Home / Internațional / Contracte de muncă suspendate pentru personalul medical nevaccinat

Contracte de muncă suspendate pentru personalul medical nevaccinat

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 15, 2021

Introducere de Vlad Voicu, adaptată de pe D.S.

Tirania vaccinală abia a început.

Sunt conștient de faptul că cititorul a rămas nevaccinat până acum. Dar trebuie să vă întrebați un lucru: sunteți dispuși să mergeți până la capăt?

În acest moment aveți doar două alegeri, mari și late: Lumea sau Sufletul.

Până acum a fost ușor. Dar nu va fi ușor pentru mult timp.

Ești dispus să-ți pierzi slujba?

Ești dispus să mori sau să mergi într-un lagăr de concentrare?

Aceasta este o predare a autonomiei voastre personale. Dacă te predai acestui vaccin, îți vor putea face orice în viitor.

Dar dacă nu sunteți dispuși să mergeți până la capăt, atunci ar fi bine să vă predați acum.

Pentru a fi clar: nu există nicio scuză pentru predare. Am văzut oameni spunând „bine, poate tu îți poți pierde slujba, dar nu-mi permit să fac asta”.

Sincer, probabil că veți pierde slujba oricum. Trebuie să fiți pregătiți pentru asta.

Contracte de muncă suspendate pentru personalul medical nevaccinat

Via R3Media:

Personalul medical din Franța care nu s-a imunizat cu prima doză până astăzi va avea contractul de muncă suspendat și nu va mai fi remunerat. A intrat în vigoare vaccinarea obligatorie – o decizie întâmpinată cu proteste în stradă săptămânale. Procentul medicilor vaccinați este de peste 94%, iar cel al cadrelor sanitare din spitale și casele de bătrâni de aproape 90%, potrivit GulfNews.

Autoritatea sanitară guvernamentală a declarat marți că aproximativ 300.000 de lucrători din domeniul sănătății au rămas nevaccinați.

Dacă aceștia sunt vaccinați cu o singură doză, trebuie să facă un test PCR la fiecare trei zile până la administrarea rapelului. Ziua de 15 octombrie este termenul legal pentru primirea ambelor doze de vaccin.

Firmele și angajatorii care nu verifică statutul de vaccinare al personalului lor sunt pasibili de o amendă de €135 care poate ajunge la €3.750 pentru eșecuri repetate.

În ceea ce privește populația Franței, aproximativ 87% dintre adulți au primit cel puțin o doză și 83% sunt complet vaccinați.

„Nu sunt un revoluționar, mi-e frică și suntem mii în această situație. Vreau să ne asculte și să stea să vorbească la o masă.”, a declarat Rachid Ouchem, asistent medical-psihologic la un spital din Plaisir, la vest de Paris, care nu vrea să fie vaccinat și se confruntă cu suspendarea.

Mandatul privind vaccinul și sistemul „permisului de sănătate” al Franței, necesare pentru restaurante și alte locuri publice, au determinat în ultimele două luni proteste săptămânale din partea activiștilor conservatori și a altor grupuri. Un alt protest la Paris este planificat miercuri.

7 comments

 1. La ambele intrebari scrise cu litere ingrosate raspund din inima: DA!
  Referitor la slujba, fac o paranteza: fata de alte meserii, care au ca protectori Sfinti, deci personaje umane (Sfanta Varvara la mineri de exemplu), meseria mea (inginer hidrotehnician) este sub protectia Arhanghelului Mihail, cel care prin simpla sa aparitie si prin insemnul Sfintei Cruci a oprit apele raurilor deviate de pagani pentru a distruge biserica si izvorul din Colose. Nu cred ca se va pune pentru mult timp de acum inainte problema vaccin vs. pierderea slujbei. Ingineri hidrotehnicieni, mai ales proiectanti, mai suntem acum in România cat sa umpli un restaurant mai mare, cu tot cu distantare fizica. Iar de lucru este mai mult decat oricand, mai ales in domeniul portuar. Chiar simt, si le-am spus si multor colegi, protectia Arhanghelului Mihail. La mine la firma unde lucrez nici macar masca nu a fost vreodata obligatorie, iar cei cativa colegi care de frica la inceput purtau masca benevol la interior au renuntat si ei de mult la ea.

 2. A inceput personalul medical sa paraseasca spitalele in masa – spitale si asa foarte subaprovizionate cu doctori etc
  Insusi acest avocat ilustru – crestin!!!!!!!!!vrea sa paraseasca avocatura caci ziarele si internetul i-au sarit oribil in spinare – el arata asta spre sfarsit cat de conectati sunt cu toii bancherii cu farmaceuticele si cu Macrou !!!

  NEAPARAT ASCULTATI ACEST INTERVIU DACA PUTETI !!!
  ESTE F IMPORTANT SA PRICEPETI SITUATIA DESPERATA IN FRANTA – ca si in Romania !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=7yZ2eE5CQfM

  FABRICE DI VIZIO : l’AVOCAT qui fait TREMBLER le gouvernement 108,580 views

 3. https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/tara-care-a-invins-varianta-delta-a-vaccinat-aproape-90-din-populatie-iar-acum-imunizeaza-copiii-peste-6-ani-1668161

  Zice așa: “Se știe că, în țările unde cea mai mare parte a populației adulte a fost imunizată, coronavirusul începe să-i vizeze pe cei care rămân vulnerabili, iar copiii se infectează mai mult […] spune dr. Lorena Tapia, medic pediatru”

  Deci până și cei care fac reclamă la vaccinuri recunosc că abia după ce se vaccinează majoritatea populației apar probleme și că cei vaccinați îi infectează pe cei nevaccinați, mai ales că pe vaccinați nu-i testează nimeni și zic cu nonșalanță: “Noi ne-am vaccinat și o să vă infectăm și o să fie vina voastră”, adică e ca în Biblie: “Eu sunt Dumnezeu și te *** cum vreau și e vina ta” (dacă comentează cineva vin cu citate). Am mai scris pe undeva că cine vrea argumente împotriva vaccinurilor să le ia de la cei care le promovează, nu din altă parte. Am văzut și un sondaj despre vaccinarea obligatorie, altă prostie, în legătură cu care îl citez din nou pe Edward Snowden:

  “You can’t give away the rights of others because they’re not useful to you. More simply, the majority cannot vote away the natural rights of the minority.”

  Trecem peste faptul că în România cei vaccinați încă nu sunt în general o minoritate, pentru că în anumite domenii totuși sunt, precum și peste faptul că dacă Edward Snowden făcea în Rusia ce a făcut în America, cel mai probabil se ducea după Litvinenko.

  Și mai zic unii că spitalizarea bolnavilor de Covid e scumpă. Păi bineînțeles că e scumpă dacă toate medicamentele ieftine și eficiente s-au interzis ca să se justifice “autorizarea pentru utilizare de urgență” a vaccinurilor și s-au păstrat doar otrăvuri scumpe precum Remdesivir sau Kaletra. Eu de mulți ani nu-mi dau seama cum de se lasă atâția oameni țepuiți când treburile sunt atât de evidente, adică statul și afaceriștii joacă alba-neagra cu cutiuțe transparente și păcăleala tot funcționează.

 4. Nu va dati demisia!
  Notificati ilegalitatea si anticonstitutionalitatea masurilor.
  Cereti actul de identitate al celui care pretinde ca “trebuie sa…” si actionati pe trei cai:
  – impotriva faptei.actului = desfiintarea suspendarii/dsfacerii contractului de munca
  – impotriva institutiei – persoana juridica, parte contractanta care e obligata sa asigure confotoo de munca, deci si acces – in contract nu existga conditia injectarii.certificatului/testarii si nu consimtiti la modificare contracyului!
  – impotriva persoanei care va inmaneaza comunicare.nota/adrersa/scrisoare/decizie… pentru apartenenta la grup infractional, asociere in vederea comiterii de infractiuni si chemarea in judecata a fiecarei persoana identificata pentru discriminare si cu cererea de despagubire – salariu si “deranj”… stress, etc. – avocatii stiu ce sa scrie pentru despagubire si daune produse psihic.
  Adunati-va la intrare la locul de munca si cereti DREPTUL LA MUNCA si RESPECTAREA CONTRACTULUI DE MUNCA – protest ad-hoc. Daca nu, puneti mana pe carte rapid, lasati iternetu si televizorul si cititi din legi si coduri ce sa scrieti – e putin efort da’ merita!

  Nu dati consimtamant scris sau verbal cu martori IN NICI O SITUATIE pentru falsa testare, pentru otravirea prin injectare, pentru discriminare socio-profesionala prin ilegalitatea numita “pasaport”/”card”/”certificat” de vaccinare. Nu acceptati sa dezvaluiti conditia medicala personala – protectia persoanei!

  NU DEMISIONATI!
  Inseamna acceptarea conditionariii si consimtirea fata de santaj.

 5. Pai asta am mai vazut-o… Pe anumite criterii, oameni bagati in lagare, camere de gazare, cyclon B… tot ce trebuie… Dar, sa va ganditi ca dupa aia a urmat Nuremberg, cativa au atarnat in streang, cativa au fost impuscati… Cei care au supravietuit au vazut si asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *