Home / Educativ / De ce vor muri vaccinații anti-Covid pe captete

De ce vor muri vaccinații anti-Covid pe captete

Incorect Politic
Ianuarie 16, 2021

Via Eufrosin:

Profesorul de biologie moleculară și imunologul irlandez Dolores Cahill, explică mecanismul care duce la moartea celor care se vaccinează cu serul purtător de mARN (ARN mesager) și rolul pe care îl joacă acesta în „trișarea” sistemului imunitar. Ea susține că pericolul vine atunci când organismul e expus unui alt virus de tip SARS, iar sistemul imunitar modificat genetic pentru a fi „chitit” pe virusul Covid, va declanșa o furtună de citokine care duce la distrugerea organelor interne. Aceasta nu se întâmplă celor nevaccinați, care au sistemele de apărare nealterate „la purtător”. Practic, vaccinul crește imens șansele ca următoarea răceală să fie fatală.

E bine de înțeles că lumea întreagă participă la un experiment gigantic acum între Ianuarie – Aprilie, când guvernele își îndeamnă și obligă cetățenii (a nu avea dovada vaccinării va duce la pierderea locului de muncă, inabilitatea de a călători etc. – deci suntem obligați să acceptăm serul), experiment al căror rezultate vor apărea din nefericire la scurt timp după vaccinare. Totuși, o așteptare de 1-2 ani, nu va face nici  un rău, nimănui, chiar dacă nu vom mai păși într-un supermarket gigant. Între timp, morții vor fi puși în seama altor cauze, exact așa cum anul trecut, orice mort era din cauza Covid, dar noi vom știi de ce.

Deja cunoaștem cazuri de medici/asistenți medicali care au murit după vaccin, sau au fost grav vătămați. Acestea doar se vor înmulți exponențial, pe măsură ce tot mai mulți oameni acceptă să fie modificați genetic.

Cu mult mai bine ar fi ca guvernele să spună oamenilor care sunt lucrurile ce trebuiesc făcute pentru a întări sistemul imunitar, astfel încât nici o gripă sau răceală să nu aibă efecte devastatoare. Sau tratamentele ieftine și dovedite vindecătoare, curent interzise prin retragerea lor de pe piață.

Dar de când pot fi guvernele acuzate că ar fi în slujba popoarelor pe care le conduc?

Video AICI

Informațiile de mai sus se bucură de un succes excepțional, dar de o vreme încoace nu mai am vizitatori de pe facebook și nu pentru că utilizatorii fb s-ar fi prostit, ci pentru că platforma fb, a cenzurat Lumea după Eufrosin. Dacă încercați să trimiteți unui alt utilizator fb un link către acest blog, nu va fi livrat. Dacă vă pasă de cei cărora le trimiteți informația, faceți-o așa pe școală veche, prin email. Vă vor mulțumi.

12 comments

 1. Lumea trebuie sa inteleaga ca nu are legatura vaccinarea cu imunitatea, deoarece acesta nu este vaccin, este o metoda de editare genetica cu gene artificiale pentru atenuarea simptomelor! simplu.
  Producatorii se lauda ca ‘vaccinurile’ lor sunt tehnologii de editare genetica, intrati pe siturile lor sa va convingeti, poate sa spuna guvernul ce vrea, asta e adevarul, oamenii sunt experimentati ca animalel de niste industriasi si bancheri alchimisti practicanti ai religiilor orientale reincarnabile (inclusiv cabalismul, in care comunicare cu spiritele/dracii este evolutie spirituala).
  Producatorul spune ca ‘vaccinul nu previne imbolnavirea’ ori tocmai asta e definitia vaccinului, ca previne imbolnavirea cu o boala contagioasa…deci, nu este vaccin, este o chemoterapie genetica cu gene artificiale. Este genocid cu ceas! Iar avocatul poporului sta cu mainile in san, judecatorii asteapta si ei sa le vina randul…
  si vor ramane doar acei judecatori si preoti pentru care ritualic le este interzisa vaccinarea, adica sinedriul.
  Spiritistii conduc lumea, propaganda este spiritism la rang de stiinta sociala.
  Tot crestinul sa invete si sa spuna moliftele Sf, Vasile cel Mare.

  • ”acesta nu este vaccin, este o metoda de editare genetica cu gene artificiale pentru atenuarea simptomelor”
   Că vaccinul e pentru modificarea genetică a omului, asta știam și eu, dar pentru ”atenuarea simptomelor” ? Eu știam că e pentru a-l opri pe om din legătura lui cu Dumnezeu, pentru a-i introduce cipul lichid denumit hydrogel, pentru a-l marca cu semnul fiarei la nivel celular sau mai jos, pentru a-i crea reacții autoimune, pentru a-l putea conecta la ”cloud”, pentru a putea folosi organismul pe post de computer biologic pentru generarea de cripto-monede, (posibil pentru a-i crește omului coarne în cap), pentru a-i face infertili, pentru a le da alzheimer, pentru a extermina omenirea (asta ai spus-o și tu), pentru a-i transforma în roboți. Nu le-am pus pe toate.

 2. sf. ceapa si usturoi

  ivermectina pentru caini se da de ani de zile preventiv in australia pentru intarirea imunitatii, efectul se vede in numarul de cazuri.

 3. Mesaj către toată suflarea: coronavirusul va dispărea dintr-o dată, în curând.

  Mitropolitul Neofit de Morfou (Cipru) este un om duhovnicesc. Acesta a fost sunat de un cunoscut, care i-a zis despre coronavirus că se va sfârși ”în curând și dintr-o dată”. Îl va sfârși Hristos.

  https://sfantulmunteathos.wordpress.com/2021/01/16/audio-mitropolitul-neofit-de-morfu-in-curand-se-va-sfarsi-despre-sfarsitul-apropiat-al-etapei-corona-virus-subtitrare-ro/

  Dar dacă virusul nu există, sensul mesajului ar fi că Hristos va sfârși cu această plandemie mediatică.

 4. https://www.bursa.ro/a-iesit-la-iveala-ca-in-sua-au-murit-55-de-vaccinati-29638141
  A ieşit la iveală că în SUA au murit 55 de vaccinaţi

  Ziarul lui (((Florian Goldstein))) deși menține în continuare linia editorială de promovare a sperietorii “pandemiei”, se comportă de parcă nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase.
  Au mai murit încă 19 în Norvegia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.