Home / Evenimente / EVENIMENT pe 15 ianuarie în București: Comemorarea martirilor Ion Moța și Vasile Marin

EVENIMENT pe 15 ianuarie în București: Comemorarea martirilor Ion Moța și Vasile Marin

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 13, 2022

EVENIMENT pe 15 ianuarie în București: Comemorarea martirilor Ion Moța și Vasile Marin

EVENIMENT pe 15 ianuarie în București: Comemorarea martirilor Ion Moța și Vasile Marin

Bucureștenii de bună credință și toți Românii de caracter sunt așteptați sâmbătă, 15 ianuarie, la ora 10 în fața Bisericii Sf. Ilie Gorgani, unde va avea loc comemorarea anuală a martirilor legionari Ion Moța și Vasile Marin. Acești eroi au luptat în războiul civil spaniol împotriva comuniștilor, fiind răpuși în luptă împotriva inamicului. Martiriul lor ne arată sensul profund al creștinismului, în care ni se cere să nu rămânem pasivi atunci când “se trage cu mitraliera în obrazul lui Hristos”, după cum scria Ion Moța.

*

Citește și Ajută! În patru ani de când există Incorect Politic v-am furnizat gratuit cărți interzise, satire tăioase, adevăruri necenzurate și românism neapologetic în cea mai pură formă, fără reclame. Site-ul crește, odată cu el cresc problemele, costurile și provocările. Pentru a menține formatul fără reclame apelăm la bunăvoința cititorilor care pot să ne sprijine și îi rugăm să o facă prin PayPal  sau prin BTC la adresa  3CkvWJwbTCLat1Y9J7JAqxrhFMQhfAZEHo

One comment

  1. -in 1935 la congresul “partidului nazist” cu hitler de fata, vorbind in germana(….) la nurenberg
    mota a spus:
    “rasismul este forma cea mai vulgara de materialism.oamenii nu se deosebesc prin carne,sange sau culoarea pielii.ei se deosebesc prin spirit, adica prin creatia,cultura si religia lor”
    -prin nume si prenume,cu alte cuvinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.