Home / Internațional / Fotbalistul Vassilis Tsiartas condamnat la 10 luni de închisoare pentru postări “transfobe” pe rețelele de socializare

Fotbalistul Vassilis Tsiartas condamnat la 10 luni de închisoare pentru postări “transfobe” pe rețelele de socializare

Incorect Politic
Noiembrie 16, 2022

Fotbalistul Vassilis Tsiartas condamnat la 10 luni de închisoare pentru postări "transfobe" pe rețelele de socializare

Fotbalistul Vassilis Tsiartas condamnat la 10 luni de închisoare pentru postări “transfobe” pe rețelele de socializare

Via ActiveNews:

Tsiartas, care a jucat un rol cheie în victoria echipei naționale a Greciei la Campionatul European de Fotbal UEFA din 2004, a fost urmărit penal în temeiul unei legi „antirasiale”. Starul fotbalului a devenit prima persoană care a fost condamnată în baza legii, care a fost modificată în 2014. Asociația de susținere a transsexualilor îl dăduse în judecată, prin intermediul președintei sale, Marina Galanos.

Postările „transfobice” care l-au adus pe Tsiartas la pământ au apărut în 2017, când Grecia adopta o lege care, printre altele, redefinea identitatea de gen. Într-o postare, fotbalistul a scris că își dorea ca „primele schimbări de gen să fie făcute copiilor celor care au votat pentru această rușine [proiect de lege]. Să vedem cât de mândri se vor simți când copiii lor vor mărșălui pe străzi. P.S. Legalizați pedofilii și completați crimele”.

În cele din urmă a fost condamnat la 10 luni de închisoare și a fost obligat să plătească o amendă de 5.000 de euro. Condamnarea împotriva lui Vassilis Tsiartas decizie de aplicare a legii antirasiste 927/1979 pentru incitare publică la violență sau la ură din cauza identității de gen, a relatat publicația elenă Prothema News.

Asociația de Sprijin al Transgenderilor a aprobat cu entuziasm sentința, numind-o „deosebit de importantă pentru comunitatea transsexuală”, a relatat Breitbart News. Tsiartas a promis că va face apel.

Poreclit “El Mago”, Tsiartas este considerat unul dintre cei mai buni jucători de fotbal greci din toate timpurile. Pe lângă victoriile în cupele interne și continentale, el și-a desfășurat întreaga carieră fără să primească niciun cartonaș roșu.

4 comments

 1. Trecând peste faptul că țara arde și baba-și schimbă sexul, am văzut că în domeniul ăsta mulți încearcă să creeze confuzie, cum ar fi de exemplu în privința judecătoarei Ketanji Brown Jackson, despre care unii zic că ar susține schimbările de sex:

  https://www.foxnews.com/media/outrage-ketanji-brown-jackson-tells-senators-woman-bizarre

  Recunoscând că nu știe să definească o femeie, judecătoarea se exprimă clar împotriva oricărei intervenții pentru schimbarea sexului. Cum poți să schimbi ceva, dacă nu știi ce-i aia? Nici eu nu știu să definesc o femeie și sunt chiar noțiuni mai simple pe care nimeni nu știe să le definească:

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Dreapt%C4%83

  “În matematică o dreaptă [..] este o curbă perfect ‘dreaptă'”.

  Și din cauza asta există axiome:

  https://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6del's_incompleteness_theorems

  “a complete and consistent set of axioms for all mathematics is impossible “

 2. Poftim, nu știe să definească o femeie. E foarte greu. Să întrebăm pe cineva fără școală și o să știe să răspundă…

 3. Bravo Vassilis !
  DOMNUL si MAICA SFÂNTA sa te ocroteasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *