Home / Internațional / Francezii și George Soros – Valeurs Actuelles

Francezii și George Soros – Valeurs Actuelles

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 15, 2018

Teoria “teoriei conspiraționiste” a fost îngropată oficial de o revistă de mare tiraj din Franța: “Valeurs Actuelles”. Într-un articol fluviu de investigație se arătă că Miliardul evreu, György (Schwartz) Soroș, finanțează din anii ’90 încoace peste 200 de ong-uri (pseudo independente) în lume, a corupt de-a lungul timpului guverne, personalități din toate partidele politice și din mediile intelectuale, mai ales în Europa de Est, folosind miliarde de euro pentru a favoriza și implementa politici și legi care să favorizeze distrugerea națiunilor și a naționalismului, implementarea “liberalismului total” (sfârșitul națiunilor!), falsificarea istoriei, valul imigraționist musulman, islamizarea Europei, avortul de masă, feminismul, teoria genului, căsătoria între homosexuali și adopția, LGBT etc.

Bineînteles că nu s-a pomenit nimic despre faptul că, acest criminal internațional, este doar unul din elementele de suprafață al unei mafii transnaționale care lucrează la toate nivelele și, mai ales, împotriva Europei de Est, Occidentul fiind într-o stare ireversibilă de infectare spirituală și socială.

Să nu credeți că este o chestiune de conștientizare bruscă, de trezire a francezilor la realitatea subminării săvârșite de Darth Soroș.

E mai degrabă aruncarea peste bord a vechilor sioniști ca să scape basma curată noua generație.

Așadar, nu mai trebuie să acceptăm conceptele subversive lansate de mass media și să înțelegem că quasi totalitatea Sistemului din România este controlat (U.E.) și supus interesolor străine (…alte etnii, alogeni sau corupți), aflându-se într-o luptă permanentă împotriva interesului național.

Un exemplu revelator: după ce deputatul evreu, Aurel Vainer, execută la comandă legi împotriva eroilor anticomuniști, ocultând realitatea istorică și profitând de dinamica de dominare a comunității sale în România, susținând în mod repetat acțiuni antiromânești în genul “legi” nr. 217/2015 ș.a., Aurel Vainer primește titlul de cetățean de onoare al Capitalei?!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *