Home / Internațional / RIVAROL: CENZURA A LUAT-O COMPLET RAZNA

RIVAROL: CENZURA A LUAT-O COMPLET RAZNA

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Iunie 7, 2022

CENZURA A LUAT-O COMPLET RAZNA 

RECORD DE ADVERSITATE CATAPULTEAZA IN FURTUNA RIVAROLUL, SAPTAMANALUL NATIONAL SI INTERNATIONAL DE MARE VALOARE :

VARIANTA DE HÂRTIE
RIVAROL NR. 3521 DIN 1.6.2022 (HÂRTIE)
Editorial

Excluderea din comisia mixta, stergerea contului Paypal, atac pe site: RIVAROL in furtuna!

RUDE WEEK pentru săptămânalul național și european de opoziție care, în câteva zile, s-a confruntat cu un record de adversitate. Pe 23 mai, fără ca în prealabil să fi primit cel mai mic avertisment sau să primim vreo explicație, contul nostru Paypal, pe care îl avem de mai bine de zece ani și despre care până atunci nu întâmpisem nici cea mai mică dificultate, a fost șters. Nu mai este posibil să efectuați nicio plată prin Paypal sau să transferați bani. Nu am primit niciun e-mail, scrisori sau texte care să ne notifice această decizie sau să ne explice. Acesta este motivul pentru care nu ne-am dat seama imediat de această ștergere. Aceștia sunt cititori, care nu mai pot plăti pentru achizițiile lor prin Paypal, ne-au atras atenția. Și de fapt, Vizitând contul nostru acum inactiv și inutilizabil, putem găsi următorul mesaj concis și incomplet: „După verificare, am decis să vă restricționăm permanent contul din cauza riscurilor potențiale. Nu vă veți mai putea desfășura activitățile pe Paypal”.

Ce verificare este aceasta? Mister. Paypal a preluat în mod regulat și sistematic comisioanele pe care le primește pentru fiecare comandă. Nu a fost niciodată cea mai mică problemă. Nu am avut niciodată cea mai mică nemulțumire. Prin urmare, este clar o decizie politică. Grupuri evrei-sioniste, inclusiv BTA (Balance your antisemit) și Brigada Evreiască (un program întreg!) susținuseră că ne-ar avea contul închis. Evident că s-au ținut de cuvânt. Este greu de rezistat cererilor fanaticilor likudnici, experți în șantajul odios al antisemitismului care, în prealabil, asigură aproape toate victoriile, așa că lașitatea este generalizată în rândul bărbaților vremii noastre. Dacă mergem la linkul albastru „vezi detalii”, iată ce este indicat: „Nu mai poți folosi Paypal. La PayPal, luăm foarte în serios securitatea clienților noștri (Putem râde mai mult de lume? Ce legătură are securitatea utilizatorilor cu toate acestea?). Am observat activitate în contul dvs. care nu respectă Termenii și condițiile noastre. Prin urmare, nu vă mai putem oferi servicii Paypal. Nu mai puteți trimite sau primi bani. Soldul dvs. va fi suspendat timp de 180 de zile. Odată ce acest timp a trecut, vă vom trimite un e-mail în care vă explicăm cum să vă transferați banii. Da, pentru că nu numai că accesul nostru la Paypal este întrerupt brutal fără preaviz sau avertisment și fără o explicație clară, dar și organizația păstrează echilibrul. Timp de șase luni! Așa se face că oamenii au pierdut uneori mii de euro, sau chiar mai mult. Din fericire, de mult simțind că vine lovitura, stabilisem un transfer zilnic al soldului Paypal în contul nostru bancar, astfel încât doar modesta sumă de… 2,56 euro a rămas blocată de Paypal timp de șase luni! În acest caz am avut o scăpare îngustă! Prin urmare, nu va mai fi posibil să faceți donații sau să plasați comenzi pe site-ul nostru rivarol.com prin Paypal. Va trebui să plătiți cu card de credit, transfer bancar sau să ne trimiteți cecuri la sediul nostru parizian, 19 avenue d’Italie, în arondismentul al treisprezecelea.

Abia dacă am înregistrat această ștergere, suntem asigurați de posibilitatea finală de plată prin Paypal, că ne-am dat seama, în noaptea de vineri spre sâmbătă, că site-ul rivarol.com nu era disponibil. Era evident atacat. Nu mai era accesibil, nici cumpărătorilor, nici administratorilor. S-a indicat doar: „eroare 500”, care ne-a dat puține informații. Weekendul, după cum vă puteți imagina, a fost lung, interminabil, angoasa crescând în fața duratei indisponibilității site-ului. Din fericire, tehnicienii noștri au rezolvat problema în această dimineață de luni și ne-au explicat originea și natura ei: conform acestora, blocarea site-ului nu a venit direct de la gazda noastră, site-ul rivarol. com a fost ținta pe tot parcursul weekendului Ascensionului a unui atac masiv și puternic de tip denial of service (DDoS) al hackerilor, care constă în generarea unui număr foarte mare de conexiuni simultane pentru a supraîncărca site-ul și a-l face inaccesibil. Dar conform tehnicienilor noștri care ne-au dat asigurarea, datele site-ului nu au fost piratate. Prin urmare, puteți efectua, așa cum ați făcut până atunci, achizițiile în deplină liniște pe site-ul nostru. Cu toate acestea, acum luăm în considerare implementarea unei și mai mari protecție și securizare a site-ului. Este absolut necesar să facem tot posibilul pentru a neutraliza pe viitor, pe cât posibil, orice hacking de computer, chiar dacă nu este ușor. Dar conform tehnicienilor noștri care ne-au dat asigurarea, datele site-ului nu au fost piratate. Prin urmare, puteți efectua, așa cum ați făcut până atunci, achizițiile în deplină liniște pe site-ul nostru. Cu toate acestea, acum luăm în considerare implementarea unei și mai mari protecție și securizare a site-ului. Este absolut necesar să facem tot posibilul pentru a neutraliza pe viitor, pe cât posibil, orice hacking de computer, chiar dacă nu este ușor. Dar conform tehnicienilor noștri care ne-au dat asigurarea, datele site-ului nu au fost piratate. Prin urmare, puteți efectua, așa cum ați făcut până atunci, achizițiile în deplină liniște pe site-ul nostru. Cu toate acestea, acum luăm în considerare implementarea unei și mai mari protecție și securizare a site-ului. Este absolut necesar să facem tot posibilul pentru a neutraliza pe viitor, pe cât posibil, orice hacking de computer, chiar dacă nu este ușor.

Din nou, știm de unde a venit lovitura. Nu te uita, sunt mereu aceleași rețele care, sigure de atotputernicia lor și de totala lor impunitate, își permit totul: acolo asasinează un mare jurnalist palestinian și creștin, atacă cu sălbăticie cortegiul funerar, îi răstoarnă sicriul, aici facem noi. imagini în care un redactor de ziar zace într-un sicriu (am depus plângere pentru amenințări cu moartea în acest caz, suntem hotărâți să nu lăsăm nimic), strigăm tare și clar că vom obține pierderea aprobării CPPAP-ul, apoi interzicerea vânzării în chioșcuri, apoi interzicerea pură și simplă a ziarului, apoi ambalajul directorului acestuia băgat într-un sicriu cu flăcări devoratoare în jurul lui.

DECIZIA cu cele mai grave consecințe pentru viitorul RIVAROL, pentru starea finanțelor sale, este desigur, să nu o ascundem, retragerea avizului Comisiei mixte pentru publicații și agenții de presă. Cu siguranță nu este o surpriză, din 2019 presiunea exercitată asupra CPPAP a fost atât de puternică. Ea a rezistat de ceva vreme, fără îndoială încă oarecum atașată de independența și libertatea presei, fără îndoială și convinsă că a retrage acest aviz din săptămânalul nostru însemna să deschidem o periculoasă cutie a Pandorei (a internauților care se bucură zgomotos de această decizie sunt apelând deja la rețelele de socializare pentru aplicarea unei măsuri similare cotidianului digital France Soir, sau chiar săptămânalului Values ​​​​Current, logica revoluționară a epurării necunoscând limite, chiar dacă aceste două titluri nu sunt deloc antisioniste sau iudeocrite). Dar ceea ce a câștigat decizia a fost platforma soților Klarsfeld și a altor treizeci și două de personalități din cotidianul Le Monde din 8 martie 2022. Această petiție a sunat ca o chemare la ordine pentru Ministerul Culturii în general, unde Roselyne Bachelot era încă rampante. și pentru comitetul mixt și președintele acesteia, consilierul de stat, Laurence Franceschini, în special. Și pentru a fi siguri că vor câștiga decizia, semnatarii nu se zgâriiseră, concentrând întrebarea în jurul luptei atât de necesare împotriva antisemitismului și acuzându-l pe RIVAROL că împinge săvârșirea crimelor împotriva umanității, nu mai puțin ( amuzant de la susținătorii fanatici ai lui Tsahal și toate crimele ei, ele, zilnice și foarte reale!): „Negând faptele istorice, au îndrăznit să scrie, RIVAROL face patul genocidarilor, insultă supraviețuitorii, familiile victimelor și memoria lor. Cum putem merge mai departe în minciuni, exces și nebunie furioasă? Cât despre negtorii Holocaustului, ei sunt tocmai cei care neagă crimele îngrozitoare ale entității sioniste. Dar împotriva acestei negare a Holocaustului, care este foarte reală, nu se iau măsuri de reglementare desigur, nu se lansează campanii de presă, nu se impun sancțiuni. Dimpotrivă. Dar împotriva acestei negare a Holocaustului, care este foarte reală, nu se iau măsuri de reglementare desigur, nu se lansează campanii de presă, nu se impun sancțiuni. Dimpotrivă. Dar împotriva acestei negare a Holocaustului, care este foarte reală, nu se iau măsuri de reglementare desigur, nu se lansează campanii de presă, nu se impun sancțiuni.

Dimpotrivă. Publicăm în acest număr scrisoarea integrală pe care am trimis-o comisiei mixte la sfârșitul lunii aprilie prin care solicităm un interviu și ne facem auzite argumentele, într-un mod calm și politicos. Singurul răspuns pe care l-am primit a fost sesizarea refuzului aprobării noastre prin poștă luni, 30 mai, notificare pe care o publicăm și noi integral. Jurnaliştii presei majore, semnatarii tribunei Lumii împotriva noastră erau la curent de aproximativ o săptămână. Evident, comisia i-a avertizat, semn al conivenței sale, dar nu a găsit timp să informeze persoana în cauză de decizia sa, sau mai bine zis de executarea servilă a voinței likudnikilor Stéphanie Share, Tristan Mendès France, Klarsfeld și consoartelor. Aparatul de stat este într-adevăr astăzi doar executantul lucrărilor joase ale lobby-ului evreo-sionist. Este doar pentru asta, este acolo doar pentru a face asta. L-am revăzut recent în afacerea Fristot, în cauzele Dieudonné și Soral, în procesele care se poartă în mod regulat împotriva noastră și împotriva tuturor spiritelor libere.

Chiar dacă comunicasem comitetului mixt toate datele noastre de contact, telefonice, poștale și electronice, ne-a ignorat superb. Și totuși era vorba de a decide asupra (posibila) ucidere a noastră, care încă nu este nimic. Dar și asta spune multe despre vremurile în care trăim. Nici măcar nu mai respectăm formele celei mai elementare politețe. Civilizația noastră europeană și creștină este înghițită. Se tratează adversarii, contradictorii, indezirabilii cu israelianul: se ucide, se zdrobește, se umilește, se mutilează, se distruge fără rușine, fără nicio problemă de conștiință. Publicația noastră, deși foarte veche, este modestă (câteva mii de cititori pe număr și cel mult abonați), săracă, nu primește ajutor de la marii patroni, nici de la bănci, nici de la grupuri industriale, nu primește și nu a primit niciodată nicio subvenție (pe care, de altfel, nu a pretins-o niciodată), dar ca săptămânal de informare politică și generală, apărut cu regularitate metronom din ianuarie 1951, a beneficiat până – acolo regimul economic al presei permițându-l. , ca aproape toate titlurile, să beneficieze de cote reduse de TVA (la 2,1% în loc de 20%) și tarife poștale preferențiale (de trei până la patru ori mai mici decât cota normală). Deoarece nu am putut face presiuni asupra agenților de publicitate din moment ce RIVAROL nu face publicitate, singura părtinire găsită de cei care aspiră cu toată puterea la moartea noastră este retragerea avizului comisiei mixte. E la fel de simplu. Și cât de puternici sunt, SUNTEM MICI dar pentru a ne zdrobi, a ne zdrobi, a ne ucide cu pietre, luăm mijloace mari. A fost o vreme când existența noastră era încă tolerată, susținută, această perioadă s-a terminat acum. Lobby-ul nu mai suferă de cea mai mică șoaptă care nu emană de la el, sau care nu este în întregime controlată de el. Beat de puterea lui, beat de ură și furie (așa era deja cazul în Evanghelie și Faptele Apostolilor, trebuie să le recitiți în acest sezon de Paște, totul se spune acolo. Nu este nimic de adăugat, nimic a lua din ea.Cei răi nu s-au schimbat de atunci și nu se vor schimba, gândiți-vă, au vrut să-l omoare pe Lazăr resuscitat de Hristos, greu de mers mai departe în ignominie și cruzime!), Holul nu permite nici cel mai mic bâzâit. a unei insecte care trebuie zdrobită imediat cu napalm, Citirea sesizării de la CPPAP este izbitoare: comisia și-a dat osteneala să parcurgă cele șapte exemplare din RIVAROL pe care i-am trimis la cererea sa, cele de la mijlocul lunii martie până la sfârșitul lunii aprilie 2022, și a găsit doar lucruri inacceptabile. în ea. Potrivit acesteia, care în mod clar are modestia unei tinere când vine vorba de RIVAROL, dar care nu o are când vine vorba de a-l subvenționa cu generozitate pe Charlie Hebdo, ale cărui reprezentări blasfemiante, scatologice, pornografice, absolut disprețuitoare sunt nenumărate ale lui Hristos, ale Fecioarei, a Sfintei Treimi și a sfinților (și care atacă atât de josnic, într-o manieră murdară, pe profetul musulmanilor, care nu poate decât să stârnească ura și să jignească grav convingerile religioase, în mod premeditat, a milioane de mahomedani, promovând în mod deliberat tensiunile și războiul civil în țara noastră), nu avem voie să vorbim de entitatea sionistă (simpla folosire a acestei expresii pare să dea sudoare reci comisiei mixte!), de banca Rothschild, de homosexualitate, de masonerie. , a avortului, a lobby-ului gay, a lobby-ului iudeo-sionist (cu excepția a vorbi bine despre asta, desigur, ceea ce este caracteristic tiraniei din cauza tiranului nu se poate vorbi, decât pentru a-i împleti laudele). Dacă facem o listă exhaustivă a tot ceea ce ne reproșează brusc de către CPPAP, ne dăm seama că nu mai putem spune nimic, nu mai putem scrie nimic pe subiecte care sunt totuși fundamentale. Cum după aceea, îndrăznesc ei, unul și altul, să pretindă sacrosanta libertate a presei când o călcă în picioare, o asasinează.

Ce e de făcut acum? Rezistați, luptați, întoarceți-vă și păstrați calmul vechilor trupe. Și să contam doar pe noi înșine. Chiar și în ceea ce se numește tabăra națională, să nu ne facem iluzii, aproape că nu vom avea sprijin, cu câteva rare și curajoase excepții. Posibilitatea ca aceștia să fie acuzați că ar apăra un ziar considerat negaționist și antisemit îi paralizează și îi paralizează. Oameni saraci ! Nu e de mirare că cu astfel de larve am pierdut toate bătăliile de mai bine de două sute de ani! Deja apar frații falși, atacându-ne într-un mod perfid, pretinzând sprijin. Nu este nimic mai rău aici decât tartufii și trădătorii care ies la iveală doar atunci când sunt operaționali și capabili să facă cel mai mult rău posibil. Dar asta nu contează. Acești nenorociți dezvăluie doar ce sunt, ce vor și ce valorează. Nu ne interesează. La urma urmei, este doar o șuviță pe care vântul o suflă. În test vedem cine și unde sunt prietenii adevărați și, în general, nu suntem dezamăgiți de călătorie!

Vom lupta ca leii. Peste tot. Cu energie și determinare. Pe plan judiciar. Prin introducerea unei proceduri sumare prin care se solicită suspendarea deciziei CPPAP. Este o procedură de urgență. Decizia durează de obicei aproximativ o lună. De asemenea, contestăm hotărârea în fond în fața justiției administrative prin depunerea a ceea ce se numește cerere în anulare, mai întâi în fața instanței de contencios administrativ din Paris, apoi, dacă este cazul, în fața curții administrative de apel din Paris, apoi în fața Consiliului Stat, apoi, dacă este cazul, în ultimă instanță, în fața Curții Europene a Drepturilor Omului. Dar asta ar putea dura ani de zile, având în vedere încetineala justiției. Și niciuna dintre aceste proceduri nu este suspensivă. Doar suspendarea provizorie ne-ar permite să ne recâștigăm rapid drepturile. Urmează să atacăm și Paypal pentru că este scandalos că suntem lipsiți de această posibilitate de plată atunci când nu ne-am încălcat nicio obligație. Desigur, vă vom ține la curent cu evoluția acestor proceduri.

Ceilalți vor fi chemați să facă un efort de câțiva euro în plus pe lună (patru sau cinci cel mult în total, și poate mai puțin), ceea ce cu siguranță nu este total de neglijat, dar care este mai puțin decât un pachet de țigări sau un bilet de film. Probabil că nu vom avea altă soluție dacă vrem să salvăm RIVAROL și să-i perpetuăm existența. Sistemul și prietenii falși ar fi atât de fericiți să dispară, încât trebuie neapărat să rezistăm împotriva oricăror șanse. A fi și a dura, acesta este motto-ul parașutiştilor. Sistemul și prietenii falși ar fi atât de fericiți să dispară, încât trebuie neapărat să rezistăm împotriva oricăror șanse. A fi și a dura, acesta este motto-ul parașutiştilor. Sistemul și prietenii falși ar fi atât de fericiți să dispară, încât trebuie neapărat să rezistăm împotriva oricăror șanse. A fi și a dura, acesta este motto-ul parașutiştilor.

MAI MAI CA ORICAND, in aceste vremuri grele, dureroase, ne bazam pe sprijinul dumneavoastra. Nu numai material desigur, ci și despre rugăciunile voastre, pentru cei dintre cititorii noștri care sunt credincioși. Și, de asemenea, asupra celor din copiii lor, atât de puternică este rugăciunea celor mici pe Inima lui Dumnezeu, chiar și când intrăm în luna Sfintei Inimi. Nu este banal ca aceste dificultăți care se suprapun unele pe altele să ajungă în momentul Înălțării. De parcă ar fi trebuit să înțelegem mai mult ca oricând că, dacă, pe Pământ, trebuie să luptăm constant, să ne luptăm, să rezistăm, să rămânem viteji pe punte – acesta este martiriul zilnic al datoriei statului – pentru a păstra pacea în cel mai fin punct al sufletului, trebuie să locuim deja în spirit în conacele cereşti. Acolo unde nu există LICRA sau CPPAP sau BTA sau SOS Rasism sau nedreptate sau infamie sau inversiune între bine și rău sau revoluție curcubeu sau urâțenie sau răutate sau ignoranță sau oboseală sau boală sau suferință sau trădare sau duplicitate. Acolo unde orice prigoană, orice tumult, orice agitație încetează, pentru a lăsa loc într-o veșnicie fericită odihnei, păcii, bucuriei, în față în față și inimă la inimă a viziunii beatificate. Mult succes tuturor, sursum corda. Continuăm lupta. Cu mai multă energie ca niciodată. Picioarele pe pământ și ochii ridicați la Cer. a lăsa loc într-o veșnicie fericită pentru odihnă, pace, bucurie, în față în față și inimă la inimă a viziunii beatific. Mult succes tuturor, sursum corda. Continuăm lupta. Cu mai multă energie ca niciodată. Picioarele pe pământ și ochii ridicați la Cer. a lăsa loc într-o veșnicie fericită pentru odihnă, pace, bucurie, în față în față și inimă la inimă a viziunii beatific. Mult succes tuturor, sursum corda. Continuăm lupta. Cu mai multă energie ca niciodată. Picioarele pe pământ și ochii ridicați la Cer.
Fericită și Sfântă Sărbătoare a Rusaliilor.

RIVAROL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *