Home / Actualitate / Gheorghe Funar: Scrisoare deschisă adresată președintelui Vladimir Putin

Gheorghe Funar: Scrisoare deschisă adresată președintelui Vladimir Putin

Incorect Politic
Iunie 7, 2022

Gheorghe Funar: Scrisoare deschisă adresată președintelui Vladimir Putin

SCRISOARE DESCHISĂ

ADRESATĂ PREȘEDINTELUI FEDERAȚIEI RUSE, VLADIMIR PUTIN, ÎN LEGĂTURĂ CU RETROCEDAREA TERITORIILOR ROMÂNEȘTI DEȚINUTE ILEGAL DE CĂTRE UCRAINA

În baza înțelegerilor dintre Germania nazistă și Uniunea Sovietică a fost încheiat Pactul Ribbentrop-Molotov, la 23 august 1939. Ulterior, în vara anului 1940, în urma unor Diktate ale marilor puteri și cu complicitatea regelui alogen Carol al doilea al țării noastre a fost sfârtecat teritoriul României Mari, recunoscut internațional prin Tratatul de la Trianon din 4 iunie 1920. O parte din multimilenarele teritorii Getice și românești au fost ocupate de Uniunea Sovietică, respectiv: Basarabia; Bucovina de Nord; trei pătrimi din Maramureșul istoric; Bugeacul și Ținutul Herța. După destrămarea U.R.S.S. s-a format Republica Moldova, iar Bucovina de Nord, cea mai mare parte a Maramureșului istoric, Bugeacul și Ținutul Herța au intrat în componența Ucrainei.

Din Adevărata Istorie a omenirii se știe că Poporul Get și urmașul său Poporul Român a fost singurul din lume care este autohton în Geția Edenică și în România Mare! Adevărul Istoric este următorul: Poporul Primordial al Geților și Poporul Român a fost lăsat de Bunul Dumnezeu în Sfânta Geție, în Grădina Maicii Domnului! Toate popoarele, cu excepția Poporului Primordial Get au venit de undeva în țările lor. Poporul Get, strămoșul real al Poporului Român a fost leagănul civilizației Europei, așa cum reiese din textele înscrise pe plăcile de aur de la Sinaia, din care 300 se află la Moscova, din 14 septembrie 1944, unde au fost trimise de regele alogen Mihai. Aceste Adevăruri îi asigură Poporului Român dreptul istoric asupra teritoriului României Mari, înfăptuită prin Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia.

Este cunoscut faptul că, Pactul Ribbentrop-Molotov a fost abrogat după anul 1989, dar consecințele sale au rămas.

Vă informez domnule Președinte Vladimir Putin că Partidul România Noastră se pronunță pentru neutralitatea României.

În actualul context politic și militar, precum și cu ocazia încheierii păcii dintre Federația Rusă și Ucraina, S.U.A. și sateliții ei, Partidul România Noastră Vă solicită domnule Președinte Vladimir Putin să acționați și să asigurați ca multimilenarele teritorii românești aflate în Ucraina să revină la Țara-Mamă, România!

Așa să Vă ajute Dumnezeu! Doamne ocrotește-i și unește-i pe români!

Dr.Gheorghe Funar

Președintele Partidului România Noastră

Cluj-Napoca,

2 iunie 2022

4 comments

1. Da, este în regulă ce spune, subscriu. Mai departe însă, nu dau prea multe parale pe Nea Ghiță Funar naționalistul. L-am văzut într-un interviu de pomină în care spunea mai întâi adevăruri fundamentale dar la care oamenii nu au acces datorită dresajului la care sunt supuși de la fragedă vârstă. Cum ar fi de pildă faptul că lumea este condusă de evrei. După care începea să înșire niște enormități de te luai cu mâinile de cap. ,,Otrăvirea fântânii” se numește tehnica respectivă de manipulare. Nea Ghiță este ,,agățat”.

• Subscriu. Așa cum „o minciună pusă între două adevăruri devine adevăr”(Goebbels), un adevăr elementar însoțit de enormități și aberații spuse intenționat, este dus în derizoriu se ridiculizează. Cam asta face țiganul-ungur Funar, cu „poporul get primordial” și „Iisus făcut de Maria cu un auxiliar provenit din Dacia”.

2. https://yewtu.be/watch?v=9hdY4rB5DBk

“De unde le-am aflat? De la un profesor de fizică din Azuga, […] Și-atunci apare Einstein. Organizează o conferință de presă, alții-l aduc și p-ăsta și ăsta le dă hârtia cu teoria relativității lui Eminescu și din formula de calcul a vitezei luminii a lui Eminescu, din v=m*c^2 i-au schombat prima literă și zice E=m*c^2.”

Din aceeași serie: http://milesmathis.com/ (The greatest standing errors in physics and mathematics)