Home / Problema Țigănească / Demascarea ONG-ului Care Dorește Privilegierea Țiganilor

Demascarea ONG-ului Care Dorește Privilegierea Țiganilor

Gabriel
Incorect Politic
Mai 11, 2019

Image result for aresel tigani

Sunt un simplu tânăr adolescent care întră de obicei timp de 20 de minute pe Facebook să vadă ce mai este nou.

La reclame și sponsorizări apare o pagină care dorește privilegierea țiganilor.

Privilegierea Țiganilor

În ciuda faptului că țiganii sunt sprijiniti de stat prin ajutor social, le este facilitată întrarea la facultății si licee cu o medie mult mai mică față de români si alte etnii.

Cu toate că aceștia aduc mașini scumpe si sute de mii de euro în buzunar din Europa Occidentală, țiganii de aproape 3 decenii se consideră încă victime ale stereotipurile rasiste și își forțeaza în continuare obținerea de privilegii.

Nu e de mirare de ce au primit comentarii de la Românii treziți la realitate, care sunt conștienți de ce au putut face țiganii si cum au putut păta numele Românilor în Occident.

Privilegierea Țiganilor

Majoritatea țiganilor nu sunt urâți neapărat pentru culoarea pielii lor, sau pentru tradițile și obiceiurile.

Mai exact pentru caracterul pe care îl reprezintă și anume comportamentul, mentalitatea, infracțiunile, și tot odată nu aduc niciun fel de beneficii asupra țării noastre.

Țiganii sunt un popor fără o țară nici-o țară specifică, ei alcătuind una dintre singurele etnii de pe planetă fără un teritoriu specific.

Dragi Români și cetățeni care aveți dragoste de Neam și Țară… Trebuie să ne trezim la realitate, în acest moment tineretul, copiii noștri sunt țiganizati în comportament, gesturi, gen de muzică și stil de viață. În acest fel poporul nostru moare ca nație și suntem înlocuiți de niște invadatori care ne-au tras în jos ca nație. Țigăncile au o fertilitate de 3-4 ori mai mare decât o româncă sau o femeie europeană.

Aceste ONG-uri nu vor decât exterminarea noastră ca nație prin privilegierea minorităților care comit infracțiuni, incultură și violențe, într-un cuvânt- dezastru!

Privilegierea Țiganilor

7 comments

 1. ” Țigăncile au o fertilitate de 3-4 ori mai mare decât o româncă sau o femeie europeană.”
  Stai sa iti mai zic ceva si mai tare mare parte din romance sunt prostituate, fac camporn sau se casatoresc cu straini dupa ce pleaca, asa ca mult succes cu problema asta. Tiganii vor fi majoritari in Romania si nimeni nu poate sa mai opreasca lucrul asta pentru ca democratia si toate institutille in care facem parte nu permit acest lucru.

 2. eu i-am vazut in Bucuresti pe strada Athanasie Enescu trecand cu sacosele pline de mancare prin fata bloculrilor , veneau de la centrul lor de aprovizionare unde primeau GRATIS salam conserve paine biscuiti etc , si de “infometati ” ce erau, jucau foot ball cu franzelele scoase din sacose si aruncate pe jos , in fata mea .Asta acum 10 ani .
  Si asta in timp ce tinerii tarani, cu chipuri palide de subnutriti, se istoveau muncind pe santiere , pentru o biata paine cu care tiganii jucau football in fata mea !
  Asta e parazitism pur sange si nu are absolut nimic in comun cu democratia ci cu nedreptatea crasa care se face romanilor jefuitti de drepturile lor de a-si folosi roadele muncii lor pentru cei ce muncesc , si nu pentru parazitii care cersesc si jefuiesc ca sa nu cumva sa munceasca .
  Statisticile arata ca 80% din inchisori sunt pline cu tigani , in mai toate tarile pe unde au invadat ca sa-si faca castele cu turnulete in Romania sau s-o duca ca belferii in masini scumpe si in baruri .
  In Anglia sunt familii de tigani care sustrag de la asistenta sociala, cate 12.000£ pe luna pentru o multitudine de puradei, raportand domiciliu fix in acea tara , precum si in alte tri ca Germania , desi ei locuiesc in castele in Romania – exista film facut de BBC pe internet –
  Reptilele care tin Europa sub ocupatie sunt cei ce facilteaza parazitarea europenilor de catre aceasta specie antiumana care de felul ei nu vrea sa munceasca decat in procentaj foarte mic . Ei trebuiesc reeducati , in masura in care accepta – din pacate majoritatea nu accepta .
  CAND SPUI ADEVARUL DESPRE CINEVA , in cazul asta despre tigani , NU ESTE RASISM CI ESTE CRITICA LEGITIMA DIN PARTEA CELUI NEDREPTATIT .

 3. Interesant…jidanii prin Rotary sunt printre sponsori https://asociatia-aresel.ro/sponsori/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *