Home / Internațional / Documente ale Națiunile Unite Confirmă Politica de Înlocuire a Populației Europene

Documente ale Națiunile Unite Confirmă Politica de Înlocuire a Populației Europene

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 24 2019

Multe surse au semnalat politica Marii Înlocuiri, printre care celebrul Renaud Camus a cărui analiză a fost prezentată în limba română de Mihai Șerban în articolul Marea Înlocuire. Cu toate acestea, ideea marii înlocuiri este prezentată de mass media ca fiind o conspirație neonazistă.

Ei bine, documente oficiale ale Națiunilor Unite demonstrează realitatea acestei politici atât de negată de presa mincinoasă.

 

Politica de Înlocuire a Populației Europene

 

 

https://www.un.org/en/development/desa/population/publications/ageing/replacement-migration.asp

8 comments

  • In loc sa incurajeze familiile sa faca si sa creasca mai multi copii, prin programe dedicate, ei fac planificare familiala si liberalizeaza avorturile, si apoi spun ca populatia e in declin si aduc tiganii sa populeze Europa. Ce plan diabolic! Ce masuri care se bat cap in cap! Blestematii, diavolii pe pamant!

 1. Multumim foarte mult: merita repetat adesea caci lumea nu prea cunoaste pentru ce exista “Natiunile Unite ”
  Cartea lui Mihai Serban e o minune in acest sens si meritta mentionata cat de des se poate !

 2. Cartea lui Mihai Serban trebuie citita si recitita de fiecare persoana care simte românește!

 3. Acest video vorbeste de la sine despre crima pe care blestematii astia au pus-o la cale impotriva natiunilor Europei.

  https://www.facebook.com/100022203221003/posts/569159893834113/

 4. Off topic:

  Avand in vedere ca in cursa electorala nu a intrat niciun patriot si sunt numai tradatori, eu nu merg la nici un vot , caci e iluzie ca noi alegem. Daca romanii ar intelege asta, ar sta acasa si nu s-ar trece pragul electoral. O data si inca o data si de cate ori vor, ca sa rasturnam aceasta situatie fara iesire in care a ajuns tara si noi. Suntem pe un drum infundat, care nu duce nicaieri, decat si la mai multa tradare.
  Romanii in zilele de votare ar trebui sa iasa toti pe strazi in semn de protest si sa nu intre sa voteze. Dar cine sa-i faca sa inteleaga, pt ca deja sunt programati, cu creierele spalate de o clica de tradatori, de 30 de ani incoace. Sunt 30 de ani de pacaleala, cum ca noi alegem cat de bine sa ne fie!!! 30 de ani oameni buni si toti discuta de semnaturi, ca tradatorii au semnaturi si patriotii nu!

  Cine are suficienta putere de convingere a populatiei sa inceapa campania boicotarii totale a „alegerilor” caci astea nu sunt decat alegerile altora. Votul nostru nu conteaza! Cand vor intelege românii asta? Peste inca 30 de ani? Acum e timpul sa nu le mai dam voturi tradatorilor!!!

  • Cred ca trebuiesc tiparite mii de manifeste cu exact ceea ce ati explicat si imprastiate romanilor !!!
   Nu are toata lumea internet ! Romanii sunt jefuiti nonstop !!!
   Herve Ryssen foloseste metoda manifestelor !!!!!!El imprastie si carticele mici de tot!!!! Gratis ! Pentru desteptarea francezilor lui !!!
   Ca doar nu degeaba Mihai Serban a ales si el aceasta formula stilistica – ea se potriveste foarte bine cu situatia in care se afla romanul ! Care nu se manifesta mai deloc !
   Sa trecem deci si la manifeste mici si gratuite !
   Ce parere aveti ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.