Home / Problema Țigănească / Clan de Țigani Desfigurează Tineri Polițiști Români

Clan de Țigani Desfigurează Tineri Polițiști Români

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 27, 2019

Ești tânăr, intri în Poliția Română să îți slujești patria și dai peste un clan de țigani, apoi ajungi ca în imaginile de mai sus.

(H)adevărul:

Un detaliu extrem de grav, care ar putea schimba abordarea cazului de ultraj de la Prundeni – Vâlcea, unde un clan de romi a desfigurat şi deposedat de arme doi poliţişti aflaţi în misiune, a apărut în mediul online.

Nici când autoritățile române sunt bătute, desfigurate, sechestrate și torturate de țigani, (((Adevărul))) nu poate să le spună pe nume, țigani. Trebuie să le spună rromi, ca să fie corecți politic.

Dacă întrebi un țigan pe stradă cum se identifică, rom sau țigan, îți va spune că el e țigan.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol se arată că: „Noi informaţii, revoltătoare, apar in cazul colegilor agresaţi. Se pare că, după ce i-au deposedat de arme şi i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat şi trăgaciul, doar că încărcătorul era gol, poliţistul folosind toate cartuşele pe parcursul urmăririi!”.

Poate că nu trebuia să tragă toate gloanțele în timpul urmăririi.

Și poate că ar trebui dotați cu un încărcător adițional. De ce au polițiștii doar un încărcător la pistolul din dotare?

Ajungem din nou la legea armelor care trebuie revizuită urgent. Dacă polițiștii aveau destulă muniție nu s-ar fi ajuns aici.

Informaţia nu este confirmată oficial de Poliţia Vâlcea, dar Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea recunoaşte că cei doi agenţi de poliţie: „au fost agresaţi fizic, ameninţaţi, deposedaţi de armele din dotare şi le-a fost restricţionată libertatea de mişcare de către două persoane, până la intervenţia unui alt echipaj de poliţie, din cadrul Poliţiei municipiul Drăgăşani”.

Mai mult, cercetările în acest dosar se fac şi pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pe lângă ultraj. Poliţiştii au ajuns la CPU Drăgăşani, cu leziuni grave: traumatisme craniene, fracturi de piramidă nazală şi arcadă.

Ulterior, unul dintre ei a fost transferat la Vâlcea. Surse din achetă nu exclud posibilitatea ca cei doi poliţişti agresaţi să fi apucat să vorbească înainte cu reprezentanţii Sindicatului Europol. Între timp, cei doi suspecţi principali, Marin şi Constantin Bursă, de 28 şi respectiv 31 de ani, din Călina – Prundeni au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au fost aduşi la audieri cu mandate de aducere. Aceştia au fost prinşi în Slatina – Olt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *