Home / Actualitate / Dăncilofobia Cuprinde România!

Dăncilofobia Cuprinde România!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 21, 2019

Dăncilofobia

Dăncilofobia

Înainte să vedem care-i faza cu dăncilofobia și să ne amuzăm copios, lasă-te pe spate, detașează-te pentru câteva clipe de campania electorală și contemplează la contextul istoric în care ne aflăm.

PRECIZARE: Chiar dacă din perspectiva conservatoare, argumente de tipul “Viorica Dăncilă e singurul candidat român care are șanse de a câștiga președenția, decât să votăm cu un străin care nu-și iubește țara, mai bine o votăm pe Dăncilă” sunt valide și chiar dacă se pot aduce alte argumente, ele nu au sens când alegerile nu sunt legitime. Adică suntem singura țară din lume în care un serviciu special militarizat supraveghează alegerile. Chiar credem că avem vreo putere de decizie în pseudo-democrație?

Și atunci ce-i de făcut? Mă veți întreba.

Sterie Ciumetti a scris un articol bun despre asta, menționând pastila stoicismului. Etapa în care ne aflăm va fi depășită în 10-15 ani, până atunci direcția nu se va schimba, iar situația se va înrăutăți înainte să se îmbunătățească. Actualmente ce putem face este să formăm legături, să ne găsim unii pe alții și să producem conținut. Să propagăm.

Înapoi la Dancilă

Imaginea pe care vrea să și-o croiască Viorica Dăncilă, de “președinte patriot care să-i uneasca pe români” , mândrindu-se cu “programul de guvernare” este difuza, neclară, dar în ultimele două săptămâni propagandiștii din PSD s-au întrecut pe ei înșiși, cu mult ajutor din partea lui Klaus care a făcut numeroase greșeli și care se teme de Viorica!

Dăncilofobia

Vom reveni la Klaus imediat după ce privim în tabăra usereului.

Dăncilofobia USR-istă

Iată cum se manifestă dăncilofobia la un susținător USR, așa cum a apărut pe Reddit:

Nu exista nici un motiv din Univers pentru care ai putea spune că ai făcut bine că ai votat-o pe Viorica Dăncilă.

Pe un post unde are (1) de reprezentat Romania, personal în față a (2) demnitarilor straini in (3) limbi straine si (4) tari straine.

Trei din cele patru puncte numerotate conțin cuvântul străini/străine.

Patologia pacienților din spitalul psihiatric PLUSSR dezvoltă tendințe de auto-flagelare, manifestate chiar inconștient, cu alergii la tot ceea ce este național, românesc. Frustrarea că s-au ratat ca oameni generează un fluviu de ură care se varsă pe anumite grupuri sociale (pensionari, bugetari, săteni, țărani, taximetriști, etc.) în timp ce pacienții se închid în spațiul lor virtual, micul azil de nebuni, deconectându-se tot mai tare de realitate.

Chiar ei o recunosc la un moment dat:

 1. Ura asta ne-a facut sa fim in stare sa sacrificam orice doar ca sa scapam de PSD. Ne-a radicalizat. Inainte de Orban, auzeam argumente de genul “nu frate, e mai bine sa stea vaca la guvernare si sa ajungem in faliment ca Grecia, ca asa o sa crape PSD”.

 2. Aceeasi ura ne-a facut sa ne luam panica la orice semn ca PSD nu moare. Uite asa am ajuns aici. Nu mai conteaza ca partidul asta are acelasi scor de la europarlamentare, care e cel mai mic din istoria lui. Nu mai conteaza ca diferenta e uriasa intre Dancila si Iohannis, sau ca singurul motiv pt care Dancila e pe cale sa intre in turul 2 e pt ca voturile au fost imprastiate intre 20 de candidati.

Dacă vrei, găsești motive să votezi Dăncilă. Pe lângă faptul că nu are dosare penale, cel mai important motiv e că nu este Iohannis. Nu-i un robot alogen care ne insultă inteligența cu fiecare ieșire publică. Și totuși, dacă nu te lasă conștiința să votezi, există opțiunea de a nu merge la vot, opțiune care îi scoate din sărite pe liberali.

Așa de deranjați au fost USRiștii de faptul că prezența la vot a fost scăzută în turul I, încât au făcut postări prin care cer prezența obligatorie și amenzi pentru românii care nu merg la vot. Asta da libertate!

Prezența Obligatorie, Primitivilor!

Cineva a dat o replică adecvată la această propunere.

Dăncilofobia mediatică

Dăncilofobia

În mass media și pe internet apare tema care spune că “Dăncilă e proastă” sau analfabetă, ori incultă.

Este o strategie mediatică de a induce această narativă cu “proasta satului” care a fost repetată compulsiv.

Nu este singurul politician care face greșeli de exprimare, dar ale ei sunt promovate intensiv pentru a-i rușina pe votanții PSD, făcându-i să creada că la rândul lor sunt proști dacă votează “o proastă“.

Marius Albin Marinescu a demontat această teză într-un articol de pe Justițiarul.

Dăncilofobia iohannistă

Dăncilofobia

De departe cel mai dăncilofob personaj din România este Iohannis, care a dat dovadă de o lasitate ieșită din comun, refuzând de repetate ori să participe la o confruntare televizată cu Viorica Dăncilă.

Dăncilofobia

În final a fost sfătuit de consilierii săi să se adreseze poporului într-o formă sau alta, iar acesta a ales să țină o conferință sterilă de presă, în loc de o dezbatere electorală cum se cuvine.

Viorica Dăncilă nu este Liviu Dragnea (din păcate)

În discursurile ei, până acum i-a lipsit spiritul combativ, pe care Liviu Dragnea încă îl avea și care îl făcea periculos.

Pe vremea când PSD a organizat mitinguri în capitală vorbind despre statul paralel și francmasoni,  Liviu Dragnea a susținut taxa pe lăcomie și impozit pe profitul transnaționalelor sifonat offshore, a cerut o parte din gazele noastre de la Marea Neagră și a zgândărit cuiburi de interese străine, de aceea a fost arestat a doua zi după alegeri și declarat persona non grata în SUA.

Viorica Dăncilă a devenit mai conflictuală după primul tur.

Câtă sare…

Dăncilofobia

Publicul PLUSSR, în demența sa, credea că Dăncilă nu va intra în turul doi.

Au devenit foarte sărați când au văzut rezultatele.

Unii au spus că emigrează de ciudă, alții au lansat atacuri fulminante împotriva acestui “popor prost”, unii s-au supărat așa tare încât au anunțat că vor vota Viorica Dăncilă “pentru că asta merităm”, dar toți s-au smiorcăit într-o formă sau alta.

A fost glorios.

La câtă sare s-a adunat pe reddit și câte lacrimi au fost vărsate în urma victoriei lor (culmea!) din primul tur, doar pentru că n-a fost o victorie totală, gândește-te cum ar fi fost dacă Liviu Dragnea ar fi ajuns președinte. Păi ar fi provocat durere de proporții colosale, similară cu cea trăită de liberalii americani atunci când a câștigat Donald Trump.

Aș fi savurat-o alături de un pahar de șampanie, cu maximă satisfacție.

Liviu Dragnea Președinte

N-a fost să fie, păcat…

Totuși e o șansă

Veo are o mică șansă de a câștiga prezidențialele.

Dacă reușește imposibililul, vom avea destulă sare cât pentru cinci ani și vom avea destule lacrimi să oprim deșertificarea Olteniei.

Abia aștept.

Dăncilofobia

9 comments

 1. Si daca va pierde, PSDul va continua sa locuiasca fara chirie in capul lor, celor care inca cred ca votul conteaza, etc.

  Doar faptul ca ii alimenteaza iohannis & televiziunile cu povesti ca “PSD inca este un pericol” va mentine nervii si ura asta constanta, si va continua si dupa ce PSD nu va mai domina parlamentul…
  Cand in sfarsit vom “fi o tara ca afara” inevitabil sub dominatia vreunui partid democrat sau altul, ei vor fi șocați cand vor observa ca la fel sunt platiti, la fel se fura. Insa de data aceea, e ilegal sa zici ceva de tigani, iudei, sunt steaguri curcubeu la primarii, etc.
  Inclusiv momentul ala merita vazut 😂

  • Din pacate, nu vor fi socati deloc. Asa cum zicea Bezmenov, oamenii astia sunt “contaminati”. Si tot cum zicea el, oricate dovezi le dai ei tot n-or sa admita ce e in fata lor. De multe ori sunt tentat sa cred ca ‘stim noi cine au dreptate sa spuna ca suntem prosti. Chinezii de exemplu rad de corectitudinea politica si de felul in care albii o iau de buna. Ajungi sa-ti iei acuzatii de rasism (s-a format un reflex pavlovian) daca spui de exemplu ca in Africa inca exista canibali.

  • ESti optimist…:
   “ei vor fi șocați cand vor observa ca la fel sunt platiti, la fel se fura..”
   Vor observa ca sint platiti mai mult dar degeaba ca toate vor fi MULT MAI SCUMPE!
   Vor afla ca au fost furati CU ACTE de tot ce le mai ramasese “pe hartie” si ca nu vor scapa de datorii vreodata…. de fapt vor creste in fiecare an, ca datoria facuta de alogeni pe spinarile romanilor de peste 100 miliarde euro!

  • Si poo in loo: multe dintre chestii sunt deja aici. Adica partea cu si altii pe care e ilegal sa-i critici. Aia cu steagurile cu curcubeu, vine, nici o grija. Acuma cu Orban la putere garantat. Si poate chiar si cu Dancila. Doar se vede si in SUA ca sunt multi “conservatori” care apara “nediscriminarea”.

 2. Iohannis e atat de penibil ca refuza o dezbatere cu o persoana despre care consensul este ca e proasta facuta gramada. In situatia asta, ar trebui sa fie o floare la ureche sa o faca praf in dezbatere si deci ar trebui sa arda de nerabdare, nu sa fuga…

 3. Macar sa nu iasa johannis cu 70% din voturi. Si sa creada ca este seful adulat de toti sclavii.
  Eu o sa votez Dancila (pentru prima data votez PSD) impotriva tradatorului johannis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *