Home / Evenimente / Duminica 19 Iulie – Plimbare Împotriva Dictaturii Medicale

Duminica 19 Iulie – Plimbare Împotriva Dictaturii Medicale

Incorect Politic
Iulie 14, 2020

Pompiliu Diplan:

#Duminica19iulie ne intalnim cu totii aici in Piata Victoriei, la MAREA PLIMBARE, sa ne aratam opozitia fata de aceasta marsavie legislativa pe care sistemul politic si mediatic ne-o pregatesc! Duminica, la 18:00.

Diminetile – #pichetare zilnica la sediile tuturor partidelor ce au senatori: PSD, PNL, USR, PMP si UDMR!
Impotriva legii arestului sanitar (#433)!

Bucurestenii, in fiecare seara, la 18, in Piata Victoriei: pichetam pentru aceeasi cauza: libertatea si drepturile noastre!

Cei din tara, ce nu pot ajunge din binecuvantate pricini, faceti pichetari si postari si live-uri din localitatile voastre: la primarie, la prefectura, la sfatul popular, la casa de cultura, unde va simtiti mai bine, faceti foto, live’uri, demonstratii cu pancarte.

Si adaugatile pe grupul nostru (facut de mine, personal): #inLibertate.
https://www.facebook.com/groups/inlibertate/

#Duminica19iulie ne intalnim cu totii aici in Piata Victoriei, la MAREA PLIMBARE, sa ne aratam opozitia fata de aceasta marsavie legislativa pe care sistemul politic si mediatic ne-o pregatesc! Duminica, la 18:00.Diminetile – #pichetare zilnica la sediile tuturor partidelor ce au senatori: PSD, PNL, USR, PMP si UDMR!Impotriva legii arestului sanitar (#433)!Bucurestenii, in fiecare seara, la 18, in Piata Victoriei: pichetam pentru aceeasi cauza: libertatea si drepturile noastre!Cei din tara, ce nu pot ajunge din binecuvantate pricini, faceti pichetari si postari si live-uri din localitatile voastre: la primarie, la prefectura, la sfatul popular, la casa de cultura, unde va simtiti mai bine, faceti foto, live'uri, demonstratii cu pancarte.Si adaugatile pe grupul nostru (facut de mine, personal): #inLibertate.https://www.facebook.com/groups/inlibertate/

Posted by Pompiliu Diplan on Tuesday, July 14, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *