Home / Actualitate / Consiliul Elevilor – Curve Cosmopolite

Consiliul Elevilor – Curve Cosmopolite

Vernoica
Incorect Politic
Februarie 17, 2019

Consiliul Elevilor - Curve Cosmopolite

Că tot e la modă pentru artiștii moderni să capteze atenția publicului prin vulgaritate, am scris următorul text artistic de promovare pentru Consiliului Elevilor. Atențiune, urmează un limbaj licențios:

Consiliul Elevilor - Curve Cosmopolite

Consiliul Elevilor – curvele cosmopoliților de la UNICEF și Agenția Împreună, a se înțelege futai regrupat în care albii o să-i pompeze pe negri și arabi, într-un viitor nu foarte îndepărtat – aduce mulțumiri și multe plecăciuni stăpânilor pentru subminarea învățământului din colonia română.

Elevii sunt atât de fericiți, ce drăguț!

„Astfel s-au concretizat metode noi de combatere a discriminării”

Traducere: dacă nu ești de partea ideologiei iudeo-anale și a educației inclusive prin intermediul narativei găoazei magice pentru toți elevii din România, urmează să-ți rupem chiuloasa la Gherla!

În curând, datorită eforturilor deosebite susținute de Consiliu, de anusul internațional nu mai scapă nici un elev din România. Pentru o fixare optimă, programul pulii trebuie să înceapă de la grădiniță, zic eu.

În concluzie, Consiliul elevilor ne transmite mai mult sau mai puțin voalat: vrem pulă multă și anus generalizat pentru elevi, da neapărat și cât mai repede!

Cred sincer că acești copii dependenți de ecrane merită o bătaie zdravănă cu sabia și ceva sare de la Praid pe răni să se călească pentru Trip-ul din Siberia… Bilet gratuit pentru găozari, stângiștii plătesc majorat!

Consiliul Elevilor - Curve Cosmopolite

Frigul, frica, foamea și bătaia de trei ori pe zi îndreptă omul strâmb, îl face român, iar româncele au nevoie de bărbați puternici să nască copiii biruinței!

 

 

3 comments

  1. CNE se va prabusi sub asaltul mediei alternative, care nu se afla sub controlul jidanilor!

  2. Sper sa avem Judecatori care – singurii – au puterea legala de DISCERNERE in toate situatiile conflictuale/litigioase.
    Este singura cale ne-agresiva de solutionare a catastrofei agresiunii homosexuale…. legalizate de marxistii culturali, slugile globalistilor, adica ale sionistilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *