Home / Chestiunea Jidănească / Colonia România! Klaus Iohannis a promulgat legea prin care disciplina holocaustului va fi studiată în școli

Colonia România! Klaus Iohannis a promulgat legea prin care disciplina holocaustului va fi studiată în școli

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 29, 2021

Colonia România! Klaus Iohannis a promulgat legea prin care disciplina holocaustului va fi studiată în școli

Colonia România! Klaus Iohannis a promulgat legea prin care disciplina holocaustului va fi studiată în școli

R3Media:

 

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea privind unele măsuri pentru studierea istoriei evreilor și a Holocaustului, informează Administrația Prezidențială într-un comunicat, citat de Balkan Insight.

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare modificarea și completarea Legii educației naționale nr.1/2011, precum și a Legii nr.174/2019 privind înființarea Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România.

Intervențiile legislative vizează introducerea disciplinei școlare „Istoria Evreilor. Holocaustul‟ în planurile-cadru ale învățământului liceal și profesional, parte a trunchiului comun, respectiv instituirea și acordarea premiului Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România. Iată textul legii:

„Planurile-cadru ale învățământului liceal și profesional includ «Istoria Evreilor. Holocaustul» ca disciplină școlară, parte a trunchiului comun. Programa școlară, manualele, materialele didactice și metodologiile specifice pentru disciplina «Istoria Evreilor.Holocaustul» se elaborează de către Ministerul Educației, în colaborare cu Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România «Elie Wiesel» și membrii Consiliului de onoare prevăzut la art. 6 aim. (1) din Legea nr. 174/2019 privind înființarea Muzeului Național de Istorie a Evreilor al Holocaustului din România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 820 din 9 octombrie 2019, și se aprobă prin ordin al ministrului educației.

Cadrele didactice care predau disciplina «Istoria Evreilor. Holocaustul» pot beneficia de pregătire profesională și cursuri de perfecționare de specialitate, în țară sau în străinătate.”, se arată în Monitorul Oficial.

El a adăugat că toate materialele vor fi realizate de Ministerul Educației Naționale, în colaborare cu Institutul Elie Wiesel.

Ce înțelegem din știre:

 • Antiromânul Silviu Vexler, la cheremul institutului terorist Elie Wiesel, propune legea obligativității lecțiilor despre holocaust.
 • Parlamentul trădător votează în favoarea legii.
 • Legea include și înființarea Muzeului Național( ?) de Istorie a Evreilor și a Holocaustului din România
 • Materialele didactice pentru această nouă materie sunt făcute de Institutul Elie Wiesel, în colaborare cu Ministerul Educației.
 • Profesorii care urmează să predea acest flagel pot beneficia de cursuri holocaustice, în țară sau afară.
 • Materialele de instruire a profesorilor sunt de asemenea făcute de Institutul Elie Wiesel.

Concluzie:

Procesul de reeducare a Românilor continuă în viteză, în curând începe marea spălare pe creier a elevilor prin materia învinuirii naționale, a căror materiale sunt făcute de institutul terorist Elie Wiesel, iar cei ce vor avea curajul să spună adevărul vor sfârși ca Vasile Zărnescu dați în judecată pe baza unor legi antiromânești, tot de (((ei))) făcute.

Soluție:

Desființarea Institutului Elie Wiesel, demiterea președintelui Iohannis, abrogarea legilor antiromânești.

8 comments

 1. LEGILE NATURII STABILESC MEREU :

  REACTIA SI CONTRAREACTIA !

  ASTEPTAM CONTRAREACTIA NATURALA !

 2. o mizerie si o bataie de joc .Isroria tiganilor khazari in Lume . De ce sa invete copii nostri mizeriile astea ?? In Isreal se invata Istoria Romanilor?? Yohaniss sa invete el si tot neamul lui de khazari tampenia asta .

 3. Asta e un fel de a 2-a lege a antisemitismului, de laudat si protejat evreii. Iar legea similara a lui Sosoca, a fost respinsa din parlament din start, caci proteja romanii.

 4. Bine. Atunci trebuie sa fie simplu de facut echivalenta intre vaccinare, excludere din societate si holocaust. Iar fiecare parinte sa spuna adevarul acasa copiilor lui. Am mai trecut printr-o epoca in care se predau minciuni sfruntate.

 5. La solutii: demiterea Ghiolbanisului este mult prea putin. Propun confiscarea tuturor bunurilor,
  cu exceptia unui rind de haine si stabilirea unui domiciliu obligatoriu intr-una din casele parasite din satele romanesti din zonele chelite de paduri de austrieci. Nu va avea voie sa primeasca niciun fel de ajutoare, va trai din venitul minim si din ce va mai produce in gospodaria proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.