Home / Articole Promovate / EVENIMENT NAȚIONALIST: Comemorarea lui Mihai Viteazul (9 august)

EVENIMENT NAȚIONALIST: Comemorarea lui Mihai Viteazul (9 august)

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 22, 2018

Mihai Viteazul, Primul Întregitor al Neamului Românesc a trăit în vremurile în care prin voință și cu sabie se croiau legende și se împlineau destine.

Aceleași vremuri erau blestemate de trădări, mișelii și asasinări.

Pe 9 august, la mănăstirea Plăvniceni din județul Teleorman, se comemorează 417 ani de la asasinarea sa și se sărbătoresc realizările sale pentru români.

Justițiarul:

EVENIMENT NAȚIONALIST: Comemorarea lui Mihai Viteazul

„De la 1600 nici un român n-a mai putut gândi Unirea fără uriaşa lui personalitate, fără paloşul sau securea lui ridicate spre cerul drepţăţii, fără chipul lui de curată şi desăvârşită poezie tragică”. (N. Iorga)

INVITAŢIE

Un grup de ROMÂNI PATRIOŢI au deosebita onoare sa vă invite în data de 09 August 2018, orele 09 la comemorarea a 417 ani de la asasinarea Primului Întregitor al Neamului Românesc, Domnitorul Mihai Viteazul pe Câmpia Turdei, ce se va desfăşura la Mănăstirea Plăviceni (Aluniş) din jud. Teleorman ( singura ctitorie bisericească din Ţară având doar Hramul Sf. Arh. Mihail) ridicată de soţia Domnitorului , D-na Stanca şi urmaşii acesteia, loc unde s-au descoperit rămăşiţele corpului Domnitorului (confirmat prin test AND) după ce acestea au fost răscumpărate şi strămutate de la Catedrala Alba Iulia trecută între timp la ritul romano-catolic.

Ne face o deosebită plăcere să comemorăm această Aniversare şi să ne aducem aminte în AnCentenar al Marii Uniri, de Primul Întregitor al Neamului Românesc, împreună cu Dumneavoastră, pe care vă considerăm Drepţi şi Adevăraţi Urmaşi Patrioţi ai Poporului Român.

Cu deosebită stimă şi consideraţie,

COMITETUL DE ORGANIZARE

Rugăm să confirmaţi participarea până la data de 03 august la Stareţul Mânăstirii Plăviceni, Protosingher Teoctist Moldovanu la telefon nr. 0745-296 684. Doamne ajută!

EVENIMENT NAȚIONALIST: Comemorarea lui Mihai Viteazul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *