Home / Actualitate / Ceaușescu 2.0? Guvernul face apel la populație pentru austeritate energetică – “Să reducem risipa”

Ceaușescu 2.0? Guvernul face apel la populație pentru austeritate energetică – “Să reducem risipa”

Incorect Politic
Octombrie 4, 2022

Ceaușescu 2.0? Guvernul face apel la populație pentru austeritate energetică - "Să reducem risipa"

Guvernul face apel la populație pentru austeritate energetică – “Să reducem risipa”

Via ActiveNews:

Nicolae Ciucă a făcut apel la populație să reducă risipa de energie electrică și afirmă că s-a discutat în Guvern despre un sistem de penalități pentru cei care nu fac acest lucru, transmite Știripesurse.

Iată declarația premierului:

„Am discutat în ședința de guvern de joi acest subiect. Deocamdată, nu avem o soluție tehnică. Sigur, acestea sunt măsuri prin care și noi ne-am gândit, și facem apel la populație, să reducem risipa și să fie bonificați cei care consumă mai puțin, în mod deosebit în orele de vârf, dar nu am luat încă o decizie, pentru că așteptăm să avem un ansamblu coerent la nivelul întregii Uniuni pentru a putea să gestionăm cum se cuvine energia și gazul pentru iarna viitoare”.

5 comments

  1. Bine, si in ce fel ne sugereaza Ciuca sa “economisim” ? Nu mai spalam rufe, nu mai facem dus ( a-propos, daca locuiesc singura, pe cine chem sa faca dus in doi cu mine, pisica se pune? ) , tinem bebelusii in frig, mai punem o haina pe noi?
    Ia mai lasa-ne dracului cu economia ta, d-le Ciuca!! Romania oricum consuma cel mai putin curent electric in UE, de unde sa mai “economisim” ?

  2. Este o vorbă. Ce faci? Merg tot înainte. De ce? Că să ajungem cum era înainte.

  3. E nesimtirea intruchipata, acest individ! Cat e de mare atat e de prost, santajabil, corupt, etc.Ne cere noua sa face economie, dar ce mama dracului ati facut voi de tara a ajuns la ananghie? Ati furat de 32 de ani incoace hoti ce sunteti! Asta se intampla cand nonvalorile ajung sa conduca! Vai de mama ei de tara, am ajuns sa-mi fie scarba de orice veste de pe malurile Dambovitei! Oameni buni , cat va mai trebuie sa va treziti si sa actionati? Cat? O sa ajungem sa mergem cu pasaport in Ardealul nostru milenar, HAR.DEAL! Doamne, parca suntem blestemati! Treziti-va, oameni buni, si bagati la puscarie toata conducerea statului roman! Treziti-va! Nu mai merge cu demonstratii pasnice, fara rezultat! Adunati-va cu mic cu mare si haideti peste ei la Bucuresti! Haideti sa salvam tara asta minunata! Haideti sa ne miscam!

  4. Bine ca ai semnat pentru Muzeul Holocaustului! Sa-ti fie rusine, nemernic ce esti! Blestemat sa fi, in vecii vecilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *