Home / Actualitate / CEDO Abandonează Copil Răpit de Marea Britanie și dat la un Cuplu Gay

CEDO Abandonează Copil Răpit de Marea Britanie și dat la un Cuplu Gay

Incorect Politic
Mai 8, 2019

de la cocoon.ro:

CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!

CEDO Copil

 

Aceasta decizie este profund nedreapta.

Dupa cum se poate vedea, politica CEDO este una neomarxista si “corecta politica”, asa cum cere Uniunea Europeana – Noua Uniune Sovietica. Atat in comunism, cat si in neocomunism, copiii nu apartin parintilor, ci doar statului.

Sunt si in Romania neomarxisti care sustin aceste conceptii aberante.

Acestea sunt “valorile europene”, “valorile euro-atlantice”, atat de mult adorate de multi oameni hipnotizati. Avem nenumarate motive pentru a iesi din Uniunea Europeana.

Florin Barbu, românul căruia statul englez i-a luat copiii și i-a dat spre adopție unui cuplu gay britanic, a primit răspunsul la sesizarea pe care a făcut-o la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, ultima instanță de la care spera să obțină dreptul de a-și lua copiii înapoi.

Vă reamintesc faptul că Barbu se stabilise în Marea Britanie împreună cu concubina sa, Claudia Racolța. Împreună au doi copii, Diana, acum în vârstă de 9 ani, și Andy, de 6 ani. În 2014, din cauza certurilor dese dintre părinți, copiii au fost ridicați de asistenții sociali.

După doi ani de procese – în care, la un moment dat, se cerea chiar arestarea tatălui natural – copiii au fost pierduți definitiv și dați în adopție unui cuplu gay din Marea Britanie. Acum, Florin Barbu își îndreapta ultimele speranțe către CEDO.

Un amănunt interesant, relevat în EvZ anul trecut, statul român a fost acuzat de un judecător englez că a stat impasibil timp de doi ani, în ceea ce privește acest caz.

Din păcate pentru cauza sa, CEDO i-a comunicat – așa cum se poate vedea din facsimilul alăturat – că nu i-a admis cererea, adică procesele pierdute în Marea Britanie rămân definitive! Hotărârea CEDO este irevocabilă. Din acest moment, legal, copiii nu mai sunt ai lui!”[1]

SURSE

  1. http://www.evz.ro/cedo-decizie-anglia-barbu-copii.html
  2. Foto: evz.ro

5 comments

  1. Ma bucur, sper ca lucruri de genul asta sa se intample la toti din diaspora.

    • De necrezut! Ce hram porti?Carui Dumnezeu te inchini?Intreaba-te tu, ca pentru mine e evident!
      RUSINE!

  2. În momentul în care au fost luați copiii erau cetățeni români. Statul român ar fi trebuit să intervină și să-i apere pe cei doi copii încedințați cuplului de homosexuali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *