Home / Știrea zilei / Ce Este Bine Pentru Iudei, nu Poate Fi Rău Pentru Români

Ce Este Bine Pentru Iudei, nu Poate Fi Rău Pentru Români

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 7, 2019

Articol din seria Remember, aparut pe tracologie, site care a fost inchis.

Amestecul etnic este într-adevăr o crimă împotriva Umanității. Prin corcire dispar popoare unice, ce nu vor putea fi niciodată înlocuite.

De aceeași părere sunt și evreii, care își apără cu îndârjire moștenirea genetică, așa cum o dovedește scrisoarea de mai jos, trimisă de Barouch Marzel lui Bar Refaelli, cu ocazia vizitei acesteia în Israel.

În această scrisoare, Barouch Marzel o roagă pe Bar să reconsidere intenția ei de a se căsători cu Leonardo di Caprio.

Iată o atitudine sănătoasă, pe care am fi bucuroși s-o întâlnim și pe plaiurile mioritice, convinși fiind că doar prezervarea cu orice preț a identității etnice a Neamului este o cale salvatoare.

Bar, Shalom

Profitând de venirea ta în Țara noastră sfântă, îți scriu referitor la decizia ta de a te căsători cu Leonardo di Caprio.

Înainte de toate, țin să precizez că nu am nimic personal împotriva lui Leonardo, și nu am niciun dubiu că el este un mare artist. Totuși, mă adresez ție în numele organizației Lehava, care se ocupă de cazuri precum al tău, respectiv de femei evreice care sunt pe cale de a se căsători cu ne-evrei, cu oameni care nu fac parte din poporul lui Israel.

Poporul Israel este un popor special, iar tu nu te-ai născut din întâmplare în rândurile sale. Bunica ta și bunica bunicii tale nu și-au putut închipui că una din descendentele lor va face pasul fatal care vor scoate proprii ei urmași din Neamul lui Israel.

Asimilarea a fost unul dintre cei mai teribili adversari ai poporului evreu, dintotdeauna.

Spre imensul nostru regret, nu vei fi prima care vei face acest pas, iar destinul generațiilor viitoare ce te vor succeda va fi similar cu cel al tuturor generațiilor de asimilați ce s-au rupt de poporul evreu.

Știu că în momentul în care citești aceste rânduri, îți spui : Bine, așa o fi, ăstea sunt vechile generații a habotnicilor, a obscurantiștilor, a oamenilor retrograzi ! Trebuie totuși să-ți amintești că ești evreica tocmai datorită acestor obscurantiști retrograzi, care au luptat pentru iudaism chiar și când au trebuit să plătească cu prețul propriei vieți.

Un act ca cel în care ai intenția să te angajezi poate să influențeze negativ societatea, care te vede drept un model, o imagine de marcă ce trebuie imitată.

Mă adresez ție într-un ultim apel, te implor să-ți revii, să privești în spatele tău și înaintea ta, și nu doar în prezent. Nu te căsători cu Leonardo di Caprio, nu compromite generațiile viitoare.”

One comment

 1. Masura corecta.
  Relatia este inversa, ca la mancarea kosher – o fi gustoasa da-l platesti pe jidan sa-l injure pe Hristos – e bine?
  Nu inseamna ca “ce e bun pentru ei” e bun si pentru noi.
  Masura este neutra, credinta sustinuta cu modul de viata si interactiunea cu altii” nu este neutra ci anti-crestina, adica [si] anti-romaneasca.
  —-
  La crestin, povata este “fa altuia ce ai vrea sa ti se faca tie”.
  La ei, regula este ca “altul” exista doar ca sa fie folosit in interesul jidanului fara a fi rau / pacat sa-l minti, sa-l furi.
  O fi bine si pentru crestin (noi) sa faca la fel?
  Eu cred (stiu) ca NU, in caz contrar ar fi un apostat, adica nu ar mai fi crestin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *