Home / Evenimente / RASISM și DISCRIMINARE la Festivalul De Artă Pentru Refugiați la Timișoara

RASISM și DISCRIMINARE la Festivalul De Artă Pentru Refugiați la Timișoara

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Februarie 23, 2018

Festivalul De Artă Pentru Refugiați la Timișoara

Am crezut că putem fi civilizați.

Am crezut că am progresat…și că suntem pregătiți să aderăm din punct de vedere moral la U.E.

M-am înșelat, încă suntem înapoiați și retrograzi, acest videoclip demonstrează faptul că nu suntem demni de occident.

Am rămas mască…de unde să încep? Este rasist și discriminatoriu până la măduvă.

În primul nu am văzut ceva mai sexist în anul acesta, filmulețul are reprezentare disproporționată cu 4 bărbați și 3 femei, fapt care reprezintă discriminare la adresa sexului frumos și INEGALITATE!

În al doilea rând, toți cei care vorbesc în clip sunt albi…halal diversitate! Praf în ochi și joc de lumini pentru a sensibiliza populația, a-i face să se gândească “uite, albii ăștia nu sunt așa răi, vor să facă un festival pentru refugiați…” NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI! Dacă acești albi rasiști ar fi vrut să facă ceva pentru refugiați, le-ar fi dat LOR o voce cât și celor a căror culoare a pielii nu este albă!

În ultimul rând, uitați-vă la încăperea de la secunda 30…îmi vine greață doar când mă uit la pereții aceia murdari, la firele care se văd și la spațiul limitat în care se îngrămădesc participanții…Spațiul este atât de îngust încât îmi amintesc de trenurile către Auschwitz!

Așa tratăm noi musafirii? RUȘINE!!!

Sunt de acord cu faptul că refugiații trebuie să învețe ce înseamnă artă modernă pentru ca să o promoveze la rândul lor.

Bigoții din video vorbesc despre artă, dar ea nu apare nicăieri în clip, apare doar un bărbat alb, presupus refugiat, care își exprima masculinitatea toxică prin muzică rap. Și nici măcar nu cântă bine!

Videoclipul, ca și evenimentul în sine, este o mascaradă ieftină care trebuie BOICOTATĂ! Din banii publici se poate face MULT MAI MULT!

Arta care are merita să apară la festival.

Până când organizatorii nu decid să promoveze adevărata artă modernă, cu falusuri, homosexuali și tablouri pictate cu sânge menstrual, evenimentul rămâne un praf ieftin în ochii lumii, menit să mascheze primitivismul României și incapacitatea noastră subconștientă de a primi refugiați cu brațele deschise.

Sterian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *