Home / Actualitate / Dr. Adrian Cacovean: Teoria virală este cea mai mare construcție mincinoasă

Dr. Adrian Cacovean: Teoria virală este cea mai mare construcție mincinoasă

Incorect Politic
August 23, 2023

Dr. Adrian Cacovean: Teoria virală este cea mai mare construcție mincinoasă

Dr. Adrian Cacovean: Teoria virală este cea mai mare construcție mincinoasă

Via AdrianCacovean:

Teoria virală este cea mai mare construcție mincinoasă de la un capăt la altul și mai lipsită de dovezi științifice dintre toate minciunile care au păcălit omenirea până acum.

Singurele ei dovezi sunt niște citate, bazate pe alte citate care la rândul lor se bazează pe alte citate într-o citare la infinit, întreruptă uneori de lipsa articolului original.

Toate fotografiile cu virusuri sunt poze ale unor desene făcute cu mâna de cercetător (cele de început) sau făcute cu programe pe calculator.

Nimeni nu a izolat vreodată un virus, nici pozat.

La ora actuală nu există nici un cercetător în domeniu care să demonstreze dimensiunile nici măcar a binecunoscutului virus al rujeolei, fapt constatat de judecători nemți într-un proces din Germania care a conchis că virusul rujeolei nu există și s-au întrebat cum au scos unii vaccin contra a ceva ce nu există!

Vă dați seama cum va reacționa omenirea când va fi dată în vileag această fraudă incredibilă și această construcție teoretică criminală?

Știu că este greu să vă imaginați că nu există virusuri. Există boli etichetate virale, există rujeolă de exemplu, numai că nu este cauzată de un virus!

Imaginați-vă reacția voastră, mai ales a celor care ați crezut în virusuri, în vaccinuri, cum veți reacționa când veți afla că ați fost așa de tare păcăliți! Inclusiv medici, influenceri și toată cohorta de păcăliți!

*

”Sunt multe exagerari dar a spune ca nu exsista infectii virale mi se pare ridicol”- spune cineva pe un grup Whatsapp!

Am răspuns: ”desigur, pare ridicol. Gândiți puțin ce veți spune când veți afla că rujeola nu este produsă de un virus ci este cu totul altceva! Cei ce neagă teoria virală nu neagă rujeola, gripa, hepatita, imunodeficiența, paralizia crezută că e datorită unui virus! Cum veți reacționa când va fi clar că aceste boli etichetate virale au altă cauză, nu virusul care nu a fost pozat, izolat, replicat de nimeni și că vaccinurile sunt mâna ciungă a conspiratorilor asupra sănătații? Vaccin contra a ceva ce nu există! Asta a spus o curte supremă de justiție a unui land german!”

*

“Frauda științifică este baza teoriei virale a bolilor și asociat acestei fraude este banditismul științific și dictatura medicală”

Virusurile sunt componente vitale ale unor forme de viață inferioare, cum sunt algele! Virusurile nu există în organisme complexe cum sunt oamenii, animalele sau plantele!

Toată teoria virală se bazează pe citate către alte citate către câteva lucrări fraudate! Frauda științifică este baza teoriei virale a bolilor și asociat acestei fraude este banditismul științific și dictatura medicală.

Toți agenții pandemiei covid merită ștreangul!

Priviți aceste exemple de siguranță a mincinoșilor că păcăleala lor nu poate fi combătută, cât de sus se uită la oamenii prostiți!

V-am postat anterior că imaginile în microscopia electronică sunt alb-negru și nuanțe de gri. Cu toate acestea ei mint pe față și prezintă oamenilor imagini colorate, siguri că guvernele și aparatul de cenzură și-a făcut bine treaba prin minciunile etichetate știri oficiale!

Ce arată ei în imagini sunt celule sau componente celulare sau imagini pictate sau făcute prin program de calculator (cum sunt machetele arhitecților).

7 comments

 1. Absolut sigur, teoria virală este o construcție mincinoasă. Nu sunt sigur că este cea mai mare dintre teoriile mincinoase, nici cea mai lipsită de dovezi științifice. Cunosc multe alte exemple de construcții științifice mincinoase.
  În această tristă situație se află nu toată cunoașterea omenească ci doar o parte din ea, falsa cunoaștere cu care, de la un anumit nivel, suntem bombardați în școli, universități, presă, biserică, etc. Virușii sunt găselnița politrucilor sau falșilor preoți dintr-o pretinsă știință, care de fapt este ceva între superstiție ”savantă” și religie, căreia îi spun IDOLATRIE. Nu trebuie să ne pierdem timpul combătând hoții și pungașii ce își dau aere de savanți. Instituțiile universitar-academice să-și facă ele însele salubritatea. Altfel, ca la sfârșitul antichității, când popoarele migratoare au distrus vechea cultură europeană, alte popoare migratoare, deja binișor instalate în multe țări europene, sunt gata să distrugă cultura mincinoasă și civilizația muribundă actuală, ce își propune pur și simplu să extermine 80 sau 90 % din actuala omenire, între altele prin așa numita vaccinare, dar și pe alte căi: aer și apă contaminate cu diverse otrăvuri, metale grele, etc., alimente infectate cu diverse substanțe sintetice, hormoni animali, substanțe chimice, etc.
  De acord domnule Dr. Cacovean: Nimeni nu a izolat vreodată un virus, deci nu a avut ce să fotografieze. Totuși, există micro-organisme, numite în fel și chip de descoperitorii lor. Unele din aceste micro-organisme au fost fotografiate încă din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, iar aceste fotografii însoțesc comentariile descoperitorilor respectivi. Demascarea imposturii științifico-medicale actuale este doar un aspect a ceea ce trebuie făcut, fie de noi, astăzi, sau mâine, de generațiile următoare, dacă nu cumva, între timp, afro-asiaticii flămânzi și migratori vor face și la noi ca în Statele Unite și întreg Occidentul: vor spurca școlile, universitățile, orice instituții de cultură, ne vor viola mamele, soțiile, obligându-ne să plătim astfel vina de a sta cu brațele încrucișate când criminala Organizație Mondială a Sănătății și antenele ei ucigașe, din diversele țări, ne obligă să purtăm botniță, să ne lăsăm violată integritatea corporală, prin injecții forțate sau obligatorii, etc.

  Cei ce poartă jugul și-a trăi mai vor / Merită să-l poarte, spre rușinea lor, spunea Coșbuc pe vremea când Antoine BECHAMP descoperea existența microzimelor.
  Pentru cunoaștere, pentru știință, problema micro-organismelor este importantă nu din perspectiva demascării caracterului ucigaș al vaccinurilor și al instituției vaccinale. Micro-organismele sunt importante mai ales din perspectiva înțelegerii vieții. Ele sunt ”cărămizele vii” cu care, de-a lungul evoluției diverselor forme de viață, s-au ”construit” toate soiurile de plante sau insecte, toate varietățile de păsări sau reptile, toate rasele de animale și de oameni de pe pământ.
  Vorbind de frauda incredibilă, de construcția teoretică criminală, aveți perfectă dreptate, domnule doctor Cacovean. Nu avem însă nevoie să ne imaginăm că nu există viruși. Este suficient și necesar să luăm cunoștință de micro-organismele care efectiv există, așa cum există, fără să ne lălăim noi cu privire la modul cum ”ar trebui” să existe. Unele dintre acestea, cele mai mici, se pare, sunt nemuritoare, lucru cunoscut de peste un secol și jumătate. (Cf. Antoine BECHAMP, Les Microzymas, Lille 1883). V-aș ruga să contactați redacția Incorect Politic, care ne-ar putea pune în legătură directă, pentru a vă aduce la cunoștință ceea ce știu eu, probabil cam tot ce se știe pe această linie de cunoaștere. Cele spuse de Louis de Brouwer, autorul cărții VACCINAREA, EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI provin din cartea lui Antoine Béchamp (1000 de pagini), rezultatul a peste 50 de ani de cercetări științifice. Întâi trebuie să luăm cunoștință de ceea ce se știe de mult, de cercetările științifice pe care Biologia și Medicina banditească actuală le ascund sau nici măcar nu le cunosc. Nu numai la fosta Academie de Partid ”ȘTEFAN GHEORGHIU” se predau falsuri și tâmpenii. În facultățile de Istorie, Filosofie, Sociologie, Psihologie, Politologie și altele, nu în ultimul rând cele de Teologie (Știința despre Dumnezeu, nu-i așa) se predau cele mai mari minciuni deliberate și erori, știute și neștiute.

  Cel ce afirmă, pe Whatsapp, că i se pare ridicol a spune că nu există ”infecții virale” trebuie scuzat. În general, cei ce nu știu pe ce lume trăiesc sunt gata să teoretizeze, să urle neștiința lor. În cursul secolului XX, de la aceste urlete s-a ajuns la ”materialismul dialectic”, ”materialismul istoric”, ”socialismul științific”, elucrubrațiile holocaustice de după 1990 și multe altele.

  Frauda științifică și-a avut rolul ei în teoria virală a bolilor, dar fără banditismul științific și dictatura medicală nu s-ar fi ajuns unde am ajuns.

  Doctorul Stefan Lanka sare prea ușor de la anumite ”componente vitale” la forme inferioare de viață, precum algele. În cartea lui, Antoine BECHAMP vorbește de sute de experiențe de laborator, înainte de a da numele lor diverselor ”componente vitale”, la care se gândește doctorul Lanka. Am toate motivele să cred că acest ”componente vitale” sunt diversele forme de ”bacterii”, ”infuzori” ce precedă ultimul nivel de viață organizată (în principiu nemuritoare), pe care Béchamp îl numește microzimă. Se vede că Dr. Lanka nu a luat cunoștință de cercetările biologice și medicale ale lui Antoine BECHAMP. De altfel, probabil, nici Domnia Voastră nu ați auzit de acest savant și de cercetările lui științifice. Între altele, după cum ați luat cunoștință din cartea lui Louis de Brouwer, Antoine BECHAMP a fost marele opozant și adversar în calea elucubrațiilor și banditismelor lui Louis Pasteur. Legat de acestea, Facultățile de Medicină practică un fel de Conspirație a Tăcerii, așa cum, despre alte și alte subiecte, Facultățile de Istorie mint de îngheață apele. Se pare însă că trăim epoca în care se va face oarecare ordine și lumină într-o serie întreagă de domenii și probleme.

 2. Deci sa intelegem ca existenta/inexistenta unui virus se stabileste in sala de judecata de catre un judecator si de catre jurati pe baza probelor aduse de avocat/procuror!? 😂 Adica cercetarile de sute de ani ale unor medici sunt nule. Nu exista virusuri, ne spune dl.dr.A.Cacovean.
  Intrebare: virusurile marburg, hpv, hiv, poliomielitei, hepatitei, encefalitei, sars-cov s.a. nu exista? Sunt toate minciuni?
  Eu inteleg ca dl.dr.Cacovean este un luptator pe taramul stiintei si moralei medicale, dar totul are o limita. Se stie ca s-au creat arme biologice, bacteriologice. Daca virusii nu exista atunci nu exista nici armele. Este adevarat ca exista diferenta intre bacili/bacterii si virusi dar trebuie sa aveti a limita in prezentarea informatiilor si in credibilitatea lor. Altfel va compromiteti.

 3. pe de alta parte CHIAR ESTABLISHMENTUL POLITICO-MEDICAL admite: Long-Term Excretion of Vaccine-Derived Poliovirus by a Healthy Child, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC533926/ este chiar N.I.H lu Fauci si Trump,
  al guvernului american, ” excretia de poli-virus derivat din vaccin, de catre un tanar SANATOS ” -criminalii aia TREBUIE condamnati dupa cum le este vorba, nu dupa ce credem NOI! -evident ca “sanatos” inseamna sanatos si nu a-simptomatic si ca “virusul” NU L-A AFECTAT PE RESPECTIVUL; ” was born and vaccinated in Zimbabwe and then traveled to Ireland, where poliovirus excretion was detected in a routine health check. ” -TESTE DE RUTINA,alta mega-frauda CRI-MI-NA-LA! nu mai pomenim de luarea temperaturii-de la distanta- “medicii” nu au scrupule in legatura cu femeile aflate la ovulatie, pragul era la 37,3 grade cand stim ca NORMAL la limita e 37,8 grade celsius-aia inseamna 100,00 grade Farenheit….repetem:EI trebuie acuzati si condamnati DUPA CE AFIRMA,nu-i ajuta Domnul,se contrazic.

 4. Ion di la Vidin Petrov

  Doctorul Adrian Cacovean nu contestă existența micro-organismelor, ci doar a așa numiților ”viruși”, despre care s-a vorbit enorm în ultimele decenii, fără să ni se fi prezentat dovada existenței lor. Dimpotrivă, ni s-au prezentat desene artistice impecabile, realizate de computere și de persoane talentate. Unii dintre așa numiții viruși Covid-19 au fost împletiți din lână, croșetați din bumbac colorat, etc. Se înțelege, Un Om sau altul au fost impresionați de aceste opere de artă. Normal! Soroș a cheltuit bani cu desenele, după cum Vaticanul a cheltuit cu Biblia catolică, pe care Papa Francisc vrea să o schimbe.
  Nu întâmplător, actualele popoare migratoare vor să desființeze cultura și civilizația europeană, ajunsă în faza WOKE-LGBTQ. Să sperăm că vor reuși, altfel nu putem conta decât pe Putin, dacă vrem ca familia să rămână familie, bărbatul să rămână bărbat, femeia să rămână femeie, copilul să rămână copil, și așa mai departe.
  Vlad Voicu are dreptate. Savantul francez Antoine BECHAMP (1816-1908) a studiat vreme de peste 60 de ani tot felul de micro-organisme, pe care i-a fotografiat în diverse stadii de dezvoltare. Aceste fotografii există, circulă pe internet, insoțite de două sau trei sute de pagini, în limba română. În urmă cu un an, un alt cercetător român a postat pe internet comentariile Doctorului francez ALAIN SCOHY, un continuator contemporan al savantului Antoine BECHAMP. Se pare că Doctorul Cacovean a ajuns la concluzia că virușii nu există, fără să cunoască lucrările lui Antoine Bechamp, (sutele, poate miile de experiențe de laborator), nici pe cele ale lui Alain Scohy. Acesta are 80 de ani, trăiește, este sănătos, iar eu sunt în contact episodic cu el. Personal am tradus sute de pagini din LES MICROZYMAS, cartea fundamentală a lui Antoine BECHAMP, a cărei primă ediție s-a tipărit la Lille, în 1883. Bineînțeles, în țara asta de romunculi conduși de bandiți ce-și fură diplomele de studii și actele de stare civilă, nu este de mirare că Facultățile de Medicină au distrus ori poate ascund LES MICROZYMAS, cartea fundamentală a lui BECHAMP. Probabil sunt românul care cunoaște cel mai bine Dosarul Bechamp (de aproape 40 de ani). Nu este de mirare că cei mai mulți oameni habar n-au de Antoine Bechamp. Lucrările inginerești ale lui Leonardo da Vincii au rămas necunoscute vreme de secole. Asta-i situația. Nimic nou sub soare. Așa se va întâmpla și cu Gogoriția Diabolică a colonelului savant Vasile Zărnescu…
  Biologia și Medicina au ascuns lucrările lui Bechamp, așa cum Fizica și fizicienii au ascuns și ascund în continuare faptul că adevăratul autor al TEORIEI RELATIVITĂȚII RESTRÂNSE nu este cel ce știe să scoată limba foarte, foarte bine! În Biologie și Medicină, cazurile de acest fel sunt mult mai numeroase decât ar putea crede UN OM. Ei bine, Dragă Omule, nu vă contrazic, desigur, sunteți OM, dar unul nu tocmai împlinit, de vreme ce credeți că virușii n-au putut fi fotografiați pentru că sunt prea mici. Dimpotrivă, savantul BECHAMP i-a fotografiat în urmă cu peste un secol și jumătate. Fotografiile respective se găsesc nu numai în cartea de care am vorbit ci și în diverse numere ale revistei ANNALES DE PHYSIQUE, editată de Academia Franceză de Științe (inclusiv astăzi). Problema constă în faptul că ȘTIINȚA NU MAI ESTE ȘTIINȚĂ CI ȘMECHERIE, O HOȚIE, UNEORI CHIAR CRIMĂ!
  De altfel, falsa pandemie Covid-19 ne-a arătat că medicina de azi e la pământ. Toți cei ce decid în materie de Medicină sunt buni de legat, chiar de împușcat după unii, după alții buni de bătut la cur, în public, în fața tuturor. Organizația Mondială a Sănătății ar trebui desființată. Nu întâmplător, în urmă cu câțiva ani, Statele Unite părăsiseră această organizație de bandiți și de ucigași, ce prostesc și ucid milioane de oameni! Asta vor să ne facă și acum, cu noua Vaccinare.

 5. Timpul există fără calendar, și fără cronometru, Domnule Om. Da ”virușii” SIDA, EBOLA și alții sunt arme de luptă. Nu există viruși, dar există un război al virușilor! Cât despre savanți, să fim serioși. Adesea, ei sunt mercenari ai minciunii și crimei, plătiți de organizații banditești, precum ONU, OMS și altele, nu în ultimul rând NATO! Acum, Papa de la Roma schimbă Biblia, de parcă ar schimba macazul. Asta nu vă spune nimic? Vaticanul are tot dreptul să schimbe Biblia, pentru că el a creat-o, nu Dumnezeu! Proletarul lui Eminescu spune clar: Cu umbre care nu sunt v-a-ntunecat vederea / Și v-a făcut să credeți că veți fi răsplătiți…
  În urmă cu peste 25 de ani, pe vremea când se discuta mult de Sida, de ”virusul” HIV și altele asemenea, un medic american (parcă LORENTZ, ceva genul ăsta, îmi scapă numele), a publicat o carte RĂZBOIUL VIRUȘILOR, care s-a tradus în câteva țări europene. Pentagonul a cheltuit milioane grele pentru Sida, Covid-19, etc. Eu am citit cartea asta în franceză (LA GUERRE DES VIRUS, 2 VOLUME). Este vorba de substanțe chimice de luptă contra sclavilor, a proștilor și a celor socotiți de prisos…,., intre care și Dv., și eu, și alții, cam șapte din cele opt miliarde de pământeni actuali. La fel stau lucrurile și cu așa numitul hohoholocaust. Cine va trăi va afla într-o zi că Nurembergul a fost o mare barbarie. Altfel nu am fi ajuns la BLM, Wokism, la prăbușirea civilizației actuale, civilizația minciunii, urii, sacrificiilor rituale, a adrenocromului și a războaielor fără de sfârșit. La un moment dat, cultura și civilizația europeană s-au lăsat infectate nu de virsul rabic ci de satanismul iudaic. Ar trebui să lăsăm naivitățile, să încercăm a ne folosii mințile și a deveni oameni întregi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *