Home / Actualitate / Fritz Alogenul FĂCUT PRAF de Românul Luptător Florin Măneanu

Fritz Alogenul FĂCUT PRAF de Românul Luptător Florin Măneanu

Incorect Politic
Ianuarie 18, 2022

Fritz Alogenul FĂCUT PRAF de Românul Luptător Florin Măneanu

Fritz Alogenul FĂCUT PRAF de Românul Luptător Florin Măneanu 

DREPTUL LA REPLICĂ ‼️

A început războiul în Timișoara: Fritz a depus plângeri penale împotriva protestarilor, iar noi, naționaliștii timișoreni, am început strângerea de semnături pentru suspendarea lui din funcție!

Ținând cont de cele scrise, pe pagina de facebook, de actualul primar al Timișoarei, neo-marxistul Do(ni)mic Fritz, în cursul de zilei de 14.01.2022, mă văd nevoit să răspund acuzațiilor nefondate aduse de acesta, mie și cetățenilor timișoreni, care au vrut să fie primiți în audiență de acest incompetent, care nu are habar ce înseamnă administrația publică, drepturile și libertățile constituționale, sau legile țării.

În următoarele zece paragrafe, vă voi explica aberațiile scrise de Fritz, dar și ce urmărește să obțină prin aceste declarații + textul integral preluat de pe pagina lui de facebook.

În primul rând, există imagini publice preluate de toată presa locală și națională, din care reiese clar, că nu s-a folosit forța pentru a intra în sediul Primăriei Timișoara, cetățenii utilizând o ușă de acces deschisă publicului.

În al doilea rând, acest cetățean de origine germană înjosește cetățenii timișoreni, adunați în Primărie, numindu-i “bande care au creat haos și panică”, pentru că aceștia și-au exercitat un drept legal, acela de a merge în audiență la acest gropar la Țimisoarei, tocmai pentru ai cere socoteală pentru măririle nesimțite de taxe și impozite, decise de el și de Consiliul
Local majoritar USR.

În al treilea rând, abuzatorul șef al Timișoarei pledează în victimă, strategie des utilizată de acești progresiști, pentru a scăpa de răspundere pentru propriile decizii politice care afectează sute de mii de români, dar și de cei de care se tem că ar putea să le ia locurile la următoarele alegeri locale.

În al patrulea rând, se folosește de toate relațiile de partid, inclusiv organe de anchetă, pentru a reduce la tăcere orice formă de opoziție, sub amenințarea deschiderii de dosare penale pentru infracțiuni închipuite.

În al cincilea rând, pune presiune pe cele două organe ale statului, aflate la fața locului: Poliția Locală și Jandarmeria, învinovățindu-le că nu au intervenit, forțându-le mâna să ia deciziile pe care el le dorește, chiar dacă acestea nu aveau în atribuții intervenția în acest obiectiv, nefiind cazul să intervină pentru menținerea ordinii publice.

În al șaselea rând, prin faptul că nu am fost primiți în audiență, primarul a refuzat un drept legitim al cetățenilor, conform codului administrativ, arătând o atitudine autoritară care intră în contradicție cu principiile democrației.

În al șaptea rând, face presiune pe partidele de la guvernare, ca să ce? Ca să scoată în afara legii două partide naționalist-creștine precum AUR și NOUA DREAPTĂ? Individul acesta care nu știe să vorbească bine românește, încearcă să instaureze o dictatură neo-marxistă, în care pluripartidismul democratic să fie eradicat, fiind considerat o molimă care împiedică instalarea dictaturii globaliste în România.

În al optulea rând, valorile noastre, ale creștinilor, ale românilor naționaliști nu sunt aceleași cu valorile promovate de USR, și anume homosexualitatea, migrația în masă, vaccinarea obligatorie, dictatura, ateismul, educația sexuală pentru minori, invadarea proprietății private, pierderea suveranității justiției și a țării în favoarea unor organisme străine anti naționale etc.

În al noulea rând, pentru “majestatea sa”, respectul și bunul simț înseamnă să îl pupi în dos pe cel care te-a lăsat fără căldură și apă caldă, în plin sezon zece, nepăsându-i de acei timișoreni care au murit de frig din cauza incompetentei sale administrative.

În al zecelea rând, doresc să fac un anunț important, prin care vă aduc la cunoștință faptul că, în data de 14.01.2022, am început strângerea de semnături pentru suspendarea din funcția de primar al Timișoarei, a lui Dominic Samuel Fritz.

Ing. Florin-Ion Măneanu,
Președintele Filialei Timiș a Partidului Noua Dreaptă.

*

Citește și Ajută! În patru ani de când există Incorect Politic v-am furnizat gratuit cărți interzise, satire tăioase, adevăruri necenzurate și românism neapologetic în cea mai pură formă, fără reclame. Site-ul crește, odată cu el cresc problemele, costurile și provocările. Pentru a menține formatul fără reclame apelăm la bunăvoința cititorilor care pot să ne sprijine și îi rugăm să o facă prin PayPal  sau prin BTC la adresa  3CkvWJwbTCLat1Y9J7JAqxrhFMQhfAZEHo

Leave a Reply

Your email address will not be published.