Home / Problema Țigănească / Elevi români agresați în școlile din Suedia. Copiii Căpșunarilor – O carte suedeză care denigrează România

Elevi români agresați în școlile din Suedia. Copiii Căpșunarilor – O carte suedeză care denigrează România

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 1, 2021

Semnalăm cetățenilor români și serviciilor de informații (care ar trebui să se preocupe de interesul și prestigiul României în lume), apariția unei cărți intitulată “Copiii Căpșunarilor”.

“O artistă” suedeză progresistă numită Sara Olausson visează să fie eroină. Crede că își va îndeplini visul după ce întâlnește o cerșetoare țigancă din România.

Sara “ofilita” Olausson

O duce acasă împreună cu copiii țigăncii.

Țiganca vinde această minciună retardată despre viața din România, unde toți copiii sunt subnutriți și pe stradă sunt cadavre de cai. Majoritatea caselor, a spus țiganca, nu au ferestre și copiii nu au pantofi. Femeia suedeză scrie o carte bazată pe minciunile contondente pe care i le-a spus țiganca, negândindu-se pentru o secundă că aceasta minte în stil cerșetoresc pentru a o mulge pe occidentală de bani.

Cartea este planificată să fie inclusă în programa școlilor suedeze.

Acum copiii suedezi cred că toți românii sunt cerșetori țigani și trăim mâncând stîvuri de animale de pe străzi. Situația a ajuns atât de rea încât familiile românești care lucrau în Suedia au preferat să se întoarcă acasă după ce copiii lor au refuzat să mai meargă la școală, fiind agresați și numiți cerșetori.

Reportajul: https://www.facebook.com/GERDASZE3215/videos/3907478759285781

 

 

8 comments

 1. Copiii Românilor si Românii in general nu arata deloc asa cum sunt infatisati pe coperta aceea. Indivizii aceia de culoare maro sunt tigani, nu Români Ma gandesc ca pana si un suedez e in stare sa inteleaga asta.

  Existenta a mai bine de un milion de tigani pe teritoriul Patriei noastre este problema care ar trebui tratata. De prea mult timp suportam mizeria lor si suntem denigrati din cauza lor. Asta este “boala” care trebuie tratata. Simptomele nu dispar cat timp Patria este bolnava.

 2. Ioane!? Ioaaane! Tu crezi ca neomarxistii suedezi mai gandesc? Nici cu tefelistii rezist din Romania n-ai ce sa discuti. pecingenea prostiei este peste tot. Acum nebunii zic despre cei sanatosi ca-s nebuni.

 3. Poate va uitati mai bine la numele autoarei “suedeze” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  E aceeasi pleava care tine de cea mai inculta tagma jidoveasca pe care o gasiti peste tot , inclusiv in Romania , care lucreaza -adeseori foarte lucrativ, ca oafa asta de doi bani – la confuzia intre roman si tigan !
  In orice tara ‘apuseana’ , id est “ioropeana” din “ioropa” lor , la primarie cand te intreaba ce nationalitate ai, trebuie sa zici ca esti de nationalitatea x sau y , conform pasaportului pe care il prezinti !
  Daca le zici ca esti roman cu o noua cetatenie, si daca le zici ca nationalitatea este romana si ca te nasti si mori cu ea, indiferent de ce alta cetatenie ti s-a acordat, se uita la tine ca tampitii !

  Totul a fost daramat in educatia lor si deformat conform noilor instructiuni, precis, de initiativa si interpretare New World Order dictata de francmasonerie care vizeaza stergerea identitatii popoarelor .

  Ce carte sa stie gloaba asta mai ales cand ea insasi se simte bine educata daca scuipa romanii, de pe pozitiile atat de dragi educatorilor ei congeneri , la fel de abrutizati in romanofobie ca si haitele de ocupatie care au preluat Romania ca s-o jefuiasca si s-o anihileze !?

  Ce vreti de la o jidanca inculta si romanofoba, ca-i din Suedia sau din Romania ?

  Noroc ca exista si jidani cu carte si cu caracter, care nu practica sportul, pentru ca se respecta si pe ei insisi si pe celelalte popoare : vezi revizionistii .

  Asa ca ochii si urechile foarte atente – specimenele astea care ne scuipa non stop, sunt interchanjabile : o apa si un ne-pamant caci misuna peste tot !

  Jidanca asta, pentru ca este inculta si calomniaza romanii in stil comunitarist, va fi promovata ca inspector scolar , cel mai probabil !Sau bagata direct in guvern!

  Corespunde noilor standarde si noilor capace de pe epoletii plevei bine incrustate la butoane, peste tot .

 4. Romanii s-au dus sa muncească pentru nebuni si trebuie sa se astepte la un asemenea tratament. La ce te poti astepta de la ei?De ce nu se întorc acasa?Nu este adevarat ca nu sint locuri de munca

 5. Vă recomand să vedeți The Square – un film despre suedezi. Apar în film și niște țigani care vorbesc românește.

 6. Progresiștii discriminează minoritari.

  • Nu e discriminare cand cel discriminat este alb. Si mai ales cand este din europa de est… (in viziunea progresistilor astia din cultul “trejilor”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *