Home / Internațional / Google Adaugă 53 de Emoticoane Androgine

Google Adaugă 53 de Emoticoane Androgine

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
May 21, 2019

Emoticoane AndrogineCâteva exemple din noul set de emoticoane.

Google vrea să îi facă pe degenerați să se simtă ca acasă când folosesc tehnologie, pentru a realiza acest lucru ei continuă să pună degenerare în tehnologie astfel încât tehnologia sfârșește prin a găzdui degenerarea și degenerații se simt ca acasă. O mișcare briliantă.

Anul acesta tehnologia a primit darul emoticoanelor pro metisaj.

Emoticoane Androgine

Acum degenerații au și emoticoane androgine de gen misterios.

Daily Mail:

Google wants all users to feel represented in its emoji selection.

The search giant has launched 53 gender fluid emojis as part of its push to be ‘more inclusive,’ according to Fast Company.

It’ll launch in beta for some Pixel smartphone owners this week, then appear for all users of its latest mobile software, Android Q, later this year.

Google made specific design decisions with the genderless emoji.

For example, the genderless merperson has crossed arms to block its bare chest from being shown, while the vampire has a chain, instead of a bowtie, which is a traditionally male accessory.

Ca ninsoarea abundentă, fulgi de dispreț și mâhnire se depun pe inima mea pe măsură ce mai trece câte o zi și asist la nebunia generalizată.

Emoticoane Androgine

Cei de la Google au fost destul de grijulii încâț să includa sirenele ce reprezintă comunitatea de sirene din Israel, unde jidoavce se prefac că sunt pe jumătate pește.

Aceasta este o mișcare măreață a Google. Ar trebui să adauge în continuare tot mai multe emoticoane care să reprezinte fiecare tip de degenerare existentă, altfel ar discrimina pe cei ce nu îi includ, lăsându-i fără reprezentare.

Ar putea face următorul pas în misiunea lor de incluziune prin adăugarea emoticoanelor reprezentând degenerații nullo și cei cu fetiș de caței.

Făcând emoticoane pentru fiecare grup de persoane este ceva absolut necesar pentru că, după cum știm cu toții, putem folosi doar emojiuri care ne reprezintă direct aspectul.

 

De aceea trebuie să includă emojiuri care reprezintă pe fiecare umanoid de pe Pământ, altfel doar câțiva ar avea privilegiul să poată folosi emoticoane.

Ar trebui să pretindem includerea imediată a emoticoane pentru Tribul Omi care să reprezintă poporul Omi

A nu include emoticoane Omi este un semn de bigotism care nu trebuie tolerat. Adică vorbim despre Google. Nu ar trebui să discrimineze împotriva persoanelor de culoare.

Îmi vreau emoticoanele Omi și le vreau acum.

 

Articol adaptat după Daily Stormer

Leave a Reply

Your email address will not be published.