Home / Dacă ești nou pe site / Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

MNR
Incorect Politic
Februarie 7, 2019

Despre Suedia, oricât de mult m-aș chinui, nu pot să nu scriu într-o notă ironică și zeflemitoare. Este o țară pierdută care nu mai are aproape nici o șansă.

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

Am discutat nu de mult cu un amic de-al meu suedez, care este un om cu capul pe umeri, trecut prin viață și ancorat în realitate. Înțelege foarte bine cine s-a infiltrat în țara lui și cum s-a ajuns acolo.  Iată cum a decurs:

MNR: Bună, în primul rând câți ani ai?

Ralf: Eu am 52 de ani, femeia cu care trăiesc are 33 iar câinele meu 10 în curând.

MNR: De ce sunt suedezii atât de primitori când vine vorba despre invadatori care le sunt ostili? Cum explici treaba asta?

Ralf: Nu pot să explic. Suedezul normal nu este așa. Una dintre trăsăturile arienilor este ospitalitatea și au folosit treaba asta împotriva noastră. Anii de socialism au distrus unitatea normală a familiei. Sunt suedezi care chiar cred că migranții ce vin aici sunt naufragiați… altruiști patologici. Suedia are o istorie a consensului așa că suntem învățați să acceptăm, asta dacă nu avem o opinie cu adevărat puternică. Din păcate oamenii cu intenții rele știu cum să dividă și să cucerească aici.

MNR: Cum reacționează suedezii la limitarea continuă a libertății de exprimare care deja pare ireală în momentul acesta în Suedia?

Ralf: Câțiva dintre noi ne agităm dar nu prea ne ascultă nimeni, guvernul este prietenul tău, trebuie să mergi cu ideile majorității de frică să nu iți pierzi locul de muncă și să nu devii persona non grata în familia ta sau în cercul de prieteni. Ideea cum  că guvernul știe mai bine este adânc înrădăcinata în mintea suedezilor.

MNR: Există o rezistență reală în Suedia? Sprijină oamenii NordFront sau alte facțiuni/partide care se poziționează împotriva migrației?

Ralf: NordFront aka mișcarea de rezistență nordică a obținut cam 2000 de voturi la alegerile din septembrie, încă așteptăm să obținem un guvern format din NF. Alte partide nu sunt naționaliste. AfS a obținut 20000 de voturi, MED a obținut 13000. SD a obținut 1000000 de voturi.

Nici unul dintre aceste partide nu dorește colaborarea cu NF deoarece “sunt naziști”, iar SD și-au trădat votanții și au devenit preșul globalistilor.  Noi sperăm să atragem sprijin spre AfS și să creștem până la alegerile din 2022.

MNR: Ai fost vreodată persecutat pentru opiniile/credința ta în Suedia? Dacă da, în ce fel?

Ralf: Nu pentru credința mea dar pentru orientarea politică. Nume, adresa, numărul social etc … toate acestea au fost publicate de mai multe ori pe siteurile ANTIFA.

MNR: Ce părere ai despre Barbara Spectre?

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

Ralf: As vrea sa o vad cenușă.

MNR: Crezi că decadența suedezilor este un rezultat direct al secularismului și lipsei de credința?

Ralf: Lipsa credinței? Eu am credință. Cred că majoritatea suedezilor au credință, dar biserica de stat suedeză este singura congregație creștină care are preoți evrei. Ei au “gud är större”, o frază creată de jihadiști, a exploda ca  “valspråk”. Nu am nici  o idee cum să traduc asta..  valspråk.

MNR: Cum crezi că este posibil să se refacă toată distrugerea creată în ultimele decenii în Suedia?

Ralf: Nu cred că există o cale pașnică, trebuie ceva de genul “soluția finală”.

MNR: Este adevărat că în momentul de față guvernul suedez controlează toată presa? Mai aveți presă liberă?

Ralf: Controlează televiziunea, radioul, toată presa scrisă, tot ce se tipărește, dar avem media alternativă pe internet. Din păcate trebuie să știi unde să cauți ca să o găsești. Guvernul spune că media alternativă publică numai minciuni iar oamenii nu știu ce să creadă.

MNR: Am văzut recent în România propagandă referitoare la implanturi cu microcipuri și dădeau ca exemplu Suedia, mai exact lucrători suedezi care au microcipuri implantate în mâini. Sunt suedezii dispuși să se microcipeze?

Ralf: Ne microcipăm pisicile, câinii. Am microcip la breloc ca să deschid uși. Nu cred că oamenii vor să se microcipeze, dar cumva deja sunt prin intermediul telefoanelor mobile

MNR: Cum au fost Crăciunul și Anul Nou în Suedia?

Ralf: Eu am petrecut Crăciunul într-o zona rurală. A fost frumos, tradițional. Anul Nou a fost haotic, dar frumos, am fost acasă în Helsingborg în apartamentul meu, de unde pot vedea țărmurile daneze, artificiile au fost fantastice. Pe stradă a fost însă un pic diferit, oamenii au fost mai beți ca de obicei.  Artificii au fost aruncate în cărucioarele copiilor, plasate în hoteluri, în malluri, au fost folosite ca o armă împotriva oricui. Desigur că au urmat discuții despre interzicerea anumitor tipuri de artificii, dar să fim serioși, aici nu au putut să interzică grenadele, dar vor să interzică artificiile.. da, mult noroc la treaba asta!

MNR: Care este, în opinia ta, cel mai rău lucru pe care l-a făcut guvernul suedez?

Ralf: Sunt atât de multe lucruri… nu pot să văd nimic pozitiv încă din 1972.

MNR: Este Malmo complet pierdut?

Ralf: Da, asta dacă nu facem cumva rost de niște “Right wing death squads” să îl curețe. Mamlö este o groapă de gunoi multiculturală unde nu iese nimeni din casă după lăsarea serii.

MNR: Ce părere ai despre rezultatele alegerilor? Au fost fraudate?

Ralf: Nu știu. Am urmărit numărarea voturilor și totul părea bine pentru noi când de-o dată s-au întrerupt comunicațiile și numerele au fost de rahat. Nu știu ce s-a întâmplat, dar a fost foarte ciudat.

MNR: Crezi că Suedia se va trezi la următoarele alegeri, sau este prea târziu?

Ralf: Sper că va există o trezire, căci dacă nu, o rezistență armată este singura soluție. Dar oamenii știu că atunci când primul glonț va fi tras, va fi imposibil de oprit ceea ce va urma.

MNR: Te-ai gândit vreodată să părăsești Suedia?

Ralf: De multe ori, dar este casa mea așa că mai bine stau aici și lupt pentru ceea ce este al meu.

MNR: Ai un mesaj pentru România?

Ralf: Multiculturalismul înseamna moartea culturii voastre. Luptați împotriva multiculturalismului și globalismului cu tot ce aveți mai bun. Suedia este exemplul cel mai clar pentru cum să nu o faci.

 

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

Suedia a primit în ultimii 10 ani 1258189 migranți. Desigur nu toți sunt sub-dezvoltați de origini arabești sau africane, dar nici nu contează.

Iată ce s-a petrecut în Suedia anului 2018 (nu într-o ordine neapărat cronologică):

Un domn suedez  mergea cu bicicleta spre casă în Stockholm, când a zărit ceva pe jos. S-a oprit și a luat obiectul în mâna, iar acesta a făcut BUM! Obiectul respectiv era o grenadă M-75…. iar domnul Daniel Cuevas Zuniga a decedat.

Situația grenadelor din Suedia este de-a râsul-plânsul. Guvernul nu știe ce măsuri să mai ia așa că au încercat să ofere o amnistie.

Așa arată situația grenadelor în cele 3 orașe principale din Suedia:

Așa arată un biet viitor doctor în sala de judecată în Suedia, după ce a ucis 3 oameni. Pe semne că este foarte supărat și regretă fapta.

Acesta este Quaisar Mahmood, el este originar din Pakistan și cumva a fost numit președintele Consiliului Național al Patrimoniului. El a recunoscut nonșalant că nu știe prea multe despre cultura Suediei și habar nu are mai nimic despre patrimoniul Suediei.

Un *copil-refugiat* extrem de politicos și inteligent, care dorea să se integreze în țara adoptivă a înjunghiat o femeie de 22 de ani, care lucra la un centru de refugiați unde era cazat și viitorul chirurg. Ea lucra acolo doar  de câteva luni, slujba ei era să ajute *copiii neînsoțiți* să se integreze. În urma anchetei a rezultat faptul că *minorul* era  de mult timp major.

A urmat un scandal de proporții în Suedia deoarece această crimă a fost comisă exact când comisia pentru migrație plănuia să cazeze viitorii astronauți la bordul vaselor de croazieră de lux.

La începutul anului 2018 existau peste 300 de poligamisti (adică bărbați care dețin mai multe femei ca și proprietate) în Suedia, deși legea suedeză interzice poligamia, dar asta nu contează deoarece în Suedia cea progresistă dacă ai o căsătorie validă în oricare altă țară, ea iți este acceptată.

http://kamelrechner.eu/en

De la data de 1 iunie 2018, în Suedia s-a introdus o nouă lege, partenerii trebuie să își dea acordul înainte să întrețină relații sexuale. O avocata feministă, Baharak Vazirim, a creat o aplicație pentru telefon prin care iți poți da acordul, ca să se asigure că bărbații înțeleg ce înseamna contentul.

Musse Husseini este dovada vie că oricât de prost și pervers ești, soarta iți poate surâde în Suedia. El a ajuns în Suedia în 2010, desigur era *minor neînsoțit*. Între timp a agresat o femeie și s-a masturbat într-un autobuz și a ajuns consilier al Delegației Pentru Drepturile Copiilor din Suedia. Suedia, țara unde visele ti se îndeplinesc chiar dacă iți place să te masturbezi în mijloacele de transport în comun!

 

Deși în Suedia există probleme majore precum violuri, crime și grenade, scandalul anului a fost broșura emisă de guvernul suedez în caz de război, care ghidează cetățenii pas cu pas, de la alerte de bombe la depistarea știrilor false. Însă broșura nu specifică nimic despre animalele de companie, ceea ce a creat haos în rândul activiștilor și a grupurilor pentru protecția animalelor.

În anul 2018, în școlile primare din orașele mari, aproximativ 44% dintre copiii înscriși sunt de origini străine. Mai mult, aproximativ jumătate dintre copiii cu vârste între 7 și 16 ani din mediul urban vorbesc o altă limba.

O fată de 16 ani din orașul Lomma a invitat la ea acasă 2 copii migranți, când părintii erau plecați la cumpărături.  Fata a reușit să le trimită părinților un mesaj disperat, însa până aceștia au ajuns acasă fata fusese deja violată. După o anchetă a poliției a rezultat că *minorii* care declaraseră că au 16, respectiv 17 ani erau majori. Ei au primit o pedeapsă minimă, iar judecătorul nici nu a luat în calcul posibilitatea extrădării, așa că după ce își vor ispășii sentința vor deveni *cetățeni europeni* și vor putea circula liber prin Europa.

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

 

Poliția din orașul Helsingborg se mută cu totul pentru că nu se mai simte în siguranța, asta după ce 2 sedii ale poliției au fost bombardate și după ce în câteva mașini ale poliției au fost aruncate grenade.

Un raport al Biroului de statistică criminală publicat la  jumătatea  lui 2018  arată situația dezastruoasă din Suedia: 30% dintre femeile suedeze se tem să iasă seara din casă, 48% dintre femeile care locuiesc în zonele cu probleme se tem, 22% dintre bărbații care locuiesc în zonele cu probleme se tem.

Suedia vs Japonia:

 

 

Un *copil* somalez a torturat o femeie și i-a introdus o sabie de lemn în vagin, desigur nu a fost deportat.

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

 

Un alt *copil* somalez a violat o copilă  și a primit ca pedeapsă muncă în folosul comunității.

Cercetător suedez și membru ANTIFA a determinat că jihadistii sunt *veterani de război*.

Numărul criminalilor de război din Orientul Apropiat și Mijlociu este în continuă creștere în Suedia.

Acest minunat viitor astrofizician urma să fie deportat în Afganistan, deoarece IQ-ul sau era mult prea mare pentru Europa, numai că pasagerii avionului cu care urma să fie deportat au oprit deportarea când acesta le-a spus că este creștin și homosexual.

Un stimabil domn, viitor cetățean respectabil al Uniunii Europene a violat, printre altele, un copil și a fost condamnat la 1 lună de închisoare într-un centru pentru tineri. Așteptam cu nerăbdare ca Mohamed Hassan Abukar să se plimbe liber prin Europa și să violeze orice copil nesupravegheat  întâlnește în cale.

Așa arată nouă campanie de recrutare a armatei suedeze, ce are ca slogan *Nu mărșăluim mereu drepți* (în engleză straight poate să aibă dublu sent, fie drept, fie heterosexual, deci campania se traduce nu mărșăluim întotdeauna heterosexual). Soldații se pare că nu se mai camuflează ca să nu fie depistați de către inamic, ci își pictează steagul homosexual pe față ca să se asigure că sunt văzuți de la kilometrii distanță cum promovează toleranța.

Sunt sigură că musulmanii sunt foarte speriați.

O bloggerița din Suedia s-a acoperit cu sânge menstrual și s-a pozat în sănii goi pentru a înlătura tabu-ul legat de menstruație. Evident că este feministă și mândră de părul ei de la subraț.

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

 

Un bătrân de 85 de ani este lăsat să moară de foame în Suedia cea progresistă în căminul de bătrâni unde se află. El nu a primit mâncare timp de 12 zile.

 

ȘOC! Poliția din Suedia declară ANTIFA o organizație extremistă, că peste 50% din membrii ANTIFA au fost implicați în crime violente, dar și că aproximativ 50% dintre ei au probleme psihice.
Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

 

Dalai Lama a șocat întreaga lume vestică atunci când a declarat că Europa trebuie să fie a europenilor și s-a poziționat împotriva migrației. Ba chiar a fost clasificat ca fiind rasist. Două mari publicații din Suedia au șters articolele despre declarațiile Dalai Lamei deoarece le-ar fi  putut  da idei suedezilor.

Aproape jumătate dintre suedezi și danezi resping ideea Uniunii Europene și doresc o Uniune Nordică.

 

În Suedia cea progresistă o femeie de 90 de ani a fost condamnată pentru efectuarea *unui salut nazist*. Se pare că trebuie să ai grijă cum ridici mâna sau cum faci cuiva cu mâna să nu cumva să faci semne naziste din gresală.

 

Din cauza numărului mare de violuri și alte abuzuri sexuale, cel mai mare festival de muzică din Suedia a interzis accesul bărbaților. Așa s-a prezentat atmosfera:

Nu a fost singurul festival la care accesul bărbaților a fost interzis. Întrebați cât o să dureze situația, organizatori au spus că bărbații vor avea acces atunci când *vor învață cum să se comporte civilizat*. Destul de mulți oameni raționali au concluzionat că situația respectivă duce la segregare, asemănătoare cu segregarea din lumea islamică.

Stockholm este un adevărat oraș progresist care promovează arta:

Suedia promovează și arta cinematografică:

Sunt sigură că și voi doriți să vedeți filmul *Să te f*t*, povestea este de-a dreptul impresionantă: o curajoasă femeie de culoare fură o jucărie sexuală cu care își sodomizează iubitul alb.

Nu știu cum de au lăsat încă comentariile și voturile deschise:

Dacă vreți sa vizionați trailerul: aici

Situația din Malmo este atât de dezastruoasă încât au început să fugă de acolo și migranții. În Suedia este război pe străzi și presa suedeză ascunde toate acestea.

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

În 2018 au fost peste 40 de explozii cauzate de bombe și grenade în Malmo.

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

Cu toate asta au ținut încă mizeria de paradă gay în Malmo, probabil că nu o să mai dureze mult:

Malmo este atât de progresist încât se țin cursuri pentru femei despre cum să servească mai bine în Islam:

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

Dar cum ar putea presă din Suedia să arate realitatea când guvernul suedez deține toate posturile de știri și controlează toată presa scrisă:

În 2017, un astronaut Gambian i-a arătat penisul unui copil. Procesul s-a judecat într-un final în 2018 iar astronautul a fost obligat să îi plătească victimei 77E, asta după ce tribunalul a decis că negroidul dorea doar să îi arate culoarea pielii copilului.

Suedia a avut și alegeri în 2018, alegeri evident fraudate. Înainte de alegerile din Suedia cineva mi-a lăsat următorul mesaj:

Au început recent să cenzureze anumite adevăruri de pe internet aici în Suedia, inclusiv adevăruri legate de puterea jidanilor aici în țară. Acum este nevoie de VPN să găsești anumite informații. Au reușit să baneze complet grupul de jurnaliști *Granskning Sverige* de pe youtube după ce o familie puternică de iudei (Bonnier) a cerut să se pună presiune asupra google să ii oprească. Tot ei pun presiune pe facebook și twitter să combată ura și să oprească *minciunile*. Suedia o să aibă alegeri pe dată de 9 septembrie anul acesta, de aceea se întâmplă toate acestea. Eu o să votez cel mai probabil pentru noul partid anti-migrație, anti-globalism Alternative for Sverige asta dacă nu o să găsesc alt partid mai potrivit până atunci. Trebuie să sper că vor ajunge în parlament, momentan suntem optimiști. Te rog împrăștie mesajul că alegerile din Suedia vor fi cel mai probabil compromise. Presa mainstream și politicieni mizeri deja încearcă să țeasă o narativă convenabilă și să dea vină pe Rusia, deci se poate că partidele anti-globalism să *obțină foarte puține voturi*.

Nu a mai fost nevoie să dea vină pe Rusia, au reușit să fure voturile fără *ajutorul rușilor*.

Așa arată Suedia înainte de alegeri: extrema stângă sabotează afișele dreptei, așa că aceștia folosesc blocuri de ciment.

Politicieni de dreapta au fost atacați violent de către *tineri* în Uppsala:

Si au fost arse câteva sute de mașini, autorii nu au fost identificați.. ei erau tineri mascați:

 

Așa a arătat situația mașinilor arse în Suedia în luna august:

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

 

Suedia a reușit să ajungă pe locul 1 la crime în Europa, depășind Ucraina, Moldova și Rusia:

Și la capitolul violuri Suedia pare să se întreacă pe sine de la an la an:

Probabil numărul este mult mai mare, multe victime aleg să nici nu mai meargă la poliție deoarece făptașii nu pățesc nimic de cele mai multe ori.

Și Suedia a ajuns pe locul 2 în lume la numărul de violuri raportate la numărul populației, și a avut parte și de îmbogățire culturală maximă, 40 de mii de fete fiind mutilate genital (practică islamică).

Din 1975 până în 2018 violurile s-au înmulțit cu 1666%.

Justiția funcționează fabulos în Suedia, o doamnă de 65 de ani a fost condamnată la 3 luni de pușcărie pentru postări *răutăcioase* despre islam pe Facebook, în timp ce un mohamed care a violat un copil a primit 150 de ore de muncă în folosul comunității:

[link]

În 2018 au fost împuscați mortal 44 de oameni în Suedia în legătură cu violența dintre bande, majoritatea aveau între 15 și 25 de ani. Acesta este un videoclip din Suedia, unde copiii se *joacă* cu arme:

Desigur este un nou record:

Dar Suedia este ocupată cu încălzirea globală. În 2018 au avut parte de incendii catastrofale și situația a scăpat de sub control, armata norvegiană și pompieri polonezi fiind nevoiți să le meargă în ajutor:

Însă situația a fost neclară, s-a suspectat că incendiile au fost pornite intenționat,dar nu s-a dat prea mare importantă acestui fapt și s-a mers pe ideea încălzirii globale.

În 2018 a avut loc primul târg de cărți anarhiste, în orașul Umea:

Așa s-au prezentat politicienii suedezi în 2018:

În Suedia există poliția Sharia pe stradă, aceasta cercetează dacă femeile au ieșit din casă cu părul acoperit sau nu.

Probabil în 3-4 ani așa vor arată toate femeile în Suedia:

Mă întreb cum s-a ajuns aici, doar una dintre membrele guvernului feminist suedez ne spunea că în Suedia e interzis prin lege să fii criminal:

Cum s-a Bucurat Suedia de Progresism și Multiculturalism în 2018

Despre Suedia anului 2017 ->aici<-

3 comments

  1. Initial iti vine sa razi cand citesti articolul, dar te intristezi pe la final.
    Suedezii trebuie sa puna mana pe arme, cat de repede si sub orice mijloc. Daca musulmanii aia sunt in stare de asta, trebuie sa fie si ei.

  2. Mi-e tot mai greu sa-mi fie milă de suedezi

    Suedezii sunt pierduţi. Asta cred eu. Nu pentru faptul că sunt cotropiţi de imigranţi. ci pentru că mentalul colectiv este iremediabil alterat de marxismul cultural.

    Anii lungi de îndoctrinare şi inginerie socială îşi arată efectul. Astăzi sunt mândri că se sacrifică pentru maimuţele din Orientul Mijlociu şi Africa. În loc să pună mâna pe arme, sunt încântaţi de ei înşişi pentru toleranţa de care sunt capabili. La ei se declară frecvent: “Suedia este o Super-Putere Morală”!

    Bărbaţii au devenit cetăţeni de rang doi. Vikingii se răsucesc în morminte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *