Home / Evenimente / Disciplină și energie la un protest al Noii Drepte Mehedinți organizat de Florin Măneanu – Protestatarii au scandat “Jos guvernul trădător” și “Fără stare de alertă, fătă bontniță infectă”

Disciplină și energie la un protest al Noii Drepte Mehedinți organizat de Florin Măneanu – Protestatarii au scandat “Jos guvernul trădător” și “Fără stare de alertă, fătă bontniță infectă”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 23, 2021

Sâmbătă 20 Martie, circa 100 de naționaliști, membri și simpatizanți ai Partidului Noua Dreaptă, au ieșit în stradă în municipiul Drobeta-Turnu Severin și au cerut demisia guvernului PNL-USR-UDMR, salvarea HORECA și a tuturor întreprinzătorilor români afectați de măsurile anti-economice ale guvernului Câțu, eliminarea măștilor în aer liber, redeschiderea școlilor și neprelungirea stării de alertă. La protestul coordonat de inginerul Florin Măneanu, președintele PND Mehedinți, a participat și o delegație numeroasă a filialei Noii Drepte din județul vecin Caraș-Severin.

A fost o actiune organizată, disciplinată și energică, condusă de carismaticul Florin Măneanu, care a ținut un discurs incendiar împotriva falsei democrații în care nimeni nu respectă Constituția și legile organice.

“Guvernul reinstalează dictatura de după 23 august 1944” a susținut Măneanu în timpul alocuțiunii.

Spre deosebire de alte proteste din țară, scandările erau originale și au adus un suflu proaspăt manifestației. S-a scandat “Jos guvernul trădător” , “Nu vrem vaccinare, vrem eliberare“, “Din Oltenia-n Banat, îl vrem jos pe Arahat“, “Să vă fie frică, studenții se ridică” și “Fără stare de alertă, nu vrem botnița infectă!

Florin Măneanu a vorbit și despre profanarea bisericii din IOR de către neomarxiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *