Home / Chestiunea Jidănească / George Simion, ne-am săturat de președinți care pupă în fund Evreii!

George Simion, ne-am săturat de președinți care pupă în fund Evreii!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 25, 2022

Atenție, George Simion! Ne-am săturat de președinți care pupă în fund Evreii

Atenție, George Simion! Ne-am săturat de președinți care pupă în fund evreii!

G4Media:

George Simion, despre Holocaust: ”Nu poate fi negat decât de nebuni. Iubesc poporul evreu, o să merg în America la Muzeul Holocaustului/ Am fost și la Auschwitz, invit românii să meargă la Muzeul Holocaustului din Sălaj”

Cum poți să spui că oameni de calibrul lui Gheorge Buzatu, Vasile Zărnescu, George Pișcoci Dănescu, Ion Coja, Corvin Lupu sau GENERALUL RADU THEODORU, împreună cu alți profesori autentici și cercetători sinceri ai istoriei, sunt nebuni?!  Declarația în sine e nebunească, oare cerneala cu care te-au stropit a avut ceva în ea care să-ți modifice percepția?

Unii dintre acești oameni au suferit sau suferă persecuții pentru afirmarea adevărului istoric. Declarațiile tale aruncă sarea dezamăgirii peste rănile lor.

Liderul AUR George Simion a declarat luni seară, la Antena 3, că Holocaustul este ”un episod negru” care ”nu poate fi negat decât de nebuni”. Declarațiile lui Simion au venit ca urmare a cererii moderatorului Mihai Gâdea de a exprima poziția AUR față de uciderea celor 6 milioane de evrei în anii 40, la comanda dictatorului nazist Adolf Hitler. Și România a deportat și ucis evrei în timpul mareșalului fascist Ion Antonescu, fapt infirmat tot mai frecvent de negaționiștii Holocaustului.

Normal că Mihai Gâdea repetă placa holocaustului la infinit, dar puteai răspunde “Legea care interzice opinii diferite despre holocaust în spațiul public este o mizerie anticonstituțională și voi supune la vot abrogarea ei. Cred în dialog deschis, așa cum este democratic, să vină fiecare cu părerea lui într-o dezbatere liberă să și le exprime.”

Presa oricum te va ataca, indiferent dacă-ți ceri scuze sau îți asumi naționalismul fără alte dubii.

Simion a mai declarat că ”iubește poporul evreu” și a anunțat că urmează să meargă în SUA pentru a vizita Muzeul Holocaustului. Co-fondatorul AUR a spus că a mers și la fostul lagăr de la Birkenau Auschwitz și a lansat o invitație pentru români ”să meargă la Muzeul Holocaustului din Sălaj”, unde, de asemenea, susține că a fost și el.

Cum poți iubi un popor care te urăște din toți rărunchii, vrea să te facă sclav, să te înșele, să te exploateze și în final să te ucidă?

Cum poți iubi un popor care practică mutilarea genitală la copii, barbaria tăierii împrejur de ziua a 8-a?

Cum poți iubi un popor care se chinuie să-ți rescrie istoria, să-ți interzică sfinții, să-ți închidă gura prin legi antiromânești?

Numai un nebun sau cineva care suferă de sindromul Stockholm ar putea afirma că iubește un astfel de popor.

”Holocaustul e un episod negru, care nu poate fi negat decât de nebuni. Face parte din istoria națională și trebuie studiat. Noi am zis că programa e și-așa încărcată, iar introducerea materiei obligatorii poate naște sentimente potrivnice și acțiunile domnului Muraru mai rău nasc sentimente potrivnice. Am prieteni mulți în Israel, iubesc poporul evreu, o să merg în America la Muzeul Holocaustului și invit românii să meargă la Muzeul Holocaustului din Sălaj, eu am fost, am fost și la Birkenau Auschwitz”.

Astea sunt aceleași declarații pe care le face orice politruc, naiv sau ticălos, care crede că dacă pupă un fund de jidov, presa lor îl va păsui în vreun fel sau poate chiar îl va susține.

Mila și recunoștința nu fac parte din repertoriul acestei comunități atunci când interacționează cu cei care nu fac parte din trib.

Ar trebui să știi asta deja, George Simion, lângă tine sunt oameni care ți-au spus asta deja.

Nu e un secret faptul că domnul Călin Georgescu are portret cu Ion Antonescu în cameră, lucru pe care îl știe și persa. Simpatiile naționaliștilor de lângă tine sunt cunoscute presei, o declarație de tipul celei făcute de tine la Antena 3 nu vor determina jurnaliștii mercenari să-și schimbe abordarea, însă i-ar putea determina pe cei care te urmăresc cu interes să creadă că cei din anturajul tău sunt falși naționaliști care se dezic de principii și de adevărul istoric.

Încotro, George Simion?

Atenție, George Simion! Ne-am săturat de președinți care pupă în fund Evreii

16 comments

 1. Dar dece nimeni nu-i numàrà pe evreii bogati(atunci si miliardari acum!)care au plàtit Vaticanului si au stat bine-merçi si au continuat sà se ìmbogàteascà si sà facà parte din NWO??!!In timp ce fratii lor,sàracii evrei(sàraci la propriu)au umplut lagàrele ca ei,cei bogati,sà continuie sà facà scandal pe seama lor,folosindu-i si de morti pentru a avea privilegii.I-au làsat sà moarà cu bunà stiintà pe cei din poporul lor,evreii normai,iar acum tot pe spatele cadavrelor lor se urcà si strigà.Sìnt cei bogati care i-au sacrificat pe cei sàraci din poporul lor.Avea dreptate Iisus sà-i dea afrà din templu,el stia ce vor face ìn viitor,pe fariseii tràdàtori.Existà vre-unul din renumitele familii bogate de acum care sà spunà:eu am avut màcar o rudà care a murit ìn lagàr?!?Asta-i adevàrul,dar din pàcate la evrei ha douà fatade:cei bogati,care n-au suferit niciodatà nimic,si cei,normali sau sàraci.

 2. tot el a zis la romania tv si in public ” evreii sunt fratii nostri”!

  de fapt ce etnie are Simion ?

 3. A vorbit ca un politician George Simion, de data aceasta, nu ca un român. Dar îmi aduce aminte şi de ce a spus fostul deputat Nicolae Bacalbaşa, prin 2018, tot la Antena 3 (cred), că trebuie să fii „sinucigaş“ (la Simion, acum, e să fii „nebun“) să spui adevărul deschis privind pe cei care conduc lumea şi mecanismele prin care o fac, să îi deconspiri făţiş. Ca în orice dictatură, doar că aceasta este globală, iată!
  Sau aproape globală, dar noi suntem prinşi sub ea.

 4. gheorghe pe stil nou

  În acelaşi timp, George Simion a spus la RTV acum o zi că ştie de lucrarea lui George Friedman (evreul care a pregătit din SUA scenariul războiului ce se prefigurează pentru micşorarea Rusiei), că a citit despre aceasta şi că el nu este partizanul Ucrainei împotriva Rusiei, de data aceasta.

 5. Si ce a spus rău?Eu nu pup în fund nici pe aproapele meu,dar mai ales pe evreiii care l-au dat pe Iisus pe mâna lui Pillat ca să îl omoare?

 6. Era sa uit: “Cu evreul nu faci pact, cu el decizi”. – Unchiu’ Dolphy

 7. ps2. nu te mai agata de G. Simion, Eu am expus inca din 2013 …de cand era la batura cu Ovidiu Raetchi pozele. Da ..da. Fix ala de a facut cerere in Senat sa ne inchida tote sit-urile nationaliste. Ce dracu aveti ma cu papagalul rusiei? Uitati de jeg! EI SUNT FALSI! Nu exista cale de mijloc cu jegurile ..cu alte cuvinte .. nu functioneaza proverburul ca te faci frate cu cioara de simion pana treci ….

 8. puneti mana la lucru si nu mai asteptati la cioara hAurita sa vina precum un Mesia. :)) sa o zic pe asta? =>>>

  Putin cunoscut este episodul istoric in care Vlad Tepes a vrut sa-i angajeze pe robii tigani in randul corpurilor sale de oaste. In fata amenintarii otomane, din lipsa de oameni si resurse, Vlad Tepes a ridicat intotdeauna o armata mica, insuficienta. In cautare de osteni noi, crancenul voievod a apelat la satrele de tigani-robi, detinute de boieri si manastiri, promitandu-le romilor dezrobirea, daca vor alege sa lupte alaturi de el contra turcilor. Entuziasmati la inceput, tiganii au acceptat pe loc. Grupul de tigani a primit astfel haine si arme, devenind un nou corp in armata valaha. Tiganii si-au ales chiar un stindard de batalie sub forma unei sulite in care au infipt o cioara. Laudarosi si tinand sa-l impresioneze pe voievod cu bravura lor, tiganii au cerut chiar sa fie asezati in linia intai, fiind astfel primii care aveau sa se infrunte cu turcii. Vlad le-a ascultat cererea. Episodul care a urmat este hilar si burlesc in egala masura.

  In fata armatei turcesti care se apropia incet si metodic, tiganii au inceput sa-i batjocoreasca si sa-i ameninte pe turci. Pe masura ce trupele ienicerilor se apropiau in zgomot crescand de tobe, meterhanele si timvale, tiganilor a inceput sa le se faca frica. Nimic anormal. Tiganii erau de generatii intregi fierari, mestesugari si argati. Nu cunosteau stiinta armelor, nici nu experimentasera puternicul impact psihologic pe care il aveau cruntii ieniceri. Armate mult mai galonate si titrate, alcatuite din cavaleri occidentali incercati, au dat cinstea pe rusine, fugind din fata eficientei masini de razboi turcesti. Odata ce valurile de ieniceri au ingustat orizontul, tiganii au intrat in groaza mortii, aruncand armele pentru a-si inlesni fuga. Astfel, inainte de lupta propriu-zisa, tiganii au parasit in graba campul de lupta, tipand si alergand dezordonat in rasetele ostirii valahe. Doar sulita lor cu cioara in varf a ramas infipta in locul unde fusese “regimentul tuciuriu”. De atunci, a ramas vechea zicala romaneasca “Curajos ca cioara-n par”.

  sursa – necunoscuta

 9. stai bre. era sa uit. apare precum Mel Gibson… cu albatru pe cioc. pardon. ochean….

 10. daca asta e arian… ramaneti cu el :))))))))))))))))

 11. AUR este altceva decat ceilalti din Parlament.
  Da’ cine isi inchipuie ca discursul lui Simion despre jidani e favorabil romanilor, si-a tras un glonte in picior.
  Prostimea care am votat AUR inainte de a ne spune el, “fratele jidanilor” adevarul personal despre Auschwitz nu ar mai fi fost asa numeroasa.
  Eu, din “departari” as fi injurat si nu mai mergam la vot.
  Cum sa fii “al romanilor” si sa le spui ca sint nebuni, ca tu te4 “infratesti” cu cei care u facut numai rau neamului si tarii? Exceptiile nu rastoarna si nu anuleaza raul ireparabil – genocidul si jaful sistematic la care s-au dedat.

 12. Nu l-am urmărit atent, dar este clar că ar dispărea de pe scena politică dacă ar nega holocaustul. Poate face “ce trebuie” cu acest discurs. Uneori, când ai un țel superior, poți face unele lucruri sub standard.
  Nu știu ce sa zic, pare scos la înaintare, împins artificial.
  Mi-ar fi ciudă să fie așa, mai ales prin prisma colaborării lui cu CG, om în care cred și sper.
  Optimistul din mine încă speră ca este parte din strategia lor, să se facă frate babau până trec puntea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *