Home / Știrea zilei / Europa – Ultima Bătălie ( Documentar Interzis) Episodul 3

Europa – Ultima Bătălie ( Documentar Interzis) Episodul 3

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 25, 2020

Acesta este episodul 3 din documentarul interzis EUROPA – Ultima Bătălie. Episoadele anterioare: 1, 2

Pentru a-l viziona subtitrat, urmați acești scurți pași:

  1. Descărcați și instalați VLC media player – link
  2. Descărcați documentarul (Episodul 3 – link)
  3. Descărcați subtitrarea – link
  4. Deschideți documentarul folosind VLC Media Player, apoi dați click dreapta pe ecran, Subtitle – Add Subtitle File, selectând fișierul pe care l-ați descărcat adineaori.

6 comments

  1. Sutitrarea nu se potriveste, nu este de la acest episod. Rog traducatorul sa verifice. Merci.

  2. Exceptional film! Intr-adevar, istoria o fac invingatorii, dar in detrimentul Adevarului! Acest film v-a trebui propagat cu like-uri, pentru a se sti adevarul izbucnirii celui de-al 2-lea razboi mondial! In acelasi mod vedeau Renasterea Romaniei si cei din Miscarea Legionara!

  3. Exceptional film! Intr-adevar, istoria o fac invingatorii, dar in detrimentul Adevarului! Acest film v-a trebui propagat cu like-uri, pentru a se sti adevarul izbucnirii celui de-al 2-lea razboi mondial! In acelasi mod vedeau Renasterea Romaniei si Miscarea Legionara! Traducerea lasa de dorit!

  4. @Alex. Din cate stiu am refacut traducerea la episoadele 2, 3, 4, 5 iar astazi am teminat de recorectat 6. Am trimis sumtitrarile atat in varianta cu diacritice cat si fara diacritice. Gazda nostra le va pune pe cele bune. A fost foarte mult de lucru -10 episoade din care unele foarte lungi. Ar fi bine sa-mi indicati exact unde sunt greseli. Imi cer scuze pentru greseli- cand ai atat de mult de lucru iti mai obosesc ochii, ce poti sa faci. Pastrati acest documentar si aratati-l rudelor si mai ales copiilor vostri. Intr-adevar ar fi bine sa fie dat in scoli in loc de Lista lui Shindler si alte mizerii care distrug moral copii si neamul nostru, dar ce sa-i facem, pentru noi este ,,INTERZIS”! Istoria adevarata ne este interzisa. Totusi – RASPANDITI! SAMIZDAT – “citeste (priveste) si da mai departe” patriot roman.

  5. Ultimile (doua) episoade sunt actuale – din zilele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *