Home / Internațional / Converse Lansează Colecție LGBT și Folosește ca Imagine un Copil de 11 ani

Converse Lansează Colecție LGBT și Folosește ca Imagine un Copil de 11 ani

MNR
Incorect Politic
Mai 11, 2019

În aprilie Converse a lansat o nouă colecție pentru comunitatea de bolnavi psihici LGBTQpedo. Până aici nimic nou sub soare, au tot făcut treaba asta de ceva ani încoace împreună cu firma mamă Nike. (până și Adidas are această campanie)

Converse Lansează Colecție LGBT

Numai că anul acesta au dus lucrurile un pic mai departe așa că  noua lor colecție s-a anunțat ca fiind “trans-inclusive”, adică include și transsexualii, iar ca imagine l-au folosit pe copilul drag-queen Desmond.

Converse Lansează Colecție LGBT

Desmond are acum 11 ani, el este îmbrăcat în femeie de către părinții lui de la o vârstă foarte fragedă și plimbat prin cercuri de homosexuali. Desmond are destule canale de media socială. Ca să înțelegeți gravitatea situației vă recomand să aruncați o privire pe ele:

Site-ul lui Desmond – link

Desmond pe Youtube – link

Desmond pe Twitter – link

Desmon pe Instagram – link 

Acesta este Desmond la o paradă a bolnavilor în anul 2015:

Această campanie nu a fost primită cu brațele deschise aproape de nimeni, foarte mulți oameni arătându-se extrem de îngrijorați. Desigur aceste îngrijorări au fost văzute ca amenințări…. Cine ar putea să amenințe acest copil, care este clar că este abuzat constant de către părinți și pedofilii de care este înconjurat?

Converse Lansează Colecție LGBT

Nu este prima oară când oameni de pretutindeni cer serviciilor sociale să se implice.

Aici Desmond apare împreună cu un fost pușcăriaș, care a ispășit o pedeapsă lungă pentru crimă. Pe tabloul din spate este scris numele celebrului “drog al violului” (rohypnol) și desigur pantofii sunt de copil. Desmond pare ușor sedat.

Într-o transmisiune live alături de Desmond, această abominatie vorbește foarte senin despre faptul că Desmond poate să învețe pe oricine cum să se drogheze cu ketamină. Ketamina este un anestezic extrem de periculos, care induce halucinații puternice dar are și un  efect numit k-hole, atunci când sufletul îți părăsește trupul și călătorește în alte dimensiuni. Consumatorii înrăiți de ketamină se auto-intitulează “astronauți”. Ketamina se poate priza sau injecta în mușchi sau venă. De unde știe un copil cum să consume ketamină??

Încă se poate vedea pe facebook aceast video:

It’s time for another #CocktailsAndContours with Bella Noche and this week’s extra special guest, the leader of the Drag Kids, Desmond Is Amazing! Come kiki with us! 🎉💋

Posted by spoiled NYC on Wednesday, July 11, 2018

 

Acesta este Desmond dansând într-un bar gay:

Din nou mișcându-se ciudat, ca și cum este sedat:

Oh…You Twerk? Honey, I VOGUE.

Desmond UltraOmni was the WINNER at NYC Black Pride's Mini Voguing Contest!!! TURNT!—#houseofultraomni #voguing #ballroomscene #slay #duckwalk #voguedance #deathdrop #lgbt #lgbtq #lgbtyouth #gay #nycblackpride #blackgaypride #nycpride #nonbinary #androgynous #nogender #pride #gaypride #lgbtpride #lgbtcommunity #lgbtsupport #lovewins #loveislove #love #beyourself #gayisokay #bornthisway #genderequality #humanrights

Posted by Desmond is Amazing on Tuesday, August 22, 2017

 

Țineți minte, vin după copii!

 

(în acest gîf este alt băiat abuzat, cu numele de scenă Lactatia)

Și încă  o poză cu Lactatia…

Aștept să văd ce firmă o să îl aibă ca imagine și pe acest biet copil…

Până una altă agenda este clară: normalizarea pedofiliei.

Iar Convers, deci inclusiv Nike, care deține această marcă, nu fac altceva decât să ajute la normalizarea pedofiliei și degenerării. Boicot total!

One comment

  1. Trebuie sa dam *** la magazinele nike si converse. Ma pis pe ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *