Home / Internațional / Top 7 concluzii despre Covid-19 și amenda primită de Pfizer pentru practici comerciale frauduloase în valoare de 2.3 miliarde de dolari

Top 7 concluzii despre Covid-19 și amenda primită de Pfizer pentru practici comerciale frauduloase în valoare de 2.3 miliarde de dolari

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 1, 2021

John Ioannidis

Via JDmichel, traducere semi-mecanică:

Știați ? Măsurile brutale impuse de guvernele noastre nu sunt nici utile, nici necesare. Susținând contrariul, ei continuă să abuzeze de credulitatea noastră și de buna credință, aducând societățile noastre în genunchi și distrugând viețile concetățenilor noștri.

Vi se pare șocantă această introducere? Atunci deschide-ți mintea și pune-ți de centura de siguranță … Iată un rezumat colectat de pe net, care arată despre ce este vorba:

Îl vezi pe acest om al cărui portret apare în capul articolului? Se numește John Ioannidis. Este cel mai important epidemiolog din lume. Da, din lume. Este profesor la Stanford, cu un H-Index de 200+, iar munca sa privind metoda științifică este printre cele mai citate în cercetarea clinică.

Ei bine, iată ce crede el despre carantină: „Cu cât mergem mai departe, cu atât mai mult vedem că presupusele beneficii ale carantinei sunt artefacte de modelare, nu sunt adevărate”; „Carantina este o măsură extremă, știm că provoacă daune nemăsurate asupra oamenilor, vieții lor, sănătății lor, sănătății mintale …”.

Prof. Ioannidis tocmai a publicat împreună cu echipa sa un studiu în care a comparat politicile de sănătate din diferite țări. Concluzie: nu există nicio diferență de performanță între țările care s-au închis și celelalte. Alternativa de izolare / laissez-faire este o falsă alternativă: nu trebuie să alegem între „o măsură dificilă, dar eficientă” și „sacrificarea oamenilor pentru economie”, deoarece închiderile nu funcționează, punct. Prin urmare, este timpul să izolăm bolnavii, să solicităm teste pentru toți călătorii și să îi protejăm în mod corespunzător pe cei cu risc, ceea ce este încă puțin sau deloc acțiune după un an.

Acest studiu se alătură grămezii tuturor celor anterioare, concluzionând că aceste măsuri fără sens și brutale sunt inutile.

Dar ce face Consiliul Federal, în ciuda faptului că a fost informat că decizia va semna condamnarea la moarte pentru sute de mii de magazine, restaurante și afaceri din țară? Ei bine, el închide și închide magazine și restaurante!

Se recunoaște în cele din urmă (chiar și de OMS!) Că testele PCR utilizate pe scară largă sunt defectuoase și nu ar trebui utilizate niciodată altfel decât ca instrument de diagnosticare în contextul unei consultații medicale.

Dar ce face Consiliul Federal? el decide să testeze din greu, investind 1 miliard de franci  în această decizie iresponsabilă și inutilă!

Impunerea botniței are efecte negative majore asupra sănătății (în special a copiilor și tinerilor) fără a fi demonstrat vreo utilitate în populația generală (așa cum subliniază chiar OMS). În același timp, un studiu chinez tocmai a arătat că persoanele Covid + asimptomatice nu sunt contagioase și Suedia se confruntă cu un declin plăcut în „cazuri” fără a avea vreodată magazine închise sau cu obligativitatea purtării măștii.

Dar ce face Consiliul Federal? continuă să impună purtarea unei botnițe!

Ivermectina prezintă o eficacitate remarcabilă timpurie, curativă și profilactică, superioară chiar și hidroxiclorochinei, care este deja eficientă. Acest medicament este extrem de sigur, ușor de utilizat și nu costă aproape nimic.

Ce face Consiliul federal? El continuă să pună obstacole în calea tratamentului pacienților cu Covid și să parieze totul doar pe „vaccinul genetic”!

Experimentele cu medicamente sau vaccinuri asupra populației nu sunt etice și sunt strict interzise de legea sănătății – în special de legislația internațională.

Ce face Consiliul Federal? El face progrese în generalizarea experimentării genetice riscante, la scară largă!

Datele prezentate de companiile de vaccinare sunt incomplete, complicate sau chiar false.

Dar ce face Consiliul Federal? El își însușește discursul publicitar al Big Pharma fără a schimba virgula!

Este într-adevăr dificil să respingem atâtea absurdități. Putem cu siguranță să oferim beneficiul îndoielii autorităților noastre și să punem această procesiune de decizii absurde și distructive pe seama stângăciei sau prostiei. Cu cât trece mai mult timp, cu atât suntem forțați să observăm că explicația este slabă …

Ca să spun adevărul, singura lumină (din păcate) care se oprește asupra coerenței dăunătoare a acestei procesiuni de absurdități este cea pe care o dezvoltăm aici de mai multe luni, și anume efectele tragice ale corupției sistemice dominante în domeniul politicilor publice, sănătate.

Această situație este atât de plină de farmec, încât înțeleg foarte bine, încât atât de mulți oameni preferă să se abțină de la a se gândi la aceasta, mulțumindu-se cu discursul fals al autorităților și al mass-media. Un antreprenor de la Geneva activ în sectorul imobiliar (de altfel critic inteligent asupra impactului economic al măsurilor impuse) l-a rezumat recent foarte bine pe o rețea socială: „Nu știu nimic despre viruși sau vaccinuri”, a scris el., Mă bazez pe autoritățile și medicii în care am încredere ”.

O poziție care ar fi plină de bun simț și înțelepciune dacă autoritățile și comunitatea medicală în cauză ar fi într-adevăr de integritate și de încredere. Ceea ce acest domn  ignoră (ca majoritatea oamenilor) este că a trecut mult timp de când nu s-a întâmplat acest lucru: asistența medicală este una dintre cele mai corupte și ticăloase zone de afaceri existente.

Decalajul este atât între realitatea lucrurilor și imaginea naivă a populației, intens dezinformată, încât aceasta la rândul său produce o divizare violentă în societate.

Elvețienii, în special, preferă să fie ademeniți în iluzia dulce că lucrurile sunt diferite la noi, că miniștrii noștri sunt oameni cinstiți care nu ar trăda niciodată încrederea populației, care iau tramvaiul ca toți ceilalți și cu care am putea mânca cu ușurință fondue. Și care au sincer în minte binele comun.

Este mai urgent ca niciodată să ne deschidem ochii: realitatea pe măsură ce se desfășoară în fața ochilor noștri este că autoritățile noastre conduc țările noastre către dezastru și ruină. Miniștrii noștri nu sunt băieți buni, sunt groparii democrației noastre, trădând oamenii în slujba unor interese ticăloase.

Această afirmație este cu siguranță extrem de violentă. Nu în sine, ci pentru că ridică vălul de pe o realitate într-adevăr violentă.

Îmi dau seama că voi continua să nu-mi fac neapărat prieteni declarând acestea din nou. Decalajul este acum atât de mare între iluzia pe care atât de mulți dintre concetățenii noștri o păstrează cu orice preț și măsura faptelor greșite de care sunt vinovați autoritățile noastre, politicienii și oficialii din domeniul sănătății, încât este cu siguranță mai ușor să o considerăm imediat ca „prostii” sau „emoționalitate” care, dimpotrivă, este o analiză implacabilă a situației …

Ceea ce arată cunoștințele reale despre subiect este că:

1 / „Politicile noastre de sănătate” sunt configurate în funcție de profitul pe care bolile îl permit să obțină. Cea mai mare parte a morbidității și mortalității din Occident se datorează unei serii de boli cronice care ar fi prevenibile sau reversibile cu 80% dacă ne-am îngriji de sănătatea populației!

2 / Guvernele, autoritățile sanitare, spitalele, societățile medicale și educația sunt infiltrate la toate nivelurile de industria farmaco-vaccinului, care le ține ascultător sub influența sa.

3 / Corupția este „sistemică”, adică nu depinde de corupția unui astfel de oficial sau a unei astfel de instituții. De asemenea, folosește multe mijloace legale disponibile, pe lângă cele ilegale.

4 / Cercetarea este masiv amenajată și falsificată, în special în revistele medicale majore, care publică orbește studii falsificate sponsorizate sau produse de industrie.

5 / Medicii cred cu bună-credință să prescriu tratamente utile și eficiente atunci când acest lucru nu este adesea cazul. Consecințele „medicamentului rău” rezultat sunt acum a treia cauză principală de deces în Occident.

6 / Această stare de fapt a fost identificată de autorități precum Comisia Europeană sau raportorul Organizației Națiunilor Unite, Senatul francez, centrele de etică ale celor mai bune universități, editorii principalelor reviste medicale, însă: într-o situație precum una în care trăim, toată lumea se preface că nu există și că afirmarea ar însemna să deținem teorii ale conspirației!

7 / Rezultatele cursei: sute de mii de decese care pot fi prevenite, economii care se prăbușesc, populații îngrozite și o agendă acum globală pentru o Resetare Mare pe care nicio populație nu a ales-o.

Tocmai am filmat la cererea lui Reinfocovid o serie mică de trei videoclipuri despre aceste fenomene pe care tot încerc să le amintesc – și care cântăresc cu toată greutatea lor realul pe care îl experimentăm de un an.

Livrez aici fructul a 20 de ani de cercetare cu privire la aceste întrebări dureroase, cu o cantitate mică de referințe pentru cetățenii care doresc să afle.

Pentru că tot ceea ce am propus este bineînțeles documentat și obținut.

Omisiunea predominantă cu privire la ceea ce urmează să vă prezint este atât de absolută (în mass-media, parlamente și guverne, precum și în societățile medicale și universități -) încât acest element simplu ar confirma dacă ar fi nevoie de extinderea indignării.

Imaginați-vă, de exemplu, că țara noastră se găsește organizând un eveniment sportiv major (cum ar fi Jocurile Olimpice sau Cupa Mondială FIFA) într-un context în care industria pariurilor sportive (așa cum s-a întâmplat în anumite latitudini) a corupt sistematic rezultatul competițiilor.

Cele mai bune reviste ar fi subliniat problema de lungă durată, centrele etice universitare ar fi analizat-o și ar fi făcut-o cunoscută pe scară largă, tot ceea ce societatea civilă numără ONG-uri ar fi denunțat, precum și mulți sportivi înșiși. Ei înșiși, fără a uita Interpol, cu un munte de hotărâri penale care demonstrează abaterile penale ale acestei industrii și corupția pe care o implementează sistematic.

Imaginați-vă, în ciuda acestui fapt, Consiliul federal in corpore, cu Parlamentul și presa unanimă din spatele acestuia, inaugurând marele eveniment lăudând sportivitatea, fair-play-ul și integritatea acestor competiții magnifice. Încurajând populația să pună cât mai multe pariuri sportive.

Cu federații sportive corupte și complici, niciun membru nu ar îndrăzni să se pronunțe pentru a denunța tulburările în curs de teamă de consecințe. Cu o presă unanimă pentru stigmatizarea brutală a câtorva critici și denunțătoare, pe care le-ar desemna spre rușine publică ca fiind „conspirații” în ciuda muntelui de dovezi disponibile (pe care, desigur, se vor abține de la cea mai mică anchetă).

Mai degrabă urât, nu?! Și totuși, în acest scenariu, autoritățile s-ar juca doar cu inocența noastră, buna noastră credință și portofelul nostru.

În criza Covid, ei se joacă cu viața noastră, sănătatea noastră, mijloacele noastre de subzistență …

*

Amenda primită de Pfizer pentru practici comerciale frauduloase

Grupul farmaceutic american Pfizer a finalizat un acord cu sistemul de justiție american la finalul căruia a fost de acord să plătească o amendă de 2,3 miliarde de dolari (puțin peste 1,6 miliarde de euro) pentru a soluționa o plângere cu privire la practicile sale comerciale, au anunțat miercuri cele două părți (2 septembrie).

Pfizer va soluționa astfel pe cale amiabilă procesele intentate împotriva sa, pentru publicitate falsă referitoare la mai multe medicamente, de către Departamentul de Stat în fața justiției. Pfizer a achitat deja de 2,3 miliarde de dolari la sfârșitul anului 2008 pentru a închide litigiile privind Bextra (un medicament pentru artrită retras de pe piață în 2005 din motive de sănătate publică) și alte medicamente.

Aceasta este cea mai mare sumă plătită în cazul soluționării extrajudiciare a litigiilor privind drogurile.

Le Monde cu AFP și Reuters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *