Home / Chestiunea Jidănească / Dracu’ și-a trimis sluga în România. Cine este Heather Papowitz, comisar OMS pentru vaccinarea popoarelor

Dracu’ și-a trimis sluga în România. Cine este Heather Papowitz, comisar OMS pentru vaccinarea popoarelor

Incorect Politic
Noiembrie 9, 2021

Ia să vedem cine a venit în România din partea OMS pentru a forța vaccinarea obligatorie.

O cheamă Heather Papowitz și, așa cum v-ați fi așteptat după nume, face parte din etnia care terorizează omenirea de câteva milenii încoace.

Libertatea scrie despre dânsa: Heather Papowitz este medic și expert în managementul situațiilor de criză și a gestionat până în luna martie Biroul pentru pregătire și răspuns în caz de urgență din New York, care a fost anul trecut epicentrul pandemiei în SUA. De-a lungul carierei sale, Heather Papowitz a trăit și a lucrat în Burundi, Guineea-Conakry și Caucazul de Sud și a oferit asistență tehnică în domeniul sănătății în situații de urgență în multe alte țări, împreună cu organizații precum OMS, Crucea Roșie Americană sau Comitetul Internațional al Crucii Roșii.

Expert în managementul situațiilor de criză înseamnă manipulator profesionist al maselor și agent de vânzări pentru companiile Big Pharma. Aceasta a venit la noi pentru a face experimente pe Români:

Via evadare.ro:

 Papowitz aplică pe români un experiment unic în lume. Mai exact, o etapă inedită a marelui experiment global, care n-a mai fost încercată pe nicio altă nație.

Heather Papowitz nu e aici câteva luni doar ca să raporteze o spectaculoasă creștere a vaccinării de la 30 la 80%. E pentru a testa o etapă inedită, nemaiîncercată nicăieri și atât de iute. Suntem terapia de șoc a noii ordini mondiale.

Ce-o să vă mai vaccinez eu, goyimilor….

 

http://www.facebook.com/heather.papowitz

Nasul ăla…

Dracu' și-a trimis sluga în România. Cine este Heather Papowitz

 

Papowitz face reclamă produsului experimental al lui Albert Boula, CEO Pfizer și co-etnic cu dânsa:

La secțiunea early life scrie:

Bourla was born and raised in Thessaloniki, Greece.[3] His parents, who were Sephardi Jews, were among the 2,000 of 50,000 Jews in Thessaloniki to survive the Holocaust; his mother was minutes away from execution by firing squad when she was spared via a ransom paid to a Nazi Party official by her non-Jewish brother-in-law, while his father happened to be out of the Jewish ghetto when the residents were taken to the Auschwitz concentration camp and went into hiding, never to see his parents again.[4][5]

Bourla joined Sephardic Heritage International in DC (SHIN-DC) on January 28, 2021, where he told his Greek Sephardic family’s story of tragedy and survival at the organization’s Annual Congressional Commemoration for International Holocaust Remembrance Day, alongside remarks from Her Excellency Alexandra Papadopoulou, Ambassador of Greece to the United States.

Este de remarcat că nu doar patronul de la Pfizer este Jidan, ci toți șefii laboratoarelor pentru vaccinuri și aproape întreg aparatul coviudaic de gestionare a crizei artficiale.

Pfizer CEO = Jew
Moderna CEO = Jew
Johnson & Johnson CEO = Jew
Regeneron CEO = Jew
Astrazeneca Chairman = Jew
Gamalaya (Sputnik V) CEO = Jew
CDC Director = Jew
CDC Deputy Director = Jew
CDC Chief of Staff = Jew
CDC Chief Medical Officer = Jew
Covid Czar = Jew
Covid Senior Advisor = Jew
HHS Secretary = Jew
HHS Assistant Secretary = Jew

 

17 comments

 1. le happy a venit sa nehappy bietul popor?

 2. Bill Gates – posesorul WHO si a foarte numeroase actiuni Big Pharma
  – are mai multe procese in Africa, India etc pentru uciderea unui numar foarte mare de oameni pe care a facut testari in loc de animale. Asta nu-i un secret ptr nimeni !
  Probabil ca aceasta “lobbyista” venala are ceva antecedente in inducerea sarantocilor nestiutori sa se lase cumparati pe nimic pentru a fi schiloditi pe viata sau ucisi !
  Nas cocarjat, carn, sau lat, ca seful WHO, hahaha !
  Sunt tot ejusdem farinae .

 3. Ati vazut ca miliardara are si un diamant insurubat pe nara ?
  Probabil ca si grohaie cand isi vede banisorii stralucind in closet !

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  TREZIREA LA REALITATE În timp ce voi luptați cu evreii, intelectualitatea românească se scaldă în bani. Citiți cam ce salarii au cei care ar trebui să salveze România, crema inteligenței românești. În timp ce preotul profesor Constantin Necula a încasat anul trecut 200.000 de lei, voi apărați pro-bono Biserica Ortodoxă. În timp ce voi instigați amărâții disperați să iasă în stradă, derbedeii înfulecă salarii babane și nesimțite în vile de lux. De doi ani aceste lepre au stat acasă și au încasat banii.
  https://strictsecret.ro/bastanii-universitatilor-de-stat-romanesti-top-1100-salarii-imense-ale-universitarilor-munca-putina-confort-profesional-maxim-o-romanie-fara-azimut/

  • S-au terminat inteligenții la JIDF și-ai rămas tu? E un fel de pedeapsă că te-au trimis să postezi în România? Constantin Necula nu încearcă să mă injecteze cu substanțe care provoacă probleme cardiace, și nici nu încearcă să mă excludă din societate dacă nu-mi fac injecția aia, da? Și apropo domnu’ (((teolog))), invidia e un păcat. Deci eu nu-l invidiez pe ăla că are bani. Și da, uite că o apăr pro-bono. Să înțeleg că tu postezi pe bani? Că dacă nu, înseamnă că ești la fel de “prost” ca noi ăștia de postăm pe gratis.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ aiurel Aici nu este vorba de invidie, ticălosule. Probabil l-ai declara invidios pe Codreanu care reclama jaful făcut de românii trădători. Eu am muncit gratis timp de trei luni ca să documentez materialul Pogromul de la Iași – Între Falsificare și Adevăr Istoric, pe care postaci ca tine s-au grăbit să-l desființeze. Trântori ca Necula au stat acasă și și-au încasat salariile nesimțite. Rectific Necula a încasat anul trecut fix 195.246 ron, din care 111.450 ca salariu.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ aiurel Necula te injectează zilnic la TVR cu povești despre mila creștină în timp ce încasează 6.000 ron/lună numai pentru gargara televizată. Idiotule, tu ai văzut câte materiale am muncit eu numai pentru demascarea activității anti-românilor? Pe Necula eu l-am plătit, pentru că studiile la a doua facultate se plătesc în România, ca să mă învețe că un Dumnezeu exclusivist și criminal a încheiat un contract cu Israel și că numai iudeilor le dă voie să extermine populațiile vrăjmașe. Mizerii iudeo creștine! De acum voi face dezvăluiri numai despre trădătorii români.

    • Nu exista “iudeo-crestin”.
     Le spui mizerii fiindca asa sint aceste inventii.
     Iudaismul a fost condamnat, dovedit satanic si contrazis prin invatura Hristica.
     ….
     Da’ fariseismul individului (sau indivizilor) nu sint motivatii pentru blasfemiere.
     ====
     Esti suparat si denumesti rau in textul tau “un Dumnezeu exclusivist si criminal” ceva care putea fi enuntat “un dumnezeu AL LOR, exclusivist…” fiindca au intors spatele lui Dumnezeu prin fapte, vorbe…, nu-i asa?
     ====
     P.S.: cand multi dau bani si se formeaza un buget, identificarea surseui de plata (tu) nu mai este semnificativa, se produce “depersonalizare”, adica nu mai sint “ai tai” fiindca nu poti spune care bani din toata suma ar fi ai tai; nu-i vorba ca nic un ban nu apartine decat cui ii tiareste, noi primim un fel de “drept de folosinta”.
     Poate ca banii tai au mers sa plateasca energia electrica, …. daca ar fi sa ne imaginam un parcurs/o circulatie fizica identifiabila.
     Intr-un fel, esti indreptatit sa spui ca ai platit si tu dar o cota, … 1/n, n fiind partea de venit formata din plata facuta de student (ca mai sint si alte surse), da’ e deja prea taiat in 16, firu’, …
     =====
     Munca TA mentionata (cu minciuna “pogrom la Iasi”) concluzioneaza ca romanii sint rai si fac “ura de rasa”, nu ca romanilor li s-a facut rau de catre “ceilalti” IN PRIMUL RAND… si pentru asta iti reamintesc, poate vei repara idealismul binefacator jidanilor si daunator romanilor pe care NU I-AI APARAT de fapt.

 5. Cati isi mai amintesc oare cum veneau toti dințosii cu fețe de mutanți, pe post de “comisari si raportori” si cum ne urecheau zi de zi inainte de 2007? O mai tineti minte pe “baroneasa” Emma Nicolson, stramoasa frumusetii din articol?
  Eram o tara profund corupta, exact cum acum suntem una “nevaccinata”. Contractele pentru “critici” curgeau insa garla: Bechtel, EADS, Petrom, fregatele BAE Systems (poate sunteti curiosi sa vedeti ce mai invarte firma prin Romania), Microsoft etc. Am vandut tara la bucata ca sa intram in mareata UE si sa platim tribut NATO, ca sa ne apere de “pericolul rusesc” (la fel de real ca si covidu’). Ca din intamplare, totul a fost sters cu buretele, ei au ramas cu Romania SRL, noi cu certificatul si cu pielea ciuruita.

  • Ernest.Everhared, foarte corect. Bazele nebuniei care se petrece azi au fost puse demult, incepand cu 1990, “pas cu pas” vorba unui clasic in viata. Incet-incet, i-au racolat de tineri pe cei pe care mai apoi i-au pus la butoane, au distrus clasa politica autohtona, au saracit mass-media pentru ca mai apoi s-o preia sub control financiar, i-au santajat sau chiar anihilat fizic pe putinii patrioti, au scolit in America si aici prin ONG-urile lui Soros o haita de “lupi tineri” educati in dispret de Romania, au corupt cu bani si functii chiar pe cei care trebuiau sa ne protejeze – serviciile de informatii – iar acum culeg roadele tradarii. Tot felul de misionari ai globalismului satanic s-au perindat pe la noi in anii ’90 ca sa ne aduca daruri otravite, i-au incurajat pe politicienii de atunci sa se lase corupti pentru ca mai apoi sa aiba cu ce sa-i santajeze sau distruga. ONU, UNICEF, UNESCO USAID, OMS, baroni si baronese, printi si corporatisti de rang inalt din Occidentul satanic au venit la noi sa ne mustre cind ne aparam valorile si sa-i laude pe cei care distrugeau Romania, pregatind din timp asaltul Antihristului din zilele noastre. Suntem total cotropiti ca natie, ni s-a distrus fibra morala si am fost transformati intr-o turma de oi manata spre abatorul Noii Ordini Mondiale.

   • Au inceput si mai devreme de 1990.
    La noi au aplicat doar retete “de succes”, testate deja. Exact asa au luat cu japca America de Sud in anii ’70-’80. Si acolo, juntele militare au luat puterea exact ca si grupul lui Iliescu si au implementat apoi ideile stralucite ale faimosilor Chicago Boys (ce au facut la noi Roman si Stolojan). Si acolo legea e facuta de masonerie, evrei si corporatii.
    Si ne-au dus exact unde au dus si America de Sud, la sapa de lemn (adica saracie lucie, surse ieftine de materii prime, de victime ale traficului de carne vie si de sclavi care sa munceasca pe plantatiile corporatiilor).
    Apropo, si criminalul Iliescu, la fel ca si Pinochet, este si va fi pe deplin intangibil in fata legii si justitiei nationale. Pariez pe orice in lumea asta ca va muri si el fara sa se atinga nimeni de un fir de par din capul lui.

 6. “de câteva milenii încoace”-” the Hebrew year 6000 (from sunset of 29 September 2239[2] until nightfall of 16 September 2240[3] on the Gregorian calendar) marks the latest time for the initiation of the Messianic Age.”(numai din wiki aflam!).

Leave a Reply

Your email address will not be published.