Home / Actualitate / Cioloș și Poporul PLUS, Comunism ne-o Adus

Cioloș și Poporul PLUS, Comunism ne-o Adus

Mortuz
Incorect Politic
Martie 6, 2019

ACTUALIZARE: În urma reacțiilor primite de la “critici”, Oana-Maria Bogdan și-a apărat poziția dând exemplu Uber și Airbnb:

Adevărul:

Oana Bogdan, membru în Consiliul Naţional al PLUS, a venit cu o replică după ce a pledat, într-un comentariu pe Facebook, pentru renunţarea la dreptul la proprietate, motivând că „nu a fost vorba de o deposedare forţată a oamenilor”, şi susţinând că în jurul nostru există totuşi „diferite forme de renunţare la proprietate”, precum Airbnb şi Uber.

“Nu a fost vorba nicio clipă în comentariul meu de confiscarea sau deposedarea forţată de proprietate a oamenilor. Ştim cu toţii care sunt sensibilităţile istorice ale românilor şi câte suferinţe a provocat confiscarea violentă a pământurilor şi a bunurilor în anii ’50. Bunicii mei au suferit şi ei, ca atâţia alţi români, din cauza ticăloşiei colectivizării. Mai ştim, de asemenea, că suntem societatea cu cel mai mare număr de proprietari de locuinţe din Europa (97%). Prin urmare, orice referinţă la vreun model de expropriere precum cel practicat de stalinişti şi comunişti este lipsită de temei”, a explicat Oana Bogdan pe Facebook.
Aceasta a mai susţinute că în jurul nostru există deja „diferite forme de renunţare la proprietate”, dând ca exemplu Airbnb şi Uber, care „sunt platforme prin care oamenii îşi transformă proprietăţile în bunuri împărtăşite şi servicii comune”
Articolul original:

 

Via FreedomAlternative:

Nu trece săptămână fără să primim minimum un puseu extremist din zona PLUSR, ascuțind astfel competiția dintre DEMOS și PLUSR pentru titlul de ”partidul establishment-ului de la Stânga PSD-ului”.

Dacă mai țineți minte, acum nu multă vreme, însuși don’ Cioloș făcea partidele de dreapta alternative niște securiști putiniști confundând probabil cercul său de prieteni cu poporul român.

Tipul ăsta de confuzie e foarte obișnuit la Stânga. Acum două zile și Dragnea a insistat că PSD e poporul român la scară mai mică.

Dar dacă de Dragnea toată lumea știe că e de porc, despre PLUSR încă ni se mai vând mitologii din astea simpatice cum că, vezi doamne, ei n-ar fi chiar așa. Ba chiar în unele cercuri încă se mai vinde de bună gogoașa că PLUSR ar fi de Dreapta.

În fine, dacă pe comuniști n-are rost să încerci să-i convingi – și la comuniști îi includ și pe ăia autodeclarați ”liberali” dar care insistă că Venezuela nu e socialism; dacă pe ăia n-are rost să încerci să-i convingi, e totuși important pentru oamenii normali să fie informați că la PLUSR mentalitatea marxistă clasică e cât se poate de vie.

Cioloș și PLUS

Oana-Maria Bogdan, fostă secretar de stat în Ministerul Culturii pe vremea lui Dacian Cioloș, și al cărei CV include doar lucrat la Stat și o firmă proprie care totally n-are contracte pe bani publici… dânsa vrea acum să ne elibereze pe toți de proprietate.

Să ne înțelegem, duduia e membră în conducerea centrală a PLUS, descrisă drept cofondatoare în cercurile lor – deci nu vreun agitator mărunt.

Hai să ne-nțelegem: nici măcar Ana Pauker nu vorbea chiar așa. Până și Anucika avea o oarecare reținere în a propune direct abolirea proprietății – dar Oana-Maria Bogdan n-are problema asta.

Desigur, dacă-i sugerăm Oanei o excursie la Sighetu Marmației – de preferință cu forța – suntem niște năuci răutăcioși. Iar dacă amintim că ideea asta – de a aboli proprietatea – are deja vreo 120-ish de milioane de victime și alte minimum 200 de milioane de suflete năruite, dar care au avut norocul să nu moară pentru că sistemul s-a prăbușit între timp… dacă-i amintim asta Oanei, desigur, suntem niște talibani. Sau „diabolizăm pe cei din afara tribului” ca să cităm un (socialist) liberal în viață.

Cioloș și PLUS

S-a speculat că print screen-ul ar putea fi fake news – așa că am făcut și eu unul – cu tot thread-ul, în context.

De altfel chiar și G4Media a raportat despre incident iar din articolul lor aflăm că doamna Bogdan (sper să nu se supere că-i prezum genul) nu doar că dorește să abolească proprietatea, dar dorește și abolirea agriculturii – arătându-ne că dânsa nu e doar comunistă, dar și anarho-primitivistă.

Mă rog, tot anarho-primitivismul e cu limită. Căci în CV-ul doamnei de pe site-ul Ministerului Culturii găsim doar job-uri la Stat și ONG-isme de 2 lei vechi. Anarchism for thee, cushy State jobs for me, cum ar veni.

Proletari din toate colțurile, uniți-vă! Sau ceva de genul ăsta. Fi-mi-ar silă!

Cioloș și PLUS

 

 

4 comments

  1. daca se continúa tot asa (cu acest blestemat curent neo /sexo/marxism/lgbt-ism/la nivel occidental o sa ajunga Rusia (desi Putin are destule bube) cu pasi marunti polul conservatorismului/crestinismului/rasei albe in viitorul apropiat. nu degeaba vor aia din África de Sud (fermierii albi amenintati cu genocidul) sa emigreze / nu in occident/stiu ei de ce/ ci pe la rusi..

    • Peste 80.000 de africaners au primit cetățenia rusă și loturi de pământ spre expoatearea agricolă. Întrebați de ce nu s-au întors în Olanda, au răspuns: acolo se află comanditarii criminalilor, ucigași actuali și viitori ai omului liber se află la comandă în Occident.

      • Russianbot010101

        M-as fi asteptat sa raspunda ca nu au primit viza/azil ei nefiind persecutati ci cei care persecuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *