Home / Chestiunea Jidănească / Cine a Tras (De Fapt) În Noi?

Cine a Tras (De Fapt) În Noi?

Mihail
Incorect Politic
August 19, 2018

Continuare la articolul cu EURO Maidan (https://www.incorectpolitic.com/euro-maidan-in-romania-si-criticarea-antifa-interzisa-de-cna/)

Cine a Tras (De Fapt) În Noi?

Cine a Tras (De Fapt) În Noi?

Cunoscând modul de operare al jidanilor în 2014 în Ukraina și la demonstrațiile de duminica trecută.

Până la urmă intervine și întrebarea: cine a tras în noi la Revoluție?

De ce nu a fost prins nici măcar 1(un) terorist? Lumea vorbea de mercenari, luptători de gherilă.

Poate nu a greșit Ceaușescu când a vorbit de “agenturile străine”.

EnciclopediaRomâniei:

Primul care a vorbit despre „terorişti” a fost chiar Nicolae Ceauşescu, când a condamnat în decembrie 1989 „acţiunile teroriste” ale „agenturilor străine”. Cei care au studiat sau au trăit evenimentele din 1989 au asimilat „teroriştii” cu:

agenţi străini, veniţi din URSS, ţările arabe, alte state europene. Aceştia s-au organizat şi au acţionat înainte şi în timpul revoluţiei, iniţial ca provocatori. Ţinta acestora era să provoace un război civil care ar fi dus la intervenţia armată internaţională, posibil soldată şi cu pierderi teritoriale în dauna României.

Acum poate știm mai mult, și suntem mai treji…. și ne dăm seama că erau agenți israelieni ai Mossadulul.

În perioada respectivă, Ceaușescu plătise toată datoria și era independent de sistemul bancar Mondial.

Evreii urăsc când există o țară pe care nu o pot controla financiar.

Dacă ne uităm în presă occidentală – pe Axa Răului se află Iran și Korea de Nord, țări care sunt independente de sistemul bancar evreiesc. Și Gaddafi în Libia a încercat să se elibereze de sub tirania petro-dolarului și să vândă petrolul pe aur, nu pe dolari.

Știm toți ce s-a întâmplat cu el în 2011.

Articol 1.

Din email-urile lui Hillary reiese că NATO l-au ucis pe Gaddafi că să împiedice crearea unei valute bazate pe aur

Articol 2.

Câțiva observatori au afirmat că planul lui Gadhafi de a nu mai vinde petrol pe dolari, cerând în schimb plata în dinari susținuți de aur (o moneda Africană din aur) – a fost adevărata cauză pentru care el a fost ucis. Regimul lui Gaddafi avea la dispoziție cantități mari de aur, estimate la cca 150 tone, și a îndemnat și alte țări din Africa și Orientul Mijlociu să facă același lucru.

Această inițiativă avea literalmente potențialul de a face dolarul să se prăbușească, ducând astfel la prăbușirea sistemului monetar global, afirmă analiștii. Președintele Franței (((Nicholas Sarkozy))) chiar a numit Libia o “amenințare” la securitatea financiară mondială. Interese mondiale au intrat în panică când au auzit planul lui Gaddafi.

Analistul financiar Anthony Wile a afirmat că “O asemenea inițiativă nu e deloc agreată de elitele puterii, cei ce controlează băncile centrale de pe tot mapamondul”.

Hmm…. să ne gândim bine… cine controlează băncile centrale de pe tot mapamondul.

În 1989, și Ceaușescu al nostru făcea parte din Axa Răului. România își plătise datoriile și devenise complet independentă de băncile evreiești.

(Bine, prețul pe care l-a plătit populația a fost sărăcia lucie. Însă eram independenți. Ceaușescu făcea afaceri cu Gaddafi, și alți “independenți”.)

Mafia bancară evreiască vroia să pună gheara pe România.

Dovadă că au reușit? Ne-am procopsit imediat după revoluție cu un prim ministru jidan.

Petre Roman.

Wikipedia:

Tatăl său a fost Valter Roman (născut Ernst sau Ernő Neulander din Transilvania și de origine evreiască, un lider comunist. Bunicul său pe linie paternă provenea dintr-o familie hasidică stabilită la Oradea.

Cum a apărut acest Petre Roman de nicăieri la sediul TVR și i s-a dat prim plan pe camerele de televiziune.

Hai să vedem cu arată tatăl lui Petre Roman

Cine a Tras (De Fapt) În Noi?

 

Să aflăm mai multe despre carieră politică a lui Valter Roman.

Am spus Valter Roman? Vroiam să spun Ernest Neulander.

Wikipedia:

Numele său la naștere era Ernő (Ernest) Neuländer. S-a născut într-o familie de evrei de proveniență hasidică, stabilită la Oradea.

Tipic cripto-evreu, își schimbă numele ca să se confunde cu peisajul, ca mai apoi să saboteze și să își submineze gazda.

Până la urmă cine dintre noi știa în 1990 că Petre Roman e evreu?

Vedeți? A funcționat!

Să vedem cum și-a început carieră politică Valter Roman.

Potrivit unor relatări, recrutarea să în mișcarea comunistă ar fi fost făcută în 1931 de (((Nicolae Goldberger))), care l-a ajutat să plece în URSS, tranzitând Cehoslovacia.

A fost recrutat de un alt jidan, Goldberger, și a plecat în 1931 la instruire la Moscova.

Pentru cine a studiat istoria, comunismul e o invenție a evreului Marx, prin care mafia evreiască a preluat controlul Rusiei. L-a asasinat pe țar cu toată familia, iar torționarii evrei care controlau gulagul au ucis milioane de oameni.

Revenind la Valter… el a fost recrutat de fapt de un evreu, în mafia evreiască, și a plecat în 1931 la Moscova, să primească instrucțiuni.

Să vedem mai departe.

“După 1936 s-a înrolat voluntar în Brigăzile Internaționale de partea forțelor republicane din Spania sub numele Walter Roman.”

Aha, aici a început să folosească faimosul alias Walter Roman.

Pentru cine nu știe istorie, în 1936 începea în Spania faimosul război civil, care a durat până în 1939.

Radicali comuniști trăgând cu pușca în obrazul lui Hristos.

Pentru cine nu știe istoria ascunsă… a fost de fapt o tentativă a Mafiei Internaționale Evreiești de a lua controlul Spaniei printr-o revoltă armată, în același mod în care preluaseră controlul Rusiei în revoluția comunistă.

Republicanii… erau comuniștii.

De pe Wikipedia. (https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_Civil_War#Republicans)

Only two countries openly and fully supported the Republic: Mexico and the USSR. From them, especially the USSR, the Republic received diplomatic support, volunteers, and the ability to purchase weapons.

Doar două țări îi susțineau în mod deschis pe republicani: Mexic și USSR. În mod special din partea USSR, republicanii au primit suport diplomatic, voluntari și armament.

Deci Walter Roman a fost recrutat de un evreu Goldberger, a fost instruit la Moscova de evrei și a fost trimis în Spania să ajute Mafia Internațională Evreiască să preia controlul. Un fel de revoluție bolșevică 2.0.

Naționaliștii, conduși de Franco, au oprit din fericire acest atac, altfel am fi avut gulag-uri probabil și pe Insulele Canare, nu doar în Siberia.

Să vedem ce s-a întâmplat cu Walter.

Wikipedia:

După ce Republica Spaniolă a fost înfrântă în 1939, Valter Roman s-a refugiat în Franța, apoi s-a reîntors în URSS. Acolo a condus, pentru o perioadă, departamentul emisiunilor în limba română la Radio Moscova, unde i-a avut în subordine pe Ana Pauker, Leonte Răutu și Iosif Chișinevschi.

Mda… or fi aceiași Ana Pauker, Leonte Rautu și Iosif Chisinevshi care au preluat controlul României în 1946, și au trimis majoritatea intelectualilor în închisori și la muncă la canal (un gulag al nostru)?

Cine a Tras (De Fapt) În Noi?

Hmmm… seamănă extrem de bine cu ceea ce s-a întâmplat în Rusia după Revoluția Bolșevică… toți rușii inteligenți au fost trimiși în gulag la muncă silnică, sau uciși.

Dar ia să vedem cine făcea parte din echipa de șoc a lui Walter Roman.

Leonte Rautu – evreu

Wikipedia:

His father, Nikolai Ivanovich Oigenstein – The Oigensteins were Russian-educated Jews.

Hmm… aoleu. Și pe Rautu îl chema de fapt Oigenstein… la fel cum pe Walter Roman îl chema de fapt Neulander.

Ana Pauker – evreică

Wikipedia:

Pauker was born into a poor, religious Orthodox Jewish family…

Auleo… nu îmi vine să cred. Nici pe ea nu o chema Pauker, o chema de fapt Rabinsohn.

I see a pattern here.

Iosif Chișinevschi născut Jakob Roitman la Chișînău:

Wikipedia:

De origine evreu rus.

M-ați spart. Chișinevschi era de fapt Roitman. Chișinevschi fiindcă era născut la Chișinău.

Deci ia să vedem ce vrăji au făcut acești 4 evrei cu nume false.

Wikipedia:

“În timp ce Ana Pauker s-a reîntors în România îmbrăcată în uniformă sovietică, Valter Roman s-a reîntors pe un tanc sovietic.”

Mda.

După ce armata lui Stalin a ocupat abuziv România (astfel se numește așa-zisă “întoarcere a armelor de la 23 august” cu care am fost spălați pe creier la ora de istorie) și mii de românce au fost violate de soldații ruși…

La București a fost instalat cu forța un guvern comunist.

Valter Roman a fost numit șef al Direcției de Educație, Cultură și Propagandă a Armatei, iar între 1947-1951 ocupă postul de șef al Direcției Superioare Politice a Armatei. În 1951 devine ministru al Poștelor și Telecomunicațiilor ”

Ana Pauker a fost aleasă secretar al Comitetului Central al Partidului Comunist Român și a jucat un rol important în organizarea guvernului de coaliție, intitulat “de largă concentrare democratică”, de fapt, controlat de comuniști, prezidat de Petru Groza, în anii 1945-1947.

În 1947 a fost numită ministru de externe și viceprim-ministru, fiind prima femeie din lume care a deținut această funcție guvernamentală.Că lideră a PCR și a regimului dictatorial comunist, deosebit de nepopular și de represiv, și-a câștigat o reputație negativă.

Leonte Răutu este recunoscut că a fost cel mai apropiat colaborator al lui Chișinevschi și deținea funcția de membru al Comitetului Central al PMR după anul 1948. Începând din 1956 a deținut funcția de șef al Direcției de Propagandă și Cultură a Comitetului Central al Partidului Muncitoresc Român, el fiind de fapt dictatorul culturii române de sub Gheorghe Gheorghiu-Dej. Începând din acest an, Răutu era practic al doilea om în stat după Dej

Iosif Chișinevschi – din 1948 intră în Biroul Politic. Între 1952-1955 a fost secretar cu propagandă și cultură al CC al PCR. În anul 1954 devine prim-vicepreședinte al Consiliului de Miniștri.

Deci aceșți 4 evrei cu nume false, sub indrumarea lui Valter – s-au cocoțat în vârful nomenclaturii comuniste.

Ia să vedem ce vrăji a mai făcut Valter.

Pentru cine nu cunoaște istoria Ungariei, după al doilea război mondial – în vârful ierarhiei comuniste s-au cățărat niște personaje cu preponderență de origine evreiască.

Conducătorul Ungariei era Mátyás Rákosi – Mátyás Rosenfeld (Mai să fie… Rosenfeld.) și o mare parte din nomenclatura comunistă era infiltrată de evrei.

Mátyás Rosenfeld

În 1956 a izbucnit Revoluția Ungară, despre care mulți spun că era o reacție antisemită la faptul că vârfurile nomenclaturii erau dominate de evrei. (Maghiarii sunt un popor foarte mândru. Ardelenii știu).

Ca urmare a Revoluției, Imre Nagy a fost desemnat ca nou prim-ministru de partidul comunist maghiar.

Să ne întoarcem la Valter, tatăl lui Petre Roman, și să vedem ce vrăji a mai făcut.

“Documente recente demonstrează că Valter Roman a fost amestecat în complotul K.G.B. și al P.M.R. care avea drept scop arestarea guvernului Imre Nagy, după Revoluția ungară din 1956 de la Budapesta. ”

Mda. Caracatiței internaționale evreiești nu i-a plăcut că Mátyás Rosenfeld… pardon Rákosi – precum și alte persoane de origine evreiască aflate în fruntea partidului comunist au fost arestați…

Și l-au trimis pe (((Valter))) să rezolve problema.

Să recapitulăm.

Încă de la începuturile carieriei sale, Valter Roman a fost instrumentul intereselor evreiești. Când i s-a cerut să plece în Spania, ca să ajute (((Revoluția Spaniolă))) – a făcut-o.

Împreună cu alți cripto-evrei de origine română, a condus emisiunea în limba română la Radio Moscova.

Tot cei 4 evrei veseli și mititei au intrat în România cu Stalin și s-au instalat în vârful nomenclaturii comuniste. Când a avut loc revoluția anti-semită în Ungaria, Valter s-a prezentat din nou la datorie, să o înăbușe.

Privind în ansamblu cariera lui Valter în slujba Mafiei Internaționale Evreiești..

Ne punem o întrebare.

Cum dracu’ a ieșit fiul sau, Petre Roman, prim-ministru imediat după Revoluție?

Cine a Tras (De Fapt) În Noi?

Va invităm să cugetați și să meditați profund la această întrebare.

Poate va răspunde și la cealaltă întrebare: “Cine a tras (de fapt) în noi?

Și poate răspunde și la a treia întrebare.

“Unde au dispărut fără urmă acei teroriști israelieni de la revoluție?”

Aceste 3 întrebări sunt legate una de alta.

Unde au dispărut teroriștii?

Nu degeaba cei mai mari magicieni sunt evrei: Harry Houdini, David Copperfield, David Blaine.

 

Evreii sunt mari magicieni.

Fac să dispară dovezile incriminatorii.

Fac să dispară anumite persoane care știu prea multe.

Fac să dispară banii și economiile cetățenilor, și pot crea o criză economică cum ai pușca din degete.

Îl fac să dispară pe Alex Jones.

Ce e să faci să dispară câțiva teroriști ai Mossadului?

Un fleac.

 Citește  Partea a II-a

7 comments

 1. eh, cand pui cap la cap evenimentele din Ukraina iti dai seama ca jidanii (a nu seconfunda cu evreii de buna credinta-Par Nicolae Steinhardt ex) is capabili de multe, chiar de aliante contra naturii. de exemplu infamele regimente neo naziste ukrainiene( Azov, OUN, Dniepr, Pravii Sektor, Galicia etc) is finantate de jews inclusiv cu arme israelite (pusti automate Tavor). bezna mintii..in Ukraina finanteaza nazisti, prin Sua leftisti (‘antifa’), pe la noi tefelistii muiengisti..

  • Evreii sunt experti in tactica Divide et Impera.

   Se pricep sa asmuteasca doua grupuri unul impotriva celuilalt — ca sa ii slabeasca prin lupta, iar la sfarsit sa castige evreul.
   Simultan evreul finanteaza ambii oponenti in razboi, si asa face si bani din asta.

   Insa daca privesti in detaliu, totul are un sens.

   In Siria – evreii vor sa il dea jos be Assad al Bashar, ca sa ocupe nu numai Golan Heights, ci si Siria — ca sa se extinda granitele Israelului.

   Bashar al Assad e un moderat, e tolerant fata de crestini.

   Evreii au finantat Isis si grupari fundamentaliste musulmane care se lupta cu Assad — doar pentru a-l slabi pe Assad si pentru a crea un razboi civil si haos in Siria.

   Au impuscat inca un iepure: ca si consecinta a razboilui civil finantat de ei in Siria — a aparut asa-zisa criza a “refugiatilor”.

   Milioane de “sirieni” invadat Europa, incepand cu anul 2015.

   Ce nu ne spune mass-media e ca foarte multi din acesti refugiati sunt ajutati de organizatii umanitare din Israel.
   Ai nevoie de cateva mii de euro ca sa platesti carausul sa te treaca pana in UE. Am o banuiala ca unii dintre ei au primit bani de la (((binefacatori))) ca sa ajunga in Europa.

   Evreii au motto-ul “Dusmanul dusmanului imi e prieten”

   Cine e dusmanul in SUA. Omul de rasa alba.

   Inca din anii 60, evreii au sustinut drepturile negrilor, nu fiindca ii iubesc, ci pentru a sabota albii.

   Au sustinut feminismul – pentru a sabota casatoriile si natalitatea persoanelor de rasa alba

   Mare parte a feministelor sunt jidancutze
   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_feminists

   Deci cand evreii sustin Neo-Nazistii Ukraineni…

   Nu e fiindca iubesc neonazismul. LOL/

   E fiindca acesti Ukrainieni ii vor pune bete in roate lui Putin… si pentru moment Putin e dusmanul lor cel mai mare.

   Evrei de buna credinta…. Steinhardt este un evreu 50% cinstit. S-a convertit, a devenit crestin, si a tacut din gura.
   Nu a zis nimic despre Mafia evreiasca.

   Evreii sunt educati in sinagoga de mici si li se prezinta avantajele profesionale pe care le poti avea ca evreu intr-un sistem evreiesc.

   Steinhardt a avut un moment de onestitate atunci cand a refuzat sa depuna marturie impotriva lui Noica.
   Pentru asta, a facut inchisoare.

   Insa, in opinia mea, un evreu cu adevarat cinstit nu poate sa treaca sub tacere crimele pe care le-a infaptuit poporul sau.

   Un eveu cu adevarat cinstit e Brother Nathanael, sahistul Bobby Fischer sau Gilad Atzmon, sau Israel Shamir, sau Henry Makow.

   Si aici e cu semnul intrebarii, fiindca un evreu poate infiltra miscarea antisemita ca sa o saboteze din interior si sa intoxice cu informatii false.

   De exemplu am un semn de intrebare la Henry Makow, care raspandeste uneori aberatii de genul: Hitler a fost finantat de bancherii evrei in mod intentionat.

   In schimb tipul asta Jews for Hitler – mi-a deschis ochii cu documentarele lui, si are cele mai lucide explicatii.

   http://www.jewsforhitler.com/index-a.htm

 2. DACA JIDANII FAC MAIDAN SI AICI II BAT
  AAAAAAA
  *ma fac roz si imi curge sange din ochi*

 3. Mă aşteptam chiar să găsesc adevărul, dar Adevărul poate ucide, aşa nu-l vreţi dezvăluit şi au fost prinşi destui „terorişti”, dar erau imediat eliberaţi de sri.

 1. Pingback: “Oracolul de la Dămăroaia” și (((Democrația))) Românească - Incorect Politic

 2. Pingback: DOSAR SECRET: Cine a tras în români la Revoluția din 1989 ? De ce nu a fost prins nici măcar un terorist? Cine au fost regizorii „REVOLUŢIEI” ? – Basarabia Literara

 3. Pingback: Adevărul Despre Revoluție - Incorect Politic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *