Home / Actualitate / Câteva Gânduri Despre Alegeri

Câteva Gânduri Despre Alegeri

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 28, 2020

Harta politică după alegeri

 

Gânduri despre alegeri

Scriu aceste gânduri ca răspuns la mesajele pe care le-am primit despre alegeri. Așa cum au subliniat autori precum Dan Diaconu sau Marius Albin Marinescu, sub ochii noștri se desfășoară un plan de a instala alogeni la conducerea României. Acest plan nu depinde de cum votăm.

Eu nu am fost la vot. Adrian Grigoriu scria într-un comentariu ” Cei ce votează fac posibil să fim toți învinuiți pentru ticăloșiile şi crimele pe care cei “aleși” le fac împotriva noastră! Învinuirea victimei pentru suferința indusă de mafioți a fost și este unicul scop al democrației.”  Mihai Șerban a explicat cel mai bine care-i treaba cu votul și alegerea:

Câteva Gânduri Despre Alegeri

Domnul profesor Ion Coja afirmă cu elan optimist: “Mai avem o șansă la 6 decembrie 2020. Adică la alegerile generale de peste două luni. Dar răstimpul pe care îl avem la dispoziție este mult mai scurt: o lună, până la începutul de noiembrie, când se vor depune candidaturile. O lună în care să facem ce nu am reușit să facem în ani de zile! Pare imposibil! Pare! Dar nu e imposibil! Pentru asta este nevoie de două acțiuni care vizează alegerile parlamentare de peste două luni:

  1. Organizarea unui partid naționalist care să prezinte candidați valabili la alegerile din decembrie.
  2. Exercitarea presiunii publice asupra partidelor parlamentare pentru a le ajuta și determina să pună pe listele de partid candidați valabili, renunțând la impostorii pe care i-au promovat până acum.

Cu tot respectul pentru domnul profesor și pentru alți camarazi care încă mai cred în mirajul alegerilor, nu vi se pare că jocul e măsluit? Pe lângă faptul că la parlamentare ai nevoie de 200.000 de semnături ca să candidezi (cel mai înalt prag din UE, pe locul 2 fiind Italia cu 30.000), un număr imposibil de obținut ca independent fără milioane de euro, suntem singura țară din lume (din câte știu) în care alegerile sunt supravegheate de un serviciu militar, STS, pe al cărui soft se desfășoară scrutinul. Nu contează cine votează, ci cine centralizează voturile, în cazul nostru Serviciul de Telecomunciații Speciale. Acesta face parte din angrejanul ATGOR (Autoritătile Ticăloase ale GuWernerului de Ocupație din România), care n-au nevoie de votul tău ca să-și exercite puterea.

Organizarea unui partid naționalist care să prezinte candidați valabili la alegerile din decembrie” partide naționaliste mici pot să apară, dar n-au resursele și infrastructura de partid necesară pentru a strânge semnăturile. Apariția unui partid naționalist unitar, care să reunească marea majoritate a forțelor naționaliste din țară este o utopie, întrucât abia poți sta la masă cu 5 naționaliști fără să se certe, ba că Ceaușescu a fost bun sau rău, ba din motive economice, ba din orgoliu sau diferențe doctrinare minore. Mi-am dorit și încă îmi doresc să văd o forță naționalistă românească unită, dar suntem departe de acest scop, el trebuie să fie clădit pe o fundație de maturitate din partea naționaliștilor, fundație care lipsește. Așadar trebuie să fim lucizi și să privim lucrurile așa cum sunt, nu este momentul pentru politică. Mișcarea Legionară s-a concentrat pe dezvoltarea educației legionare până să intre în lupta politică.

Exercitarea presiunii publice asupra partidelor parlamentare pentru a le ajuta și determina să pună pe listele de partid candidați valabili, renunțând la impostorii pe care i-au promovat până acum.” Fără oferte pecuniare sau șantaj, cum convingi partidul să-ți pună oamenii pe liste? Și dacă-ți pun 2 oameni pe listă, pe lângă faptul că acei candidați valabili se compromit în ochii publicului naționalist (“A intrat în PSD/PNL, s-a compromis și el”), cum vor putea ei face ceva fiind înconjurați de corupți? Nici asta nu este o soluție.  Oare se poate face politică fără compromisuri descalificante, cel puțin în democrație? Dacă nu se poate, atunci nu aici trebuie să ne concentrăm.

Efortul depus pentru strâns semnături + campanie electorală la parlamentare este unul colosal ce necesită timp, oameni și bani. Nu mai bine ar fi investit altundeva, cum ar fi la dezvoltarea rețelelor media naționaliste? Consolidarea relațiilor, organizare între grupuri, tabere de muncă, ateliere pentru instruire în combaterea cenzurii online, antrenamente fizice și de supraviețuire, n-ar fi aici mai bine investit efortul? 

Votul actual în democrația reprezentativă este o iluzie, o utopie, câteva utopii despre vot pot fi consultate aici.

Electorii sunt imbecili

ActiveNews publică un articol cu un titlu, care este, cu toată dragostea pentru ActiveNews, absolut imbecil.

“Electorii sunt mai deștepți decât cred politicienii” 

Dacă electorii ar fi mai deștepți decât cred politicienii, nu ar fi rămas acasă la Referendumul Pentru Căsătorie și nu s-ar fi dus ieri în număr mai mare ca în 2016 (când nu era plandemie) să-și ștampileze călăii, nu s-ar fi lăsat umiliți cu botnița pe mufă stând la coadă și sub nici o formă nu ar fi votat în număr atât de mare cu USR-PLUS. Din păcate electorii sunt proști grămadă și nu au cum să fie altcumva când trec printr-o educație a contraselecției și zi de zi se lasă lobotomizați de tembelizor.

Chiar și între conservatori există iluzia că votul contează, că îți exerciți ceva formă de putere cetățenească votând.

Ar fi cazul să nu ne mai îmbătăm cu astfel de iluzii.

Adevărul este că marea masă a oamenilor sunt imbecili, degeaba le arăți logic și rațional un lucru și le explici ce e bine și ce e rău, astea nu contează pentru ei și nici n-au răbdarea să te asculte până la capăt, ei funcționează strict pe bază emoțională, ce anume sună bine, ce anume îi face să se simtă bine și ce spun restul din jurul lor asta vor spune și ei. Colegii din redacție și cititorii acestui site sunt o excepție și o minoritate, dar nici noi nu suntem imuni la acest fenomen.

Societatea a evoluat natural în felul acesta în care majoritatea este condusă în funcție de stimuli emoționali, acest lucru nu este neapărat rău în sine dacă regimul în care trăim are o ierarhie clară și un lider care știe ce trebuie făcut, știe analiza problemele din punct de vedere logic și rațional, la rece, apoi știe cum să livreze mesajul în așa fel încât masele să-l urmeze. Din păcate noi avem democrăcia reprezentativă, un sistem contrar evoluției societale și în final un sistem autodistructiv care se va prăbuși sub propria-i greutate. Când? Rămâne de văzut, cert e că pentru noi românii situația se va înrăutăți înainte să se îmbunătățească.

Așadar, să ne vindecăm de iluzii democrăcite și să redirecționăm eforturile noastre acolo unde efectele lor vor fi semnificative. Cine controlează cultura controlează politica, iar cine controlează percepția definește cultura, deci vectorul principal prin care putem influența mersul lucrurilor este propaganda, așa că sfatul meu pentru tânărul naționalist care citește și se întreabă “ce pot să fac ca să conteze?” este să creezi conținut naționalist, meme-uri, videoclipuri, articole, grupuri, să găsești tineri care gândesc ca tine și să lucrați împreună la proiecte și mai ambițioase, podcasturi, emisiuni video, stream-uri, tipăriți manifeste, pliante, firește fără a neglija aspectul fizic, cumpărați-vă mănuși de box, antrenați-vă, mergeți în drumeții, luați-vă cort, mergeți pe munte, mergeți la poligon, etc.

Hai, gata cu lamentarea.

20 comments

  1. VIZIUNE DIAMANT !
    CONSTIENTIZAREA ROMANILOR ESTE CHEIE !

    NU UITATI INSA MANIFESTELE !
    HERVE RYSSEN FOLOSEA METODA !

    CARTICELE LASATE PRIN TRENURI, RESTAURANTE ETC PERFECT ANONIM !
    N-AU TOTI VOTANTII INTERNET !

  2. Si acum alogenii instalati confortabil in urma neparticiparii la vot ne vor conduce destinele.
    Ati reusit.Romanasii au stat idiferenti ca sa aiba de ce sa se lamenteze dupa.
    Nu votezi nu comentezi,sau poate ca de fapt va doreati sa iasa lucrurile asa.
    Ati incurajat neparticiparea.Se vede de partea cui sunteti.

    • Poti sa dezvolti? “Romanasii” au participat in numar mai mare ca in 2016. STS controleaza softul pe care se desfasoara alegerile, esti chiar naiv? Incurajand participarea tu girezi aceasta farsa si te faci complice cu calaii, se vede de partea cui esti dumneata.

    • Sa stiti ca si in Franta se discuta aceasta problema ( deci in niciun caz doar “romanasii” ) iar in urma analizelor s-a constatat ca establishmentului de la putere acum , tocmai de asta le este cea mai mare frica : de faptul ca lumea nu va mai iesi la vot iar daca ies un numar tare mic de votanti atunci voturile bestiilor care au incalecat Franta , isi pierd legitimitatea pe fata !
      In vazul tuturor !
      D’aia Macaron urla ca un apucat ca lumea trebuie sa iasa la vot !

      DAR NU LA REFERENDUMURI, SINGURELE RECOMANDABILE CAT DE DES , ASA CUM SUBLINIAZA MAESTRUL MIHAI SERBAN CA ESTE DEZIRABIL PENTRU A MENTINE O DEMOCRATIE .

      DAR VRETI SA VA SPUN UNA TARE DE TOT ?
      ELVETIENII , CU TOT DREPTUL LOR LA VOTAREA IN REFERENDUMURI, NU SUNT MULTUMITI :
      DECE ?
      PENTRU CA VOTURILE FINALE NU SUNT NUMARATE IN VAZUL TUTUROR CI DE O ECHIPA (MI SE PARE CAM NEPUBLICA -nu mai stiu exact daca i se cunosc numele constitutive) CAAAAAREEE NUMARA VOTURILE IN SECRET ! DECI SE LUCREAZA TOT PE LA SPATELE VOTANTILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • daca niciun partid nu face pragul minim de 5% , si sigur nu face daca nu se prezinta macar 10% alegatori in toata tara, avand in vedere cat de divers se voteaza….atunci parlamentul sau consiliile locale nu mai au legitimitate, trebuie dizolvate ca si conceptie pt ca nu mai e un sistem recunoscut de tara si popor.
        iar pentru aliante politice trebuie sa indeplinesti minim 8% prag minim electoral,

        DECI DRACII CAND SE ALIAZA PT PUTERE ASUPRA OAMENILOR AU NEVOIE DE O PREZENTA LA VOT MAI MARE CA SA FIE SIGURI CA FAC PRAGUL MINIM ELECTORAL ([pt ALIANTE PRAGUL MINIM E 8%)…FARA O PREZENTA DE MINIM 25-30% NU AI SANSE SA FI OBTII MANDATELE.

        Constitutia spune ca FIDELITATEA FATA DE TARA E SACRA! Atunci unde sunt condamnatii pt infidelitate? UNde sunt puscariile cu parlamentari si ministri care au legiferat cu totul alte probleme decat cele banale de care are nevoie poporul ca sa duca viata cu demnitate, ca e garantata demnitatea omului? Unde sunt capetele celor care au daramat toata industria pt ca statul nu are “expertiza de management”? Unde sunt vapoarele cu exilati pt tradare de tara?

    • Mai crezi în “vot”…..Chiar mai CREZI în vrăjeala asta monstruoasă?!

      • Nu , nici in parlamentele unde votul este secret, nu cred . In parlamente votul trebuie sa fie pe fata sa stie lumea care-s mafiotii !
        Nu, eu nu cred decat intr-un lider carismatic care sa incordeze poporul, ales fiind de acest popor pe baza performantelor sale dovedite – luptator capabil sa coaguleze o contraforta suficient de puternica spre a se putea opune vectorilor actuali de forta, care oricum ne vor ucide daca le lasam calea libera !

        Caci avem de ales intre viata si moarte inevitabila .
        Si inca foarte curand .

        Asta peste tot, nu doar in Europa !!!
        De aceea victoria lui Trump (cu toate compromisurile lui) este extrem de importanta caci va trage dupa sine si Europa, incepand cu Germania : asta sustin nemtii cei mai cunoscatori .

  3. Ultimul dintre nebuni

    Neamul românilor a învățat o lecție din destinul legionarilor. Nici un român nu-și va mai jertfi propria viață pentru niște idealuri disprețuite de populime. Niciodată nu se va mai întâmpla acest lucru. Cei care încearcă să coaguleze naționalismul românesc nu se pot reuni tocmai din acest motiv. Aceasta este lecția Universului – Dumnezeu. Deci, fără ca majoritatea românilor să recunoască jerfele legionare și jertfele românilor din temnițele comuniste, nimeni să nu se aștepte la ceva bun pe această temă. Insituțiile Statului, acelea care au ucis idealurile românilor vor rămâne pe veci blestemate să-și asume răspunderea distrugerii unui Neam românesc.

    • Da, cred ca o concentrare asupra studiului intens al suferintei si jertfei inestimabile a poporului nostru pentru idealurile noastre , poate constitui o ancora fabuloasa a urii sanatoase impotriva dusmanului care azi infloreste in loc sa se descompuna .
      Nu cred o clipa ca e vorba despre institutii ale statului care ne-au exterminat ci trebuie foarte bine personalizat si atacat perpetuu un dusman concret si bine definit : nominalizati si bine descrisi si conturati in toate caracteristicile lor , dusmanii se pot defini in ansamblu prin faptele si gandirea lor.
      Institutiile sunt un element abstract pe care nu poti da vina .
      Toti perversii astia care ne extermina azi se ascund in spatele “institutiilor”.
      Peste tot, in toate tarile, nu doar in Romania .

  4. Domnul Sterie Ciumetti are dreptate! Nu mai conteaza voturile, adica votarea, totul se lucreaza din soft! Nu intelegeti ca Romania este un cobai in mainile ocultei? In al 2-lea rand, aceasta este educatia ” democratiei” celor 30 de ani! La asemenea nivel este majoritatea romanilor! Cand se incurajeaza, lenea , lasitatea, tradarea de tara, etc, etc, la ce sa ne asteptam? As adauga, la cele spuse de Caroline, PREGATIREA NATIONALISTILOR PENTRU TRECEREA IN ILEGALITATE! Nu sunt vorbe goale, sunt foarte reale, avand in vedere ca eu ma astept la condamnari in justitie a nationalistilor!

    P.S Nu am fost la vot si nu regret nimic! Stiam la ce sa ma astept!

  5. Articolul este foarte bun, dar solutia este nerealista. Nu ne putem baza pe propaganda cand aceasta este controlata in proportie de 99 % de globalisti si de slugile lor securistoide din mass-media. Cati citesc acest articol si cati se uita la ProTV, A3, Digi sau pe Facebook? Retragerea in tabere, in munti nu stiu cat de utila este pentru tara. Cu ce schimbam perceptia generala daca ne plimbam prin paduri si-i dam buna ziua ursului, inainte sa intre la hibernare?
    Daca insusi Capitanul ar reveni azi in Romania n-ar putea sa faca nimic. Romanii l-ar persifla, l-ar ignora, l-ar considera nebun. La incepuutul secolului al XX-lea eram mai patrioti, mai cinstiti, mai credinciosi, mai curajosi, mai cititi.
    Nici eu nu stiu de unde trebuie sa incepem si ce s-ar putea face intr-un orizont de timp scurt. In orice caz, noi cei putini care am mai ramas credinciosi corabiei in scufundare denumita Romania, vom lupta pana la capat!

    • Ba asta chiar este soluția! Se poate cu “rabdari”, cum zicea Cleopa ! Dacă le deschizi ochii celor pe lângă stai – robilor mass-mediei oficiale care nu au citit o carte de telefon! Copiilor, nepoților! Se poate face, în timp, cu determinare și consecvență, și pentru asta îți trebuie “rabdari”! Nu uitați că sunt zeci de ani de când românului nu-i mai stă mintea la educație, patriotism și alte treburi înalte spiritual…s-a lucrat și se lucrează masiv la asta!

  6. Sunt mai multe lucruri care lipsesc din sistemul politic, nu numai de la noi, ci de peste tot. Câteva exemple care îmi vin acum în minte:
    – nu există o posibilitate legală de a cuantifica absența la vot. Acești peste 50 % care n-au fost la vot (așa zic autoritățile, dar s-ar putea să fi fost mai mulți) sunt mai mulți decât cei care au votat. Prin urmare, o democrație completă ar fi așa: din moment ce sunt mai mulți care n-au votat decât care au votat, voința poporului este să nu se continue sistemul actual.
    Problema e: ce faci mai departe ? Trebuie făcut un referendum prin care oamenii să decidă ce vor: monarhie, dictatură, teocrație, meritocrație, conducere prin consiliu director (ca în Elveția) (plus alte variante pe care nu le identific). Dictatura e foarte eficientă, dacă omul respectiv e bun. Dacă nu-i cu Dumnezeu, dictatura poate fi un coșmar. Dar cine stabilește cadrul ? Cine controlează tipărirea buletinelor ? Cum te asiguri că referendumul se desfășoară corect ?

    – politicienii nu pot fi legal trași la răspundere dacă nu îndeplinesc promisiunile. Adică să spună în lege: dacă în termen de 6 luni nu fac ce au promis, să zboare de la conducere;

    – politicienii au voie să încalce legea (ei o spun asta în gura mare) dar cetățeanul nu poate, că ia amendă. Este acea lege că să crească pensiile cu 40 % (probabil dată de PSD ca să-i încurce pe ceilalți), iar Orban și alții de la putere spun deschis că nu se poate aplica legea, că nu sunt bani. Și că vor crește pensiile, dar nu cu 40 ci cu vreo 20 %. Eu nu spun să se crească, pe mine mă interesează principiul. Deci ei au voie să încalce legea. Tocmai ei au spus-o. Dar dacă un cetățean vine și spune: nu pot purta mască, din motive de conștiință – teoretic ia amendă. Adică argumentul e valabil la ei, dar nu și la cetățean;
    Apropo: legea care reglementează pensiile speciale .. ar putea fi o lege care încalcă legea … În constituție scrie clar că nimeni nu e mai presus de lege. Ori ei au creat – prin lege – situația în care anumite categorii sunt mai presus de lege (în acest caz, legea pensiilor). Probabil de aceea oamenii nu au sesizat această (posibilă) anomalie.

    – Mihai Șerban spune că democrația modernă nu este valabilă, pentru că cei aleși primesc votul și apoi fac ce știu ei. Problema este: cum poate poporul exercita în mod direct puterea, în condițiile actuale ? În Grecia antică erau vreo 6000 de bărbați care hotărau, deci era mult mai ușor. Dar cum faci astăzi așa ceva, la milioane de oameni ? Prin facebook ? Cum te asiguri că nu-i viciată procedura?
    O variantă care să le împace pe amândouă ar fi o soluție hibridă: oamenii aleg reprezentanți, dar aceștia au putere să se ocupe numai de guvernarea de zi cu zi, cea care – din rațiuni de operativitate – nu poate fi exercitată de popor. Dar toate deciziile majore (semnarea unui tratat, de exemplu), se supun la referendum. Acestea pot fi puse din oficiu, câte unul la fiecare 3 luni, și care să adune toate problemele importante din acel interval. ”Sunteți de acord să fie vândut Petromul ?” ”Sunteți de acord să fie vândut Sidexul cu 50 de milioane de dolari ?” ”Sunteți de acord să intrăm în Nato ?” ”Dar în UE ?” Sunteți de acord să aderăm la Tratatul de la Istanbul ?” ”Sunteți de acord să renunțăm la Bucovina, Ținutul Herța, și Insula Șerpilor ?” ”Sunteți de acord ca străinii să devină proprietari de pământ în România ?” Desigur că nu.
    Vă dați seama ce frumos ar fi ? Dar nici de acuma nu-i timpul pierdut. Trebuie trecut în constituție un articol de genul: ”Orice decizie majoră privind politica internațională a României, privind privatizarea unor active ale statului, etc., se poate lua numai prin referendum, unde votanții cu DA să fie cel puțin 50 % +1 din total votanți de pe liste. Deciziile majore luate în trecut, și care nu au fost supuse unui referendum, trebuie validate în mod retroactiv printr-un referendum.” Dar ei știu treaba asta. La referendumul din 2018 problema pentru ei nu era numai că era despre familia normală, problema era că era referendum … putea să fie despre floricele de pe câmpii, probabil că mașinăria sistemului ar fi mobilizat la fel trompetele să sune la televizor. Românii nu trebuie să se învețe cu o astfel de idee (să faci referendum), că apoi li se urcă la cap și cine știe ce ce mai încearcă să dezbată la referendum.
    Dar cum ar fi să se facă, la fiecare 6 luni, un referendum prin care oamenii să hotărască dacă mai continuă cei aleși inițial, sau nu. Problema e că s-ar crea o harababură mare, și guvernarea nu ar fi eficientă.
    —–
    Să privim adevărul în față. Cea mai bună conducere pare a fi sistemul care era la evrei când au ieșit din robie. Un om ales de Dumnezeu, care să aibe putere mare, aproape absolută, și care să fie supus legii lui Dumnezeu. Omul acesta, la evrei, era Moise. Acest conducător numește, prin iluminare dumnezeiască, oamenii aflați sub el, care să conducă la nivelul unor grupuri mai mici – evreii aveau conducători puși de Dumnezeu, peste 10, peste 100, peste 1000 de oameni, poate chiar mai mult.
    Cum se poate realiza așa ceva ? În primul rând, oamenii trebuie să aibe credință în Dumnezeu. Apoi trebuie să înțeleagă aceste lucruri. Apoi trebuie să le dorească. Apoi trebuie să se roage pentru asta. Dacă mulți oameni s-ar ruga, de ce n-ar face Dumnezeu așa ? Desigur, ar apărea probleme mari din partea (știm noi cui); dar noi, fiind cu Dumnezeu, El poată să facă semne mari, așa cum făcea la evrei.
    Și încă una: dacă nu putem să ajungem la acel nivel, putem încerca al doilea lucru după cel de mai sus: să ne dăruiască Dumnezeu un mecanism prin care să cunoaștem cine poate conduce și cine nu. Ceva în genul acelei ”ape a vădirii” la evrei: dacă cineva era acuzat de adulter și nu recunoștea, era adus la apa vădirii și pus să bea din ea. Atunci se făcea un semn, din care cei de față vedeau dacă omul spune adevărul sau minte. Ar fi interesant și cu poligraful, dar ei nu acceptă nici la judecătorie, cu atât mai puțin la guvernanți (poligraful am înțeles că are numai valoare orientativă la procese, nu este acceptat ca dovadă).
    Și se mai pune o problemă: pe cine punem ? Trebuie să fie un om care nu numai ACUMA să aibe o viață ireproșabilă, dar și în trecut să nu aibe pete. Pentru că el urmează să facă dreptate. Cum să facă el dreptate, dacă el însuși a încălcat legea lui Dumnezeu ?

    Dacă oamenii ar duce o viață așa cum trebuie și s-ar ruga, Dumnezeu poate să rezolve problemele.

  7. Trebuie discutat cu juristi – nemtii discuta proiect de lege pentru viitor, nu mai tin minte cine, dar foarte bine organizat si foarte faisabil.
    Acest proiect de lege care anuleaza toate porcariile mafiotilor de pana acum, anuleaza printre altele datoriile fraudulente facute in numele statului pentru banet furat! Diverse state discuta refuzul sa le achite ! Eu nu ma pricep dar diversi mentionau chichite prin care aceste datorii nu vor fi platite niciodata ! Confiscarea tuturor averilor facute prin fraudarea statului !
    Revenirea la strictetea legilor organice . Etc Anularea tuturor decrete monstruoase si ale tuturor legilor odioase contra romanilor !
    Sigur ca se poate face !
    Juristii sa pregateasca o noua constitutie si sa o supuna intregului popor la vot ! Prin referendum!
    Sigur ca se poate !
    Trebuie mai intai stabilit documentul . Apoi cu ajutorul juristilor se va organiza o modalitate ca sa se dea jos guvernul abrutizatilor dupa bani, spre a se instaura noul document votat de toata tara !
    Nemtii deja planuiesc acest lucru . Universitarul Markus Krall tot vorbeste despre schimbarea lucrurilor in Germania dupa plesnirea bancilor – plesnire inevitabila datorita coruptiei !
    De fapt covidul blocheaza lumea ca sa nu iasa in strada – acesta este rostul lui principal : carantina trebuie sa impiedice demnstratiil legitime impotriva distrugerii calculate a finantei si a economiei popoarelor din EU.

    DAR CEL MAI URGENT LUCRU ESTE CA ROMANIA SA IASA DIN LAGARUL DE EXTERMINARE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    CACI EU SI EURO , VOR PLESNI ORICUM!

    Atunci va fi momentul sa se uneasca lumea si sa -si ia soarta in mana – fie si nascandu-se din cenusa precum pasarea Phoenix !

    Conventii si facilitati comerciale si de munca in strainatate se pot face oricate dupa iesirea din EU !

  8. „Adevărul este că marea masă a oamenilor sunt imbecili, degeaba le arăți logic și rațional un lucru și le explici ce e bine și ce e rău, astea nu contează pentru ei și nici n-au răbdarea să te asculte până la capăt, ei funcționează strict pe bază emoțională, ce anume sună bine, ce anume îi face să se simtă bine și ce spun restul din jurul lor asta vor spune și ei. Colegii din redacție și cititorii acestui site sunt o excepție și o minoritate, dar nici noi nu suntem imuni la acest fenomen.”

    Ai auzit de vorba aceea „cine zice ăla e ?” Sau e ceva prea simplist în comparație cu ghiveciul pe care l-ai compus ?

    Dar, textul citat reprezintă numai o parte din inepțiile pe care le-ai debitat în așa zisul articol, și ca analiză, și ca soluții. Nula-nula. Din toate comentariile pe marginea compunerii tale, făcută după ce ți-ai pus o mână sub falcă și ai cugetat „profund”, am găsit unul singur realist, comentariu pe care, inevitabil, l-ai sancționat, că nu corespunde părerilor tale. Așa că mă alătur comentariului respectiv și țin să-ți spun, la rândul meu: 1. Soluția, ținând seama de condițiile în care se realizează numărarea voturilor, este de participare masivă la vot. 2. Absenteismul este terenul cel mai propice pentru fraudarea alegerilor. 3. Tu și alții care scriu și îndeamnă la absenteism îi smintiți pe alții, mai ales pe mulți din cei mai slabi (de cuget sau caracter) și, de fapt, sunteți răspunzători de rezultatele votării. În concluzie, sunteți niște mere stricate. Nu pot spune decât că-mi pare rău atât pentru voi, cât și pentru cei pe care îi smintiți.

    • Să spui asta occidentalilor care nu mai cred nici ei în această cacealma capitalistă. Indiferent cât și cu cine votezi, de fiecare dată, indiferent de profilul politic “ales”, votul se întoarce împotriva ta și, de la un scrutin la altul, ești tot mai departe de idealul tău, din ce în ce mai precarizat.

    • Solutia e sa mergi la vot? Cat de prost sa fii sa zici asta?
      Hai sa luam lucrurile asa: democratia oricum nu e diferita de dictatura. Alegerea candidatilor si libertatea de exprimare sunt iluzii. Democratia e doar o iudeo-dictatura in care poti injura presedintele. Dar spune ceva despre iudei sau tigani sau poponari, si vezi cum sare CNCD pe tine.

      Iar daca nu ne prezentam la vot se intampla doua lucruri:
      1. Masele se obisnuiesc cu ideea ca votul e inutil, deci devin ok cu o dictatura salvatoare care ar putea veni in viitor.
      2. Multi oameni se desprind de mase si cauta alte solutii de a isi impune voia politica, in afara votului. Asta poate creea o atmosfera revolutionara care poate duce la insurectie. Daca Dumnezeu ajuta, poate chiar o cultura a rezistentei se poate dezvolt
      a, in care daca un grup revolutionar cade, apar alte doua.

      Dar continua sa votezi, continua sa dai legitimitate sistemului, sa vezi cum vei regreta in viitor si va fi prea tarziu.

  9. Doua citate celebre in tonul comment ului Caroline: Nu conteaza cine voteaza,doar cine numara voturile-Tatucul Popoarelor J.V.Stalin si inca Daca votul ar putea schimba ceva,ar fi interzis MarkTwain.
    Succesuri la demo(no)cratie!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *