi modul si eficienta cu care ii putem trezi pe apropiatii care sunt inca pioni ai sistemului si de asemenea trebuie sa avem grija in gestionarea resursele noastre, relativ putine comparativ cu cele ale inamicilor, astfel incat sa aducem furia justa asupra acestor Iude. Luptam pana la ultimul Om si nu ne predam.

 8. Are dreptate desi intr-un mod pe care nu si-l imagineaza. Cel putin o parte dintre noi nu suntem educati sa renuntam la Dumnezeu ca in Occident, nu suntem educati sa transformam bisericile in carciumi sau cluburi cum se intampla tot in Occident, nu suntem educati sa acceptam orice minciuna numai pentru ca vine de la satanistii lui Soros via politicienii nostri tradatori, nu suntem educati sa divinizam pacatele si ororile morale care ne vin din acelasi Occident stapanit de fortele raului, iar lista poate continua. Decat “educat” in stil occidental, prefer sa fiu needucat – daca prin aceasta se intelege patriot, crestin, cu o atitudine morala si de respingere a otravurilor ideologice care ne sunt bagate pe gat de Oculta satanista.

  • Da mă habotnicule, lasă că am văzut cât de credincioși sunt românii la referendum. Cât despre ideea cu păcatele morale care vin din Occident, las-o baltă În timp ce în Franța au ieșit jumătate de milion de oameni în stradă contra pașaportului medical, câți au ieșit în România?

 9. Daca suntem needucati si refuzam vaccinul ucigas atunci sa ne educa citind ce spun medicii educati dar nevaccinati:

  “Dr. Stefano Montanari dă trei motive pentru care astfel de proteine magnetizabile ar fi introduse în vaccinuri:
  1. Detectarea lor prin mijloace externe poate atesta mai fidel decât un certificat falsificabil dacă cineva s-a vaccinat sau nu;
  2. Cei injectați cu proteine magnetizabile devin „o antenă” ce poate primi sau transmite semnale electromagnetice, astfel încât există posibilitatea „citirii” din afară a multor informații biometrice despre corpul lor;
  3. În al treilea rând, corpul injectat cu proteine magnetizabile devine un receptor care, primind anumite semnale, ar putea fi „telecomandat”, a explicat doctorul nanopatolog într-o emisiune din care reproducem extrasul principal aici.
  „Astfel de experimente noi făceam în urmă cu 50 de ani pe creiere de maimuțe, ca să inducem furia – fenomenul sham rage”, afirmă profesorul italian.”

  “Un doctor canadian a anunțat că a descoperit cheaguri de sânge la majoritatea pacienților săi care s-au vaccinat anti-COVID-19 și că perspectivele sunt „ foarte sumbre”.
  „Încerc să adun în continuare mai multe informații. Însă, din cele pe care le am la dispoziție până acum, 62% dintre ei (vaccinații) prezintă semne de coagulare, ceea ce înseamnă că cheagurile sangvine nu sunt rare. Aceasta înseamnă că majoritatea persoanelor (vaccinate) au cheaguri de care nu știu.”
  https://www.activenews.ro/stiri/Ce-se-afla-in-sangele-celor-vaccinati.-Laura-Lynn-si-dr.-Charles-Hoffe-explica-intr-un-VIDEO-devenit-VIRAL-168285

  “Conform MI6:
  Un studiu clinic revizuit de colegi din interiorul Pfizer ridică îngrijorări serioase cu privire la distribuția pe tot corpul și acumularea în mai multe organe și creier a proteinelor vârf create de inoculările ARNm. Inocularea se îndreaptă către mușchiul deltoid [braț] pentru a fi apoi expulzat de sistemul limfatic local.
  Sistemul limfatic răspândește apoi reziduul (așa-numita proteină spike) la plămâni, ficat, inimă și creier. Este foarte toxic și se așteaptă să cauzeze o cauzalitate pe scară largă și moartea. Lucrarea este extinsă, foarte detaliată și tehnică. Ar fi nevoie de un ochi expert, care ar putea contesta tot ceea ce știm până acum. ”

  • Pai daca tot are slanina si pe creier si nu vede decat vaccinati, dece nu se duce in Israel sa vada ce se intampla cu tara celor mai multi vaccinati , pana in prezent se moare pe capete !
   VA ROG MULT DE TOT, CINE N-A APUCAT, SA VADA ACEST VIDEO UNDE CEI DE LA URGENTA DE LA UN SPITAL ISRAELIAN, SUNT CEI VACCINATI DE TREI ORI , IN PROPORTIE DE 95% !
   MACAR DIN SOLIDARITATE CU CONGENERII EI, AR TREBUI SA INTRE IN ACEST SPITAL : ORICUM, NU STIU CE MAI CAUTA IN ROMANIA !
   BANI IN CURUL EI PATRAT, SOROS POA’ SA-I BAGE SI D’ACOLO !

   caroline gunderode
   August 10, 2021 at 5:31 pm

   Israelul oferă dovada – vaccinatul devine o amenințare pentru viața tuturor oamenilor

   Spray-ul Covid omoară, dar nu ne protejează sănătatea. Ce se întâmplă în renumita clinică Herzog din Ierusalim nu este un caz izolat, ci regula în Israel, în calitate de director, Dr. Kobe Haviv afirmă: “95% din toate cazurile grave de Covid aduse sunt complet vaccinate. 85-90% din toate cazurile spitalicești sunt complet vaccinate . Creăm tot mai multe departamente noi pentru cazurile de Covid vaccinate. Eficacitatea vaccinului este pierdut. ” ( Sursa Twitter ) ( documentar video NJ )
   Reply

   caroline gunderode
   August 10, 2021 at 5:33 pm

   DOCUMENTARUL FORMIDABIL DIN ISRAEL IL GASITI AICI !!!!!!!
   https://twitter.com/RanIsraeli/status/1423322271503028228

   Ran Israeli
   @RanIsraeli
   ·
   5 Aug
   “95% of the severe patients are vaccinated”.
   “85-90% of the hospitalizations are in Fully vaccinated people.”
   “We are opening more and more COVID wards.”
   “The effectiveness of the vaccine is waning/fading out”

   (Dr. Kobi Haviv, earlier today on Chanel 13
   @newsisrael13
   )

 10. LUmea needucata din respecta traditiile.
  Nu primeste vaccin de pomana decat crestineste… cu lumanare si prosop.

 11. Criminalul Rujat Gheorghita face campanile ilegala pentru vaccinul ucigas.
  “Ordinul Ministrului Sanatatii 194/2015
  Este interzisa difuzarea de material publicitare pentru medicamente sau tratamente prezentate sau recomandate de profesionisti in domeniul sanatatii.
  Se interzice publicitatea catre publicul larg pentru medicamentele care se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala. »
  https://www.activenews.ro/stiri/ABERATIA-ZILEI.-Col.-Gheorghita-despre-Covidul-la-tara-%E2%80%9EAcea-categorie-populationala-nu-are-imunitate-nici-de-boala-nici-de-vaccin-.-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-%E2%80%9EBoala-nu-se-opreste-prin-vaccinare%3B-dimpotriva-168598

 12. Invitat la B1 Tv, Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a declarat că populația din mediul rural nu are imunitate în fața variantei Delta, deoarece, infectarea la nivel local este mică și, prin urmare, nu există imunitate de turmă, iar procentul de vaccinare este redus.

  Profesorul Sucharit Bhakdi: Omenirea a atins imunitatea de turmă. Vaccinarea trebuie să se oprească ACUM. Urmările sunt terifiante. VIDEO VIRAL

  Dr. Oana Mihaela Secară: „Vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că boala nu se oprește prin vaccinare. Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”

  Cine a avut COVID a căpătat imunitate pe viață! În acest caz, vaccinarea este inutilă și riscantă. Explicația „morților subite”. Cine are interes să ascundă adevărul?
  https://www.activenews.ro/stiri/ABERATIA-ZILEI.-Col.-Gheorghita-despre-Covidul-la-tara-%E2%80%9EAcea-categorie-populationala-nu-are-imunitate-nici-de-boala-nici-de-vaccin-.-Dr.-Oana-Mihaela-Secara-%E2%80%9EBoala-nu-se-opreste-prin-vaccinare%3B-dimpotriva-168598

 13. În criza COVID se folosește Propagandă de Război

  https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Strategia-Psy-Op-In-criza-COVID-se-foloseste-Propaganda-de-Razboi-168597
  Orice student la Istorie vă va spune: războaiele nu vin din senin! Sunt întotdeauna prefigurate de o operațiune de propagandă menită să slăbească ținta, să o erodeze, să îi slăbească voința de a se bate.
  „Operațiunile cele mai reușite de propagandă se rezumă la o strategie simplă: identifică inamicul, dezbină-l, izolează-l, apoi anihilează-l.”O populație înspăimântată, năucită și epuizată este mult mai puțin capabilă să reziste în fața arsenalului amețitor, de la măsurile draconice ale guvernanților, regulile privind purtarea măștii și testele nesfârșite până la carantinarea persoanelor sănătoase și obligativitatea de facto a vaccinării în masă.
  Robinson dezvăluie că guvernul britanic a cerut sprijinul experților în psihologie comportamentală în privința utilizării presei pentru a manipula opinia publică, mărind nivelul de frică din jurul COVID-19.
  „Elementul cheie al strategiei de schimbare a comportamentului propus de SPI-B care pare să fi fost adoptat este «convingerea prin frică»”, afirmă Robinson.
  În secțiunea din document destinată Convingerii se afirmă:
  „Un număr semnificativ de persoane încă nu se simt suficient de amenințate.”
  Anexa B a documentului enumeră 10 opțiuni care pot fi utilizate pentru a mări distanțarea socială:
  De pildă, Opțiunea 2 recomandă: „Folosește presa pentru a spori sentimentul de amenințare personală”.
  Pentru mărirea senzației de amenințare personală, SPI-B recomandă și „utilizarea mesajelor emoționale percutante”.
  Printre acestea, se află sloganuri precum:
  – „Oricine îl poate avea (virusul). Toată lumea îl poate transmite.”
  – „Nu vă puneți familia și prietenii în primejdie.”
  – „Rămâneți acasă pentru binele familiei voastre. Nu le puneți viața în pericol.”
  – „Dacă ieși, îl poți transmite. Oamenii vor muri.”
  „Rușine și Aprobare”
  Folosirea unor titluri de-o șchioapă în presă reprezintă un alt capitol din strategie.

  Scamatorie și distragerea atenției
  În aceste condiții, propaganda capătă un rol cheie deoarece îi determină pe oameni să accepte aceste schimbări dramatice fără o examinare atentă și critică și fără o dezbatere publică, „deoarece oamenii cred că este vorba de un virus și se tem”.
  „Păstrarea virusului în prim-planul minții oamenilor: specialiștii în comportament au recunoscut că acesta este principalul scop al măștii”, spune Robinson.
  „Nu este vorba de a-i proteja pe oameni ci de a le manipula percepția despre virus.”
  „Dezbină și Controlează”
  Guvernele au înființat linii telefonice la care oamenii își pot turna vecinii, contribuind astfel și mai mult la dezbinarea populației și învrăjbind membri ai familiei și prieteni unii împotriva altora.
  Titluri precum acesta din Los Angeles Times au devenit ceva obișnuit: „Numărul de cazuri de COVID-19 crește în districtul LA, din cauza nevaccinaților «colosal de egoiști»”.
  „Toți epidemiologii de ținută pe care i-am ascultat sunt foarte clari că ideea potrivit căreia nevaccinații răspândesc virusul nu are valoare științifică, însă acesta este genul de mesaj transmis de niște persoane care au promovat agenda de la început”, explică Robinson.
  „Oameni de știință foarte credibili, eminenți, sunt calomniați în presă din cauza opiniilor lor anti-restricții sau pentru că pun în discuție vaccinurile COVID. Aruncarea cu noroi este un element important al lucrurilor care se petrec”, a comentat Robinson.
  Presa trădătoare
  Ziariștii din presa corporatistă acționează de conivență cu persoanele din puterea politică.
  Frecventează aceleași grupuri și manifestări sociale.
  Or, prin definiție, ziaristul trebuie să se afle în opoziție față de putere.
  „Majoritatea instituțiilor noastre democratice sunt golite de conținut. Trebuie să restabilim democrația”, spune Robinson.
  Mișcările de protest din Franța, Italia și alte țări trebuie să se intensifice și să se extindă în toată Europa dacă vor să reușească.
  Oamenii trebuie să iasă în stradă, să înceapă să se organizeze și să comunice cu grupuri care le împărtășesc ideile. Aceasta este cheia, crede Robinson.
  Estimarea mea pentru moment este că propaganda din jurul COVID-19 este o bulă destul de fragilă”, spune Robinson.
  „În toată cariera mea de cercetare și dezvăluire a propagandei nu am văzut atâția oameni care se trezesc.”
  „Iar clopotele de alarmă sună pentru oricine are simțul istoriei și cunoștințe despre propagandă și care deci știe că guvernele nu acționează întotdeauna în interesul popoarelor lor. Toate clopotele de alarmă sună și trăim vremuri extrem de periculoase, din păcate, și foarte îngrijorătoare pentru viitor.”

 14. PREMIER ILEGAL
  https://www.activenews.ro/stiri/PREMIER-ILEGAL.-ORNISS-refuza-sa-dea-detalii-in-Cazul-Florin-Citu.-Arestarea-studentului-de-28-de-ani-in-SUA-in-ziarul-local-din-acea-vreme-The-Ames-Tribune-168596

  Conducere în stare de intoxicare (cu alcool sau un drog – Nota Redacției), Elwood Drive cu Lincoln Way (raportat la ora 2:11 dimineața). În timpul unui control de rutină, conducătorul auto a fost găsit sub influența alcoolului. Arestat și condamnat pentru conducerea în stare de intoxicare a fost Florin Vasile Cîțu, în vârstă de 28 de ani, de pe strada 600 Sqaw Creek Drive”.
  „Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetățenia română și domiciliul în țară, se bucură de exercițiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I titlul IV din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *