Home / Știrea zilei / Fundațiile străine de ”binefacere” – factor de risc pentru securitatea națională a României

Fundațiile străine de ”binefacere” – factor de risc pentru securitatea națională a României

Incorect Politic
Aprilie 30, 2024

Fundațiile străine de ”binefacere” – factor de risc pentru securitatea națională a României

După Lovitura de Stat din 1989 România a fost invadată de companii străine care sub pretextul aducerii democrației și al economiei de piață au jefuit sălbatic nu doar resursele țării, dar ne-au anulat și suveranitatea, valorile naționale și chiar istoria.

Este prezentat cazul emblematic al Fundației Conservation Carpathia, condusă de etnici jidani, care și-a permis să sfideze voința tuturor primarilor din zona Munților Făgărași și să achiziționeze terenuri pe care intenționa să înființeze un parc-rezervație care ar fi adus beneficii în primul rând proprietarilor străini.

Doar atitudinea fermă și plină de demnitate a primarilor respectivi a stopat (deocamdată) respectivul proiect. Este o poziție plină de spirit patriotic ce ar trebui să constituie un exemplu pentru toți românii responsabili în condițiile în care aproape jumătate din teritoriul arabil al României este vândut străinilor.

Emisiunea a fost difuzată în direct de televiziunea DIS TV în data de 15 aprilie 2024.

Invitat special: prof. univ. dr. Corvin Lupu

Moderator: dr. Calistrat M. Atudorei

Pentru a urmări mai multe emisiuni realizate de Calistrat Atudorei accesați canalul său de Telegram: https://t.me/CalistratMarvinAtudorei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *