Home / Chestiunea Jidănească / Deznodământul Diversiunii Maia Morgenstern – autorul amenințărilor cu moartea a fost prins

Deznodământul Diversiunii Maia Morgenstern – autorul amenințărilor cu moartea a fost prins

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 29, 2021

Sterie Ciumetti a descris cazul Maia Morgenstern ca fiind o provocare de manual, Cozmin Gușă o numește diversiune și  autorul amenințării a fost prins cu ajutorul SRI.

R3Media:

Un tânăr de 25 ani din București, cu afecțiuni psihice, a fost condus la o secție de poliție și este cercetat de autorități în cazul amenințărilor cu moartea transmise actriței Maia Morgenstern, anunță Inspectoratul General de Poliție.

Un echipaj de poliție, însoțit de mama tânărului, s-a deplasat la domiciliul său pentru a ridica echipamentul informatic folosit de tânăr, urmând a fi predat de bunăvoie de aceasta, potrivit comunicatului citat.

Maia Morgenstern a făcut public un mesaj primit pe adresa Teatrului Evreiesc de Stat, în care este amenințată în termeni violenți. Mesajul a ridicat semne de întrebare asupra autorului, identificat ca „Andrei Ilarie”,  din cauza limbajului de multe ori incoerent folosit.

Acesta a scris la sfârșitul mesajului că este „din partea AUR”. Liderul formațiunii, George Simion, a negat orice legătură și a condamnat amenințările.

In ancheta privind depistarea persoanelor care au transmis mesajul de amenințare actriței Maia Morgenstern s-ar fi implicat și Serviciul Român de Informații.

Astfel, după identificarea IP-urilor de calculator, politiștii au făcut perchezitii informatice la domiciliile a două persoane, din București și din Timișoara.

Cozmin Gușă, membru în Partidul Inițiativa Națională, a atacat dur diversiunea, susținând că se urmărește inventarea antisemitismului în România. El mai susține că Dacian Cioloș și Maia Morgenstern ar trebui audiați. Iată comunicatul său:

Naționaliști:

Cozmin Gușă reacționează după ce actrița evreică, Maia Morgenstern, a fost amenințată cu moartea, iar Dacian Cioloș a intervenit pentru a cere autorităților să se autosesizeze de urgență în acest caz.

Potrivit lui Cozmin Gușă, incidentul este o „diversiune mai periculoasă decât pandemia”, și anume „inventarea antisemitismului în România”. El susține că autoritățile ar trebui să îi audieze pe „panicarzii la comandă”, printre care Maia Morgenstern și Dacian Cioloș.

„O DIVERSIUNE MAI PERICULOASĂ DECÂT PANDEMIA: INVENTAREA ANTISEMITISMULUI ÎN ROMÂNIA! AUTORITĂȚILE AR TREBUI SĂ-I AUDIEZE PE „PANICARZII LA COMANDĂ”, PRINTRE CARE MAIA MORGENSTERN ȘI DACIAN CIOLOȘ.

Ion Cristoiu avertizează de mai bine de o săptămână că, de ceva vreme, se desfășoară în mod coordonat o operațiune periculoasă, de natură să aplice eticheta de antisemitism asupra României. Și are dreptate! – vezi articol aici – Ion Cristoiu: Ce se urmărește prin Diversiunea Antisemitism din România? Face parte și Maia Morgenstern din Diversiune? Nu vă jucați cu focul!

Totul a început prin treaba ciudată prin care Cîțu și-a înființat o funcție de consilier pe probleme de antisemitism, unde l-a numit pe unul dintre gemenii Muraru, fratele viitorului ambasador român în SUA. Adică, la câte probleme majore are guvernarea, Cîțu a inventat o funcție pentru o problemă inexistentă. Pe această linie a venit destituirea lui Bjoza, șeful foștilor deținuți politici dar, conform propriilor vorbe de la GOLD FM, și prigonirea lui Marius Oprea din fruntea institutului ce investighează crimele comunismului. Hodoronc-tronc, a mai fost anunțată de SRI și înființarea unei catedre/curs unde s-ar studia problema antisemitismului sau ceva similar.

Citiți și:  De ce nu cred in George Simion

Ieri buba s-a umflat major, după ce Maia Morgenstern, actriță și directoarea Teatrului evreiesc de stat, a publicat o scrisoare cvasi-anonimă, primită pe mail, cică în numele AUR-ului, compusă nebunește și necredibil c-ar putea fi asumată de cineva. În loc s-o ignore sau, cel mult să reclame tărășenia la Poliție, Maia Morgenstern acționează total neserios și iresponsabil și dă drumul unui comunicat de inflamare a opiniei publice. Simion de la AUR, înspăimântat sau parte din complot, în loc să acționeze bagatelizând operațiunea ce nu i-ar aparține, răspunde cu un comunicat serios, exact ce-i era necesar lui Morgenstern ca să-i credibilizeze isteria.

Azi dimineață, apare și “Nae din baie”, în persoana lui Dacian Cioloș, care cere oficial intervenția autorităților. Cei care cunoașteți istorie vă închipuiți lesne ce dezastru poate însemna pentru un stat eticheta c-ar fi gazda unor manifestări antisemite coordonate. Dar în România nu există nici măcar germenii pentru așa-ceva! În schimb, și din ce-am înșirat aici, conștientizați că e vorba despre o operațiune bine coordonată, care poate fi clasată ca atentat la siguranța națională, mai ales că protagoniștii diversiunii au funcții oficiale, de la Cîțu, la Muraru și Cioloș. Pentru asta, da, zic și eu că e nevoie de intervenția urgentă a instituțiilor statului român, dar în sens invers, să-i identifice și cerceteze pe autori, și să blocheze/deturneze o diversiune mult mai gravă decât pandemia, ce ne poate aduce pagube incomensurabile, pe termen mediu și lung! Desigur că rămâne și întrebarea dacă nu cumva chiar oameni de la vârful statului ar fi implicați. Aici vom avea răspunsul în aceste zile, chiar prin felul în care aceștia se vor implica în rezolvarea problemei”, scrie Gușă pe Facebook.

 

16 comments

 1. Cand se fura sau sr violeaza copiii romanilor , nu se grabeste nimeni sa-i salveze. Cand e vorba de o simpla amenintare inscenata imediat ii lovim pe romani. Sclavii ieftini netaiati imprejur nu sunt rentabili.

 2. Astia care organizeaza diversiunile spre a stigmatiza lumea drept “antisemiti”, au lucrat totdeauna cu bolnavi psihici bagati in fata.
  Unii comit si crime crase spre a da veridicitate “actului antisemit”
  Sa nu se mai joace cu focul Maia Morgenstern si sa spuna cinstit tot ce stie (desi precis ca-i este frica sa spuna, daca stie cam cine a concoctat toata tarasenia!)- altfel nu se stie pana unde vor merge “anti-antisemitii” pe viitor ca sa “lamureasca” globul despre cat de “antisemiti” sunt romanii.

  • Păi tocmai asta e ideea. Jidanii s-au străduit de foarte mult timp să inducă ideea că “antisemitismul” e doar o boală mintală cu tot ce implică el (influența lor în istorie, controlul presei, controlul finanțelor, implicarea in traficul de sclavi cu destinația SUA). Vii și spui că revoluția din Rusia a fost făcută de jidani? Boală mintală nu e adevărat, chiar dacă până și Wikipedia confirmă asta la biografiile individuale ale revoluționarilor. Vii și spui că guvernul lui Biden e plin de jidani? E doar un alt bolnav, circulați, nu-i nimic de văzut aici. Politica de imigrație a SUA schimbată în ’65 schimbată de un jidan? Paranoia, tovarășe… ȘAMD. Cum în ultima vreme s-a cam produs o trezire, normal că lupta să creeze înscenări din astea a devenit foarte importantă.
   Trimiterea la AUR e mai mult decât cusută cu ață albă.
   Iar în ce-o privește pe Maia Morgenstern, ce te face să crezi că n-a participat cu entuziasm?

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Felicitări lui Cozmin Gușă pentru demascarea unei rețele de infractori care încearcă introducerea României într-un scandal internațional. Românii nu mai sunt proștii unor șmecheri. În România trebuie aplicat principiul constituțional “Nimeni nu este mai presus de lege”. Ultimele dezvăluiri din sfera Direcției de Informații Generale a Apărării, probează că Statul român este incapabil să controleze abuzurile de putere din sfera serviciilor secrete. Nu suntem departe de momentul când în România va fi nevoie de înființarea unor structuri de voluntari care să apere această Țară.

  • Toate servicile secrete sunt pline de jidani khazari . SRI , SPP , SIE STS nu mai spun de rahatul ala de guvern si parlament si senat . Ne condus Jidanii de 31 de ani in tara asta . Sus Antisemitismul .Legionarismul , Romanismul , Nationalismul , Patriotismul .JOS SI AFARA CU JIDANII KHAZARI DIN TARA ASTA CU TOT CU ARAHAT BORATUL ALA NENOROCIT DE LA DSP JOS EVREII SUS ROMANII SI ROMANIA .

   • Mai tarane Vasile care acum te crezi mare legionar, baga-ti mintile in cap. Probabil nu e cine stie ce de capul tau. Ura fata de altii iti da impresia falsa ca e ceva de capul tau. Nu e. Mai sunt si altii in Romania, nu mai vorbi in numele tuturor. Se intampla ca foarte multi romani ii apreciaza pe evrei. Nu ii apreciaza in schimb pe unii ca tine. Jalnic.

    • Uite unde era ,,iubitorul,, de jidani .Mergi nene in Israel sà stai prin deşerturile la ãia acolo .Prin kibutzuri evreieşti .este clar cà a fost o mare diversiune fâcutà de Maia Jidoadcã

 4. Mai tarane Vasile care acum te crezi mare legionar, baga-ti mintile in cap. Probabil nu e cine stie ce de capul tau. Ura fata de altii iti da impresia falsa ca e ceva de capul tau. Nu e. Mai sunt si altii in Romania, nu mai vorbi in numele tuturor. Se intampla ca foarte multi romani ii apreciaza pe evrei. Nu ii apreciaza in schimb pe unii ca tine. Jalnic.

  • Anton Care Toarna Ciment in

   Faptul ca sclavii evreilor (sau poate chiar imparatii personal) sunt cu ochii pe site ne da de gandit. Maine o sa zica ca site-ul asta i-a pus pe aia sa o ameninte pe invadatoarea asupritoare Abendstern. De unde pana unde sa lupti sau sa ameninti invadatorii este o infractiune? Sa iti aperi tara este o onoare, nu o infractiunie.

   Alex iti dau khazarii un os de ros?

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Consider că un om trebuie apreciat pentru ceea ce face. În condițiile în care ești creștin, este corect să respecți învățăturile lui Iisus Hristos, altfel cazi în păcatul urii și al răzbunării. A fi creștin nu înseamnă să-i urăști pe cei care nu sunt de aceeași credință cu tine, ci să-i determini, prin faptele tale, să-și dorească să fie și ei creștini. Din păcate, creștinii nu se ridică la înălțimea spirituală a mesajelor hristice, trăind în lumesc. Nici românii nu ar trebui să-i desconsidere pe evrei, dar nici evreii nu ar trebui să se comporte sfidător față de gentili (adică celelalte neamuri). Când evreii vor renunța la teologia rasistă de “popor ales” și se vor considera egali cu celelalte neamuri, în fața lui Dumnezeu, vor înțelege ce înseamnă iubirea lui Dumnezeu. Unii dintere ei au înțeles asta, fiind blamați de restul comunității lor.

 5. DIN PÃCATE AVEM SI SUNTEM CONDUŞI DE JIDANI SI KHAZARI IN SERVICILE SECRETE ,SRI ,SPP ,SIE , PARLAMENT , GUVERN SI ALTE INSTITUȚII .SERVICIUL ROMAN DE INFORMAȚII A AJUNS UN SERVICIU SLUGA MOSSADULUI DIN ISRAEL SI AMERICANILOR . CEL MAI BUN EXEMPLU ESTE CHIORUL DE BÃSESCU MATELOTUL PIRAT ALCOOLIST .ACEASTÂ MAIA JIDANCA SÃ SE DUCÃ IN ISEAELUL EI .

 6. Antisemitismul la evrei

  Pe Maia Morgenstein, se pare
  că moartă nu romanii o vor, ci un evreu!
  Rapid să-și ceara scuze, public, fiecare,
  ce au bănuit antisemit, poporul meu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.