Home / Chestiunea Jidănească / Comunitatea Identitară: “Europa este ostatica unor interese antieuropene”

Comunitatea Identitară: “Europa este ostatica unor interese antieuropene”

Incorect Politic
Mai 17, 2023

Comunitatea Identitară: “Europa este ostatica unor interese antieuropene”

Via ComunitateaIdentitarăTelegram:

Europa zilelor noastre este sub călcâiul unei dictaturi a corectitudinii politice, a dogmelor stabilimentului, dogme care au format o veritabilă idolatrie. În IDOLATRIA DEMOCRAȚIEI, orice “eretic” este pedepsit, inclusiv fizic, chiar bătut pe stradă pentru convingerile sale.

Credeți că batem câmpii? Priviți poza profesorului Robert Faurisson, care a fost bătut În Franța democratică și condamnat la închisoare doar pentru că a publicat studii și a exprimat păreri în public. În poza de mai sus vedem cum sunt tratați cei ce fluieră în sinagogă.

Din fericire, Vasile Zărnescu este în libertate, dar legile antiromânești, impuse de puteri străine, pe baza cărora a fost judecat, încă sunt în vigoare. Lupta pentru libertate continuă.

Europa este ostatica unor interese antieuropene, din 1945 este aruncată în bezna minciunii organizate, sistemice, impuse tinerilor de la vârste fragede. Din această toamnă, liceeni români vor sta o oră în plus la școală pentru a li se preda istoria Evreilor. Holocaustul.

Eliberați-vă de tiranie! Căutați adevarul, studiați scrierile lui Robert Faurisson și altor profesioniști în materie de adevăr istoric, verificați tot și faceți lumină în întuneric!

Unul dintre comentariile scrise ca răspuns la postarea precedentă:

Din ce cunosc, pot să confirm cele spuse..

În Franţa au fost date legi prin care antisemitismul se pedepsește cu închisoare, sunt în carceră oameni ce au scris cărţi ce arată lucruri adevărate..
Faurisson a demonstrat, cu ajutorul unor ingineri, arhitecţi, în mai multe adevărate anchete, că ceea ce se arată oamenilor în diferite locuri, Auchwiz, Dachau și altele, ca și camere de gazare, sunt falsuri, incinte folosite la cu totul altceva..pentru asta a fost atacat pe toate fronturile, persecutat, agresat, numit negaţionist..

O întrebare așa de simplă, ce mi-am pus-o și eu, dacă e așa de clar totul și fără de tăgadă, din partea autorităților, de ce el a deranjat atât? De ce anchetele lui nu au putut fi combătute, de ce se arată oamenilor lucruri false? Poate pentru că nu au avut pe cele adevărate, poate pentru că nu au existat?

Diferite asociații de evrei, ca licra, atacă și târăsc în tribunale oameni, în Franţa “ţara drepturilor omului”, între timp devenită ţara “declaraţiei drepturilor omului”..
Mare parte din crainicii tv, jurnaliști, diverși directori prin funcţii publice sunt evrei..oare pe unde am mai văzut asta?

Însă, văzând ce au suferit israelienii, fiind și ei cobaii globaliștilor cu injectările, ne putem pune întrebarea dacă nu cumva și la ei nu sunt toţi la fel, dacă și printre ei sunt oameni și oameni..

One comment

 1. https://ioncoja.ro/pe-urmele-lui-robert-faurisson/
  Pe urmele lui Robert Faurisson
  30 mai 2023|Holocaust, Textele altora

  Stimate Domnule profesor Ion Coja,

  am tradus mecanic articolul central al profesorului Robert Faurisson – Va implor expuneti-l, daca sunteti de acord, caci ii raspunde si scrantitului Jacques Attali, nu doar Domnului Mihai Tociu -celebrul si emblematicul articol al lui Robert Faurisson, este mai jos aici in scrisoarea mea de raspuns(partial caci n-am putere de mai mult) Domnului Mihai Tociu .

  Sa nu uitam insa, inainte de orice, principiul de baza al pacii intre popoare diferite:

  „NUMAI ADEVARUL POATE STABILI PACEA INTRE DOUA POPOARE DE CULTURI DIFERITE”, declara universitarul Dr Jurae.Karl Albrecht Schachtschneider(catolic traditionalist), specializat in drept international, Univ . Nurnberg- Erlangen !!!
  (A combatut printre altele si escrocheria introducerii euro, impreuna cu excelentul finantist cinstit, Prof. univ.Dr. Wilhelm Hankel, -cred evreu la origini , foarte iubitor de adevar !!!
  Spune Schachtschneider in videouri , dupa moartea profesorului Wilhelm Hankel : ” IMI LIPSESTE FOARTE TARE ! ” ).
  Notati asta à propos de „antisemitii” germani !!!

  Lectura obligatorie = inconturnabila:

  Stimate Domnule Mihai Tociu,

  Sorbonnardul Robert Faurisson ne-a lasat mostenire adevarul pe blogul sau si in arhivele sale – articolul (vezi mai jos, publicat in LE MONDE 29 décembre 1978, Le Monde, Robert Faurisson : „Le problème des chambres à gaz” )ESTE EMBLEMATIC SI PIATRA DE HOTAR IN FATA SARLATANILOR FALSIFICATORI AI ISTORIEI si ASCUNDERII ARHIVELOR, IN SCOPURI LUCRATIVE – organizatiile lor teroriste au incercat – ADL si LICRA etc – sa-l linseze in strada de cateva ori pe bietul profesor dar l-a salvat lumea : e datoria noastra sa luminam nu doar goii prosti ca noi ci si evreii de calitate care vor sa traiasca o viata normala si care vor adevarul adevarat. EXISTA NUME CELEBRE DE EVREI REVIZIONISTI !!! S-au saturat de „antisemitismul”(impropriu denumit, caci azi e vorba despre cazari iudaizati, nu despre semiti – sefarzii sunt prea putin numerosi !) provocat prin excese si inventii fel de fel !
  Sa stiti ca aceasta categorie de evrei care vor adevarul, se inmulteste pe zi ce trece , mai ales ca penalul Netanyahu a dat ordin sa fie masiv (80-85%) vaxxxinata populatia Israelului care e deja la al nu stiu al catelea booster si care moare pe capete(inclusiv copiii – o spune documentatia stiintifica asupra cifrelor cosciugelor mici si mari ale mortuarelor din Israel !!!filmate la secret !!!aparute in sedintele nemtilor de pe situl: Stiftung corona ausschuss.de , ) – consultati-o pe Eva Sharraff din publicatia lui Kennedy ( e gratis) ” The Defender” despre moartea pe capete a inoculatilor din Israel, cu vaxxuri netestate si cu efecte adverse cumplite .
  Sa stiti ca este o enormitate sa-i citati cartea „LA NUIT”/” NOAPTEA „- roman al megaescrocului international recunoscut, DOVEDIT !!! Elie Wiesel, pe post de argumentatie istoriografica, caci nu avea nici macar numarul Auschwitzului tatuat pe brat, ca toti detinutii trecuti prin acel lagar (de munca !!!unde se pare ca nu a stat decat trei zile – exista si poze trucate cu el in zeghe !!!)Se pare ca a luat un nume fals – documentati-va asupra lui Grunberg care il demasca ..
  In acest roman Wiesel(=’nevastuica’ in germana, un jder mai mic, nume emblematic in acest caz = animal ce ataca si omul …) sustine ca erau flacari care efectiv se innaltau „pana la cer” (cit. exact !!!) , in care nemtii „aruncau pe de-a valma nenumarati bebei evrei ca sa-i arda” !!!
  Dumneavoastra va plac gogosileeee ?????????????

  Le 29 décembre 1978, Le Monde publiait, sous ma signature, „Le problème des chambres à gaz” ou ‘la rumeur d’Auschwitz’” | L’Archive Faurisson / The Faurisson Archive

  Le 29 décembre 1978, Le Monde publiait, sous ma signature, „Le problème …
  Le présent écrit ne constitue pas un historique du débat sur la question des chambres à gaz nazies. Il s’adresse…

  Inline image

  Acasă / Istorie /
  ISTORIE
  20.08.2012
  La 29 decembrie 1978, Le Monde a publicat, sub semnătura mea, „Problema camerelor de gazare” sau „zvonul de la Auschwitz””
  Această scriere nu constituie o istorie a dezbaterii asupra chestiunii camerelor de gazare naziste. Se adresează doar profanului care ar fi dornic să afle în ce împrejurări a venit Le Monde , în 1978, să-mi dea cuvântul pe un asemenea subiect și care au fost consecințele aventurii în cei 34 de ani care au urmat. Pentru a facilita citirea acestor rânduri, mă abțin să menționez o serie de surse, referințe și detalii pe care cititorul le va putea găsi consultând în principal în blogul meu următoarele două texte: „Victoriile revizionismului” ( 11 decembrie 2006 ) și „ Victoriile revizionismului (continuare) ” (11 septembrie 2011). Din același motiv, exclud și un număr destul de mare de articole din Monde sau alte publicații franceze sau străine referitoare fie la „afacerea Faurisson”, fie la „afacerea camerei de gazare”. În cele din urmă, presupunând că un cititor care este deosebit de economic cu timpul său dorește să meargă cât mai repede în miezul subiectului, îl sfătuiesc să citească, în totalitate și pentru toate, patru articole: pe de o parte , acela de 29 decembrie 1978 completată cu cea din 16 ianuarie 1979 intitulată „ O scrisoare de la M. Faurisson ” și, pe de altă parte, „dosarul” lui Jean Planchais din 21 februarie 1979 despre „Lagărele naziste și camerele de gazare” care conține atât un articol de Georges Wellers, intitulat „ „ Un roman inspirat” ”, cât și un text lung care poartă titlul: „ Politica de exterminare a lui Hitler: o declarație a istoricilor ”. Semnata de 34 de istorici, printre care si Fernand Braudel, aceasta declaratie, care mi-a fost hotarat ostila, este importanta. Ținând cont de faptul că cercetările mele m-au condus în esență la concluzia că teza existenței camerelor de gazare se confruntă cu imposibilități fizice și tehnice, acești 34 de profesori și-au încheiat afirmația astfel: „Nu trebuie să ne întrebăm cum, din punct de vedere tehnic ,, o astfel de crimă în masă era posibilă. A fost posibil din punct de vedere tehnic de când a avut loc. Acesta este punctul de plecare necesar pentru orice anchetă istorică asupra acestui subiect. Acest adevăr, ne-a revenit să-l amintim simplu: nu există, nu poate exista o dezbatere asupra existenței camerelor de gazare”. Dar dezbaterea avea să aibă loc într-adevăr, chiar dacă era uneori pentru revizioniștii aflați în cele mai proaste condiții, în special în fața instanțelor de judecată, în Franța și în străinătate. Și această dezbatere a văzut victoria revizioniștilor. Publicul larg este în mare parte ținut la întuneric cu privire la această victorie dar, în special datorită internetului, începe să bănuiască că, la nivel strict istoric și științific, oponenții revizioniștilor, de 34 de ani, s-au arătat incapabili. de a face față unei provocări care le fusese adresată în Le Monde , 29 decembrie 1978. În urmă cu opt luni, într-un editorial publicat pe 23 decembrie 2011 și intitulat „ Legile memoriale sunt inutile. Vai! „, liderii Le Monde , întocmind un fel de bilanţ, au declarat: ” De la adoptarea acestor legi, negaţioniştii [vorbeşte despre revizionişti – RF] şi teoreticienii conspiraţiei s-au înfiinţat ca niciodată, mulţumesc. în special la Internet.”. Făcând ecou acestui editorial, Serge Klarsfeld, pe 4 ianuarie 2012, a răspuns cu un articol intitulat: „Da, legile memoriale sunt esențiale” în care susținea că legea Gayssot „l-a botit pe istoricul Robert Faurisson și pe emulatorii săi, cu excepția internetului unde opiniile exprimate în acest sens nu trebuie luate în considerare mai mult decât scrisorile anonime”. S. Klarsfeld pretinde că uită că de la instituirea acestei legi Fabius-Gayssot din 13 iulie 1990 am publicat mii de pagini și asta în principal într-o lucrare în șase volume care va fi completată în viitorul apropiat de alte două volume. Desigur, revizioniștii nu au o vitrină deoarece, în plus, spre deosebire de mulți dintre adversarii lor, cu siguranță nu se bucură de o situație ușoară, de o avere bine stabilită sau de o reputație de invidiat, dar nu există nicio îndoială că prezența lor la nivelul istoriei științifice este esențială și că a fost necesar ca susținătorii istoriei oficiale să înmulțească concesii sau retrageri, atunci când aceasta nu era pură și simple capitulări. Istoria prevalează astfel asupra „memoriei” și este la fel de mult câștigată pentru știință. În consecință, fără să vrea și chiar fără tragere de inimă, ziarul Le Monde , la 29 decembrie 1978, a dat impuls unei mișcări care, de la Paul Rassinier în 1950 și Arthur Robert Butz în 1976, ne-a reînnoit și reînnoiește în fiecare an puțin mai mult viziunea noastră asupra istoriei celui de-al Doilea Război Mondial.

  Înainte de 29 decembrie 1978

  În 1945, George Orwell a pus următoarea întrebare: „Este adevărat ce se spune despre cuptoarele cu gaz în Polonia? ( Notes on Nationalism , mai 1945, retipărit în The Collected Essays , Londra, Penguin Books, 1978).

  În 1950, Paul Rassinier a publicat Le Mensonge d’Ulysse .

  În 1951, Léon Poliakov scrie despre „campania de exterminare a evreilor”: „Niciun document nu a rămas, poate nu a existat niciodată”.

  În 1960, Martin Broszat declara : „Nici în Dachau, nici în Bergen-Belsen, nici în Buchenwald, evrei sau alți prizonieri nu au fost gazați”.

  În 1968, Olga Wormser-Migot a scris despre camera de gazare vizitată de milioane de turiști la Auschwitz-I că această tabără este „fără cameră de gazare”; ea este sceptică cu privire la cazurile Ravensbrück și Mauthausen.

  În 1976, în Statele Unite, profesorul Arthur Robert Butz a publicat prima ediție a capodoperei sale, The Hoax of the Twentieth Century ( La Mystification du XX e siècle ).

  Din partea mea, la 19 martie 1976, am descoperit planurile, ascunse până acum, ale tuturor crematoriilor de la Auschwitz și Birkenau : în aceste crematorii încăperile presupuse a fi fost camere de gazare a crimei nu pot fi absolut imposibil să servească drept abatoare; erau în principal depozite tipice și clasice pentru cadavrele care așteptau incinerare ( Leichenhalle, Leichenkeller etc.), depozite total lipsite de mașinile extraordinare care ar fi fost esențiale pentru a asigura evacuarea gazului cianhidric care impregna locurile și cadavrele (vezi americanul). camera de gaz care lucrează exact cu cianura de hidrogen gazos).

  Din 29 decembrie 1979 până în ajunul legii antirevisioniste din 13 iulie 1990

  În 1978-1979, am dezvăluit rezultatele cercetărilor mele. Sunt agresat. Le Monde relatează despre atac, dar nu dezvăluie nimic din argumentele mele, pe care le știe totuși, din moment ce, timp de patru ani, i le-am prezentat în texte sau scrisori pe care nu le-am putut obține niciodată publicarea. Folosind „dreptul la replică” la articolul despre agresiune, cer ziarului să-mi publice în sfârșit cele două pagini despre „ Zvonul de la Auschwitz ”, care se face pe 29 decembrie 1978. Urmează un val de reacții și articole, în Franța și în străinătate, precum și un proces important împotriva mea pentru „paguba altora” prin „falsificarea istoriei”. Pe 16 ianuarie 1979, folosind din nou dreptul la replică, public o continuare la „Zvonul de la Auschwitz”; Subliniez din nou faptul că credința în presupusele camere de gazare se confruntă cu imposibilități materiale sau tehnice și că niciuna dintre probele invocate nu ne permite să concluzionăm că acestea există. Cel mai important răspuns la concluziile mele a apărut pe 21 februarie 1979. Era o declarație semnată de 34 de istorici (vezi mai sus). Această declarație, pe care René Rémond refuzase să o semneze, era o scăpare din dificultatea de a fi nevoit să-mi răspundă; în plus, de la procesul de la Nürnberg până în prezent, nu a fost niciodată posibil să se întocmească un singur proces-verbal penal care să descrie arma crimei și funcționarea acesteia.

  Pe 5 martie 1979, Jean-Gabriel Cohn-Bendit scria în Eliberare : „Să luptăm ca să distrugem aceste camere de gazare pe care le arătăm turiștilor în lagărele în care acum știm că nu există, nu au existat, sub pedeapsa nefiind crezuți în ceea ce suntem siguri. »

  În 1979, autoritățile americane permit doi foști membri ai CIA să publice fotografii aeriene ale Auschwitz-ului făcute în timpul războiului. Acestea sunt menite în spiritul autorilor să dovedească „Holocaustul” dar, în realitate, contrazic existența unei întregi serii de realități materiale care ar fi fost însoțite de gazarea și incinerarea, zi de zi, a mii de victime; niciuna dintre fotografiile făcute în timpul a 32 de misiuni aeriene ale Aliaților peste complexul Auschwitz nu arată cozi la intrarea în crematorii, niciuna nu dezvăluie existența adevăraților munți de cocs care ar fi fost necesari pentru incinerații gigantice; micile grădini ale crematoriilor II și III, bine amenajate, nu poartă urmele vreunei călcări a victimelor zi de zi; langa ele se vede un teren de fotbal, un teren de volei, numeroase baraci de spital, bazine de decantare, vasta „Sauna” etc.

  În 1982, a fost înființată la Paris o asociație pentru „studiul asasinatelor cu gaze sub regimul național-socialist” (ASSAG); în treizeci de ani (1982-2012), nu a găsit nimic de publicat. Cu privire la cazul Camerelor de gaz, un secret de stat , a se vedea observațiile mele în „ Concluzii în afacerea Wellers ”, Écrits revisionnistes (1974-1998) , p. 1001-1046, în special p. 1020-1021.

  În 1982, a avut loc la Sorbona, sub responsabilitatea lui François Furet și Raymond Aron, un simpozion internațional lung, nepublic, împotriva lui R. Faurisson și a „un pumn de anarho-comuniști” (aluzie la Pierre Guillaume, Serge Thion, Jean-Gabriel Cohn-Bendit, Jacob Assous, Claude Karnoouh, Jean-Luc Redlinski, Jean-Louis Tristani, Vincent Monteil etc.). Concluzia conferinței finale de presă deschisă publicului: „În ciuda celor mai savante cercetări” nu a fost găsit niciun ordin de la Hitler de a ucide evreii. Cât despre camerele de gazare, nici măcar nu se face aluzie la ele! Se pare că intervenția profesorului Arno Mayer a făcut furori (vezi mai jos).

  În 1983, la 26 aprilie, procesul îndelungat care mi-a fost intentat în 1979 s-a încheiat în apel.Curtea de Apel din Paris ( 1. Camera, Secțiunea A), repetând fiecare din acuzațiile împotriva mea, declară că nu a găsit în scrierile mele despre camerele de gazare nicio urmă de 1) lejeritate, 2) neglijență, 3) ignoranță intenționată, 4) de minciună și că, în consecință , „valoarea concluziilor apărate de domnul Faurisson [pe subiect] este, așadar, la latitudinea exclusivă a experților, istoricilor și publicului”. Ea mă condamnă totuși, pe scurt, pentru răutate (?). Cert este că prin autorizarea unei dezbateri publice asupra existenței sau inexistenței camerelor de gazare, această decizie îi va determina pe acuzatorii noștri să ceară crearea unei legi specifice menite să înfrâneze magistrații: astfel se va naște legea Fabius-Gayssot. din 13 iulie 1990.

  În 1983, din nou, Simone Veil a declarat că nu se poate oferi „dovada formală” a realității camerelor de gazare pentru că „toată lumea știe că naziștii au distrus aceste camere de gazare” și „au suprimat sistematic toți martorii”; dar atunci cât valorează camerele de gazare care se arată turiștilor și cât valorează martorii care vorbesc despre aceste camere de gazare sau scriu despre ele?

  În 1985, Raul Hilberg, numărul unu al istoricilor ortodocși și autor al lucrării de referință numărul unu intitulată Distrugerea evreilor europeni , și-a schimbat radical poziția în a doua ediție „și definitivă” a cărții sale. Cu trei ani mai devreme, într-un interviu cu jurnalistul Guy Sitbon , R. Hilberg fusese determinat să declare: „Aș spune că, într-un fel, Faurisson și alții, fără să fi vrut, ne-au făcut o favoare. Ei au ridicat întrebări care au avut ca efect angajarea istoricilor în noi cercetări. Ne-au obligat să adunăm mai multe informații, să reexaminăm documentele și să mergem mai departe în înțelegerea a ceea ce s-a întâmplat” (Le Nouvel Observateur , 3-9 iulie 1982, p. 71). Poate sub influența lui „Faurisson și alții câțiva”, el renunță complet la explicația dată anterior în prima sa ediție, cea din 1961, potrivit căreia această distrugere a evreilor fusese ordonată și efectuată în mod expres de Hitler. Conform noii sale explicații, distrugerea evreilor din Europa a fost hotărâtă și săvârșită fără ordine, fără „plan prestabilit”, fără centralizare, fără instrucțiuni, fără buget dar grație „ unei incredibile întâlniri de minți, unei transmiteri consensuale . gând ” ( o întâlnire incredibilă de minți, o lectură de consens ) în cadrul vastei birocrații germane ( birocrație îndepărtată). Acești birocrați „au creat un climat care le-a permis să renunțe progresiv la modus operandi al formalismului scris”. Aceștia s-au angajat în „ operațiuni ascunse ” prin „ directive scrise nepublicate ”, „delegări mari de autoritate nepublicate către subordonați ”, „ directive și autorizații orale ”, „ acorduri implicite și generalizate între funcționari, conducând la decizii luate fără ordine sau explicații precise ”. El conchide: „În final, distrugerea evreilor a fost realizată nu atât prin executarea legilor și ordinelor, cât printr-o stare de spirit, o înțelegere tacită (înțelegere comună ), de consonanță și sincronizare” și, pentru a pune capăt concluziei sale, ajunge până la a scrie: „Pentru a-i distruge pe evreii din Europa, nu a fost creat nici organism special, nici buget anume. Fiecare dintre ramuri urma să joace un rol specific în proces și fiecare să găsească în sine mijloacele pentru a-și îndeplini sarcina” ( La Destruction des Juifs d’Europe , Gallimard, ediția 2006 în trei volume, p. 103, 113; italicele cuvintelor franceze sunt ale mele.Vezi și interviul cu R. Hilberg publicat în Le Monde des livres , 20 octombrie 2006, p. 12).

  Din 1984 până în 1986 au avut loc o serie de întorsături, în special cea provocată de teza lui Henri Roques despre „mărturisurile” SS Kurt Gerstein, care arăta cât de mult revizionism era viu. În 1986, în cadrul Comitetului pentru Istoria celui de-al Doilea Război Mondial, direct atașat biroului de prim-ministru, a izbucnit noua afacere. Acest Comitet include o Comisie pentru Istoria Deportării condusă de un istoric prestigios, Michel de Boüard. Fost luptător de rezistență internat în lagărul de la Mauthausen, catolic și membru al Partidului Comunist (din 1942 până în 1960), decan al Facultății de Litere de la Universitatea din Caen, mărturisese despre existența unei camere de gazare în lagărul de la Mauthausen . . Dar el va prelua cauza atât pentru Henri Roques, cât și pentru juriul său care este atacat din toate părțile. Ajunge până acolo încât declară că dosarul istoriei oficiale a deportării este „putrezit” de „multe născociri, inexactități repetate cu obstinație, în special pe plan numeric, de amalgame, de generalizări”. Făcând aluzie la studiile revizioniștilor, el adaugă că există „pe de altă parte, studii critice foarte apropiate care să demonstreze inanitatea acestor exagerări”. Da, a menționat odată existența unei camere de gazare la Mauthausen; recunoaște că a greșit: „A fost un bagaj! „, îmi conferă el în timpul unei întâlniri pe care și-o dorise el însuși. El își promite că va scrie o carte menită să avertizeze istoricii împotriva minciunilor istoriei oficiale.

  În 1988, în Statele Unite, un academic la fel de prestigios, Arno Mayer , care preda istoria Europei contemporane la Universitatea Princeton, a publicat o carte intitulată „Soluția finală” în istorie . Despre „camere de gazare naziste”, el scrie: „ Sursele pentru studiul camerelor de gazare sunt în același timp rare și nesigure. ). Formula este de a medita pentru cei care și-au imaginat că aceste surse sunt nenumărate și solide ca piatra. Iar considerațiile care urmează cu privire la moartea de la Auschwitz și alte lagăre sunt de natură, dacă nu revizionistă, cel puțin destul de apropiată de revizionism, deși, desigur, A. Mayer nu pierde nicio ocazie de a ne aminti de convingerea sa intimă că există execuţii în camerele de gazare.

  Tot în 1988 a avut loc cel de-al doilea proces al lui Ernst Zündel la Toronto timp de mai bine de patru luni . Primul proces a avut loc în 1985 și a durat șapte săptămâni. Transcrierea scrisă a acestor două procese demonstrează acest lucru: ambele au fost dezastruoase pentru susținătorii poveștii oficiale „Holocaust” în general și pentru teza existenței camerelor de gazare în special. În 1985, R. Hilberg a suferit o dezamăgire totală acolo în timpul unui lung interogatoriu, iar Rudolf Vrba, martorul numărul unu al „camerelor de gazare”, a suferit aceeași soartă. Presa vremii atestă acest lucru. În 1988, Fred Leuchter, specialist în camere de gazare de execuție din Statele Unite, a realizat faimosul său raport de expertiză. de 193 de pagini concluzionează că presupusele camere de gazare naziste de la Auschwitz, Auschwitz-Birkenau și Majdanek nu numai că nu au existat, ci chiar nu ar fi putut exista, și asta din motive fizice, chimice și arhitecturale. Mersese la fața locului împreună cu echipa sa, efectuase un studiu minuțios al locului (fie în stare originală, fie în stare de ruină) și încredințase fragmentele preluate de la locul presupusei crime unui laborator. Alte rapoarte, inclusiv cea a lui Germar Rudolf , aveau să confirme ulterior validitatea acestor concluzii.

  În 1989, Philippe Burrin a publicat o carte în care nu s-a oprit asupra chestiunii camerelor de gazare, dar în care, în general, tratând o politică de exterminare fizică a evreilor, deplângea absența urmelor crimei, „ ștergerea încăpățânată a urmei trecerii unui om”, „marile lacune din documentație”, urmele „nu doar puține și împrăștiate, dar greu de interpretat” (Hitler și evreii / Geneza unui genocid , Seuil, 1989 ) . , p. 9, 13).

  Pe 16 septembrie 1989, am fost victima unui atac deosebit de grav. În total, din noiembrie 1978 până în mai 1993, am suferit zece atacuri la Lyon, Paris, Vichy și Stockholm. Nu pot spune numărul de procese care mi s-au adus sau pe care a trebuit să le aduc din 1978 până astăzi. Nu mă voi opri aici asupra condamnărilor, amenzilor, perchezițiilor, sechestrului și arestării poliției. Spre deosebire de atâția revizioniști care au fost nevoiți să execute atât de mulți ani de închisoare (până la doisprezece ani într-un caz), eu nu am fost niciodată condamnat la o pedeapsă cu închisoarea. La 83 de ani, tocmai mi s-au primit trei rechizitori și probabil urmează un al patrulea rechizitoriu.

  Din legea antirevisionistă (13 iulie 1990)

  În 1990, revizioniștii, odată cu instituirea legii Fabius-Gayssot, s-au văzut confirmând că partidul oponent, incapabil să le răspundă la nivel de istorie și știință, avea acum brațul armat al istoriei oficial: va fi pur și simplu interzis să conteste „existența crimelor împotriva umanității” așa cum au fost definite și condamnate la Nürnberg (1945-1946) de către învingători în numele „Națiunilor Unite” și prin stabilirea ei înșiși judecători ai lor învinși; folosirea camerelor de gazare naziste este, desigur, parte a acestor noi crime, iar contestarea folosirii lor devine interzisa sub pedeapsa de inchisoare, amenda si diverse pedepse.

  Nimic nu funcționează. Din 1991 până în 1994, revizionismul, dezvăluindu-se ca marea aventură intelectuală a sfârșitului de secol, găsește prin contestarea existenței camerelor de gazare și a genocidului un puternic ecou la Paris și în provincii, la Stockholm, la Londra. , la Bruxelles, la Munchen, la Viena, la Varșovia, la Roma, la Madrid, la Boston, la Los Angeles, la Toronto, la Melbourne și, mai târziu, la Teheran și în lumea arabo-musulmană. Numărul cercetărilor și publicațiilor revizioniste în diferite limbi este în creștere.

  Anul 1995 se va afirma ca un an capital în progresul revizionismului.

  Istoricul Eric Conan, coautor cu Henry Rousso de Vichy, un trecut care nu trece , scrie în L’Express că Faurisson a avut dreptate să certifice, la sfârșitul anilor 1970, că camera de gazare vizitată la Auschwitz de milioane de turiști era cu totul falsă. El precizează: „Totul este fals […]. La sfârșitul anilor 1970, Robert Faurisson a exploatat aceste falsificări cu atât mai bine pentru că oficialii muzeului erau reticenți în a le recunoaște”. Continuând, el adaugă: „[Unii oameni], precum Theo Klein [preferă ca camera de gazare să fie lăsată] așa cum este, dar explicând deghizarea publicului: „Istoria este ceea ce este; este suficient să o spunem, chiar și atunci când nu este simplă, mai degrabă decât să adăugați artifici la artificiu. E. Conan relatează o remarcă uluitoare a directorului adjunct al Muzeului Național Auschwitz, care ea însăși nu se poate decide să explice publicului travestirea. El scrie : „Krystina Oleksy […] nu se poate decide să facă acest lucru: „Pentru moment, o lăsăm așa cum este [această cameră descrisă ca o cameră de gazare] și nu specificăm nimic vizitatorului. E prea complicat. Vom vedea mai târziu’” (” Auschwitz: memoria răului ”, 19-25 ianuarie 1995, p. 68). În 1996 și în 2001 alți autori, oricât de ostili revizionismului, au denunțat la rândul lor, în Franța și în străinătate, frauda constituită de această presupusă cameră de gazare. Chiar și astăzi turiștii și pelerinii continuă să fie înșelați, deși eu personal am alertat UNESCO cu privire la această persistență în fraudă.

  Tot în 1995 se va produce un eveniment atât de grav pentru cauza tezei oficiale, încât va fi ținut ascuns timp de cinci ani și va fi dezvăluit în cele din urmă abia în 2000 și încă cu atâta discreție ca și astăzi, în 2012, rămâne în mare parte ignorată. Este vorba de Jean-Claude Pressac, protejatul cuplului Klarsfeld, paladinul al cărui Pierre Vidal-Naquet a lăudat meritele. Autor în 1989 a unei lucrări uriașe în limba engleză, Auschwitz, Technique and Operation of the Gaz Chambers și, în 1993, a unei cărți în franceză, Les Crématoires d’Auschwitz, la machinery du murder de masse , J.-C. Pressac, sub efectul unei umilințe crude pe care avocatul meu, Eric Delcroix, și cu mine i-am provocat-o în timpul mărturiei sale din secolul al XVII-lea . camera a Tribunalului Penal din Paris unde i-am cerut înfățișarea, a hotărât să admită, într-un scris din 15 iunie 1995, că întregul dosar al istoriei oficiale a deportării a fost „putred” (cuvântul a fost preluat de la Michel de Boüard ) cu prea multe minciuni și sortit „la coșul de gunoi al istoriei”.

  În 1996, Jacques Baynac, un istoric francez hotărât antirevizionist, a ajuns să admită că, toate lucrurile luate în considerare, nu există nicio dovadă a existenței camerelor de gazare naziste. El remarcă tocmai „ absența unor documente, urme sau alte probe materiale ”.

  Tot în 1996 și, de asemenea, în anii următori, afacerea Garaudy-Abbé Pierre și o serie de procese intentate pentru „contestare” adevărului oficial vor arăta în ce măsură revizionismul rămâne viu. În 1997, afacerea Vincent Reynouard a scos la iveală sosirea pe scena a unui tânăr revizionist cu un viitor promițător.

  În anul 2000, în timpul procesului intentat la Londra de semirevizionistul David Irving împotriva Deborah Lipstadt, numindu-l „ negativ al Holocaustului ”, expertul canadian Robert Jan van Pelt, de credință evreiască, care a insistat să găsească dovezi despre existența la Auschwitz a camerelor de gazare naziste reale, se reduce la calificarea drept „morală” certitudinea existenței lor (certitudine morală ) . Cât despre judecătorul Charles Gray, acesta va declara în hotărârea sa „Documentele din acea vreme oferă puține dovezi clare ale existenței camerelor de gazare concepute pentru a ucide ființe umane”. El adaugă: „Trebuie să mărturisesc că, așa cum cred că majoritatea oamenilor, am presupus că dovezile exterminării în masă a evreilor în camerele de gazare de la Auschwitz erau de neoprit. Cu toate acestea, am renunțat la această idee preconcepută când am cântărit argumentele pro și contra probelor pe care părțile le-au adus în dezbatere”.

  Din 2001 până în 2009, situația sa înrăutățit doar în Franța și în lume pentru cei care credeau în „Holocaust” și, în special, în existența camerelor de gazare naziste. Exemple și dovezi în acest sens pot fi găsite pe blogul meu. Voi reține aici doar o dovadă și un exemplu, referitor la cercetătorul pe care îl numesc uneori „ultimul dintre mohicanii din cauza Holocaustului”. Mă refer la RJ van Pelt, deja numit, profesor de arhitectură la Universitatea din Waterloo (Ontario, Canada). După procesul de la Londra, acesta din urmă nu a vrut să se oprească la „ certitudinea morală”. „. Dimpotrivă, îşi continuase cercetările. Asul! La fel ca predecesorul său francez, farmacistul Jean-Claude Pressac, avea să fie nevoit să capituleze. La 27 decembrie 2009, lovitura de grație a fost dată mitului camerelor de gazare de la Auschwitz. În acea zi, un jurnalist de la Toronto Star a dezvăluit că, pentru RJ van Pelt, conservarea complexului Auschwitz-Birkenau nu are sens. Apropo de ceea ce ar trebui să știm despre lagăr (adică, de exemplu, că acesta din urmă avea camere de gazare pentru execuții în masă), profesorul a declarat: „99% din ceea ce știm, noi de fapt nu știm . să aibă dovezile fizice pentru a dovedi acest lucru „. Pentru el era mai bine să lase natura să-și reia drepturile la Auschwitz în loc să cheltuiască atât de mulți bani acolo pentru conservarea clădirilor, ruinelor sau obiectelor materiale.

  Concluzie

  Din 20 august 2012, rezultatele sunt dezastruoase pentru susținătorii tezei oficiale și complet pozitive pentru revizioniști. Cei dintâi au toate puterile, inclusiv cea de putere publică cu liderii săi politici, judecătorii și jandarmii săi și, mai ales, cu jurnaliştii săi sub ordine. În timp ce o singură categorie de magistrați s-a dovedit a fi servilă, jurnaliştii, cu excepţii extrem de rare, s-au repezit în servitute. Cât despre profesori, academicieni, intelectuali în loc, ei sunt, pentru prea mulți dintre ei, marcați de orbirea sau lașitatea lor. Când va veni ziua în care se va admite în sfârșit că așa-numitele camere de gazare naziste nu au existat mai mult decât săpunul evreiesc sau armele de distrugere în masă ale lui Saddam Hussein, oamenii buni, îngroziți, își vor trage „elitele” la socoteală? Ar trebui, dar vor avea grijă de asta. Pentru că, în acest caz al uneia dintre cele mai grave fraude cunoscute istoriei, „elitele” au fost până la urmă doar imaginea publicului lor. Să o citim din nou pe Céline: a spus totul pe această temă, fără iluzii, fără acrimonie, fără să cheme la răzbunare, fără să se creadă mai presus de ceilalți: pur și simplu ca bărbat, și uneori cu un zâmbet de îngăduință.

  NB: Pe 20 august la Paris și 21 august în provincii, Le Monde a publicat articolul, datat 21 august și intitulat „ 29 decembrie 1978 / Ziua în care Le Monde a publicat tribuna lui Faurisson ” (p. 12-13 ). Articolul este semnat de Ariane Chemin, o jurnalistă vedetă căreia i-am acordat un interviu pe 1 august la mine acasă. Conține patruzeci de atacuri ad hominem și numărul de argumente reale se ridică la… zero.

  20 august 2012

  Post tag-uri:# „Lumea”# Ariane Way# Baynac#Charles Gray#Conan _#Hilberg _#Irving _# Jean Planchais#Klarsfeld _#Lipstadt _# Legea Gayssot#Philippe Burrin#Pressac _# van Pelt# Vrba#Wellers _

  Wellers | L’Archive Faurisson / The Faurisson Archive
  ..
  Stimate Domnule Mihai Tociu,

  -Stiati ca rabinii au predat PASNIC !!! lui Hitler, listele iudeilor saraci din comunitatile lor, spre a fi deportati in tara Sionului ??? Ce opozitie mai vreti ?
  Exista fotografii ale lagarelor de munca cu bazine de innot, cabinete dentare,teatru, orchestre ,terenuri de sport, se spune clar ca aveau si bordeluri, credeti ca nemtii le-au construit cu intentia de genocid ???

  -Holocaust inseamna uciderea prin ardere . Vine din greaca veche .Va las sa va documentati singur caci e prea mult de explicat Cititi si despre Moloch ….si despre sacrificii umane prin ardere – copii – la iudeii vechi .Vedeti Molohul de mai jos …

  Inline image
  Inline image

  Inline image

  Inline image
  Inline image
  Inline image

  Inline image

  A la Votre!

  Rodica S.Bratulescu -Jackson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *