Home / Chestiunea Jidănească / Cat timp va exista termenul de “holocaust al evreilor din România”, partida se incheie cu un “2”, pierdem pe teren propriu

Cat timp va exista termenul de “holocaust al evreilor din România”, partida se incheie cu un “2”, pierdem pe teren propriu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 4, 2021

Cat timp va exista termenul de “holocaust al evreilor din România”, partida se incheie cu un “2”, pierdem pe teren propriu

Redăm o conversație care a avut loc la comentarii la ultimul articol semnat Vasilică Militaru

Cat timp va exista termenul de “holocaust al evreilor din România”, partida se incheie cu un “2”, pierdem pe teren propriu

 

Alexandru Balcu: Chiar dacă informația oferită de către președintele Israelului nu e de neglijat, eu cred că discutăm despre o falsă problemă: cea a holocaustului.

Cât timp vom încerca doar să ne apărăm, spunând că “nu domle’, nu au pierit în holocaust (!) x+1 evrei, ci doar “x” evrei, facem jocul lor.

Ideea e de a pune în discuție noțiunea de holocaust și de a demonstra că nu a fost nici un holocaust. Dacă nu aducem în dezbatere ideea de cauză-efect, n-am făcut nimic. Și dacă am demonstra să zicem, cu acte și indubitabil că doar un singur evreu a fost ucis în România (să zicem că unui soldat român i s-a descărcat arma din greșeală), dar ne împăcăm cu afirmația “în România a fost un holocaust al evreilor, soldat cu uciderea unui evreu”, tot n-am făcut nimic.

Dacă la nivel oficial Elie Wiesel e considerat în continuare un martir/erou/luptător, etc, deși s-a dovedit clar că nu a fost decât un impostor, credeți că “haustologii” se vor împiedica de un număr? Nu-i interesează pe ei numărul, nu dau oricum doi bani pe viețile celor care au pierit atunci, indiferent de naționalitate sau etnie, pe ei îi interesează ca termenul și ideea de holocaust al evreilor să se perpetueze la nesfârșit, pentru a extorca de bani și a pune permanent o presiune psihologică asupra națiunilor pe care ei le acuză de “holocaust”. Așa și cu țara noastră – că se va numi muzeul holocaustului evreilor sau muzeul holocaustului evreului, tot va fi un scuipat pe obrazul nostruCât timp va exista termenul de “holocaust al evreilor din România”, partida se încheie cu un “2”, pierdem pe teren propriu.

Ucrainienii își justifică atrocitățile comise asupra unor oameni vinovați (comisarii evrei) sau nevinovați prin ideea de răzbunare pentru Holodomor. Nu ar trebui să aducem în discuție nici o fapta după 21 iunie 1941 fără să vorbim și despre ce se întâmplă în Basarbia din vara anului 1940 până atunci. Adevărul, dacă nu iese complet la iveală, sfârșește prin a fi înghițit de Minciuna oficială. Nadajudiesc că pe domnul Vasile Militaru, pe care altfel îl prețuiesc pentru lupta pentru Adevăr pe care o duce alături de alți camarazi, să nu îl supere comentariul meu. Așa văd eu lucrurile, aceasta este părerea mea. Doamne-ajută!

 

Vasilica Militaru:  Domnule Alexandru Balcu, vă respect opinia. Nu mă supăr. Am început să studiez aceste evenimente abia din luna februarie a anului 2021. Am citit pentru prima dată Raportul Final privind Holocaustul din România. Pentru că fac referire la niște evenimente definite deja “holocaustul din România”, folosesc acest termen pentru a fi înțeles. Nu mă interesează părerea celorlalți despre studiul meu, indiferent de tabăra care mă critică.

M-a intrigat contradicția dintre verdictul definitiv de “Raport Final” și datele victimelor, aproximate cu peste 35%, de comisia denumită pompos “internațională”. Așa am purces la documentare. Vom vedea rezultatul. Acestea sunt doar date preliminare. Pe de altă parte, nu am nici un interes să apăr imaginea lui Ion Antonescu, un român care a vărsat sânge românesc nevinovat. Peste 9.000 de legionari, inclusiv elevi de liceu, au fost arestați și condamnați de regimul antonescian. Am descoperit în arhive documente care atestă faptul că la Tg. Jiu, alături de evrei erau încarcerați și legionarii vânați de Antonescu. Omul era obsedat de anihilarea oricărei forme de rezistență. Cred numai în ceea ce studiez eu, pentru că am văzut multă minciună și falsificare în datele publicate. Este demersul meu și voi merge cu el până unde se poate. Public ceea ce descopăr pentru a rămâne în memoria internetului. Într-o zi, cineva poate va folosi toate aceste informații puse cap la cap.
Nu sunt judecătorul și nici apărătorul nimănui. Cu respect.

Alexandru Balcu: Mulțumesc pentru informații. Respect demersul dvs, așa cum v-am mai spus. Referitor la prigoana antonesciana împotriva legionarilor, e iarăși un punct în care se poticnesc falșii naționaliști: adică aceia care au un cult idolatru pentru Ion Antonescu, ignorând, fără să aibă habar sau chiar elogiind crimele regimului Antonescu împotriva legionarilor. M-a încântat să aud în predica părintelui Emanuel Ganciu la Sfânta Liturghie din ziua comemorării Sfinților Români evocarea acelei perioade, vorbind despre cruzimea regimului Antonescu față de legionari și de Sfinții care nu sunt oficial recunoscuți din cauză că au suferit și pătimit pentru Hristos ca membri ai Mișcării Legionare. Nu știu dacă la ora aceasta în România mai sunt preoți care le vorbesc enoriașilor, la Slujbele uzuale, despre martirii Mișcării legionare.

 

Sterie Ciumetti: Împreună cu colegii mei de redacție subscriem la punctul de vedere al lui Alexandru Balcu, respingem variantele de compromis, însă recunoaștem utilitatea demersurilor domnului Militaru, documente ce pot fi folosite de avocați, compilații de date care pot fi date mai departe, etc., de aceea îi publicăm textele. (Pentru domnul aiurel și alții care se întreabă, îi asigur că suntem pe aceeași lungime de undă, avem aceeași frustrare când îi vedem pe unii că urlă împotriva “regimului fascisto-sanitar”). Atunci când primim un articol pe care îl considerăm prea subversiv pentru cauza noastră, nu îl publicăm. Înțeleg că există, inclusiv în cazul acestei publicații, reflexul să ne întrebăm dacă X este vîndut/corupt/agent/infiltrat/SRI în situația în care discursul său nu este 100% bazat și roșu pastilat, dar publicăm textele în ideea în care se poate învața ceva din ele, pot folosi cuiva, au o oarecare utilitate pentru cauza pe care o susținem. Când Incorect Politic vă va cere nume și prenume, când vom condamna neironic gazarea jidanilor în camere de dușuri și ne vom cere scuze pentru toată activitatea “antisemită” din ultimii patru ani, atunci puteți intra la  bănuieli cum că am fi compromiși. Până atunci rămân rapoartele comisiei Elie Wiesel care confirm că deranjăm. Nu plănuiesc să mă opresc din activitate prea curând, după patru ani încă nu am obosit, ba din contră, m-am energizat. Apreciez viața și urmez conștient misiunea pe care o am, nu sunt deprimat, nu plănuiesc să mă sinucid. În caz că nu mai vedeți articole noi pe site, intrați cu o fereastră nouă privată (new incognito tab).

6 comments

 1. Observatie “tehnica”:
  “În caz că nu mai vedeți articole noi pe site,…”
  La mine, Windows7 Pro – pe Mozilla – Firefox am o chestie cu pictograma de scut albastru = “Enhanced Tracking Protection” langa adresa link-ului, in stanga.
  Cand nu vad ca apare articol nou, “mut”/schimb optiunea de pe “Off” pe “On” sau invers si apare pagina cu articole noi.
  Poate si la altii se petrece asta, …

 2. Fundamental in orice dialog/discutie/dezbatere pe tema “X” este sa pornim de la realitatea OBIECTIVA – singura cale de a constata adevarul faptic.
  Toata “naratiunea” = povestea e umflata fara dovezi materiale, ceea ce a fost si baza mascaradei de pregatire a ritualului talmudic de la Nürnberg.
  “Nu faceti ca ei!” – ca germanii, sa incercati sa va mai de-parazitati!
  “Nu va opuneti Marxismului!” – care este indoctrinarea goym de ingenunchere si slujire a ocultei sabateeano-frankiste, sectantii “lor”, pseudo-excomunicati talmudic.
  Asta e mesajul politic.

 3. ”Cat timp va exista termenul de “holocaust al evreilor din România”, partida se incheie cu un “2”, pierdem pe teren propriu”

  Nu-i bai, că ”pierdem pe teren propriu” câteva lupte, RĂZBOIUL, tot noi îl vom CÂȘTIGA. Ideal, ar fi, FĂRĂ VĂRSARE DE SÂNGE.

  SUCCES

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Pentru cei care mai cred că Ion Antonescu a fost un bun român, le recomand textul din articolul:
  https://veghepatriei.wordpress.com/2021/10/04/cuvantul-comandantului-horia-sima-complotul-de-la-rostock-traiasca-legiunea-si-capitanul/

  • @Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc
   Alooo, măi ”băiețaș”
   A lovi într-un om omorât, atestă o gravă problemă de …caracter.
   ”…Nu este de presupus ca Antonescu l-a chemat pe Eugen Christescu si i-a dat ordin sa rezolve problema. Au fost preambuluri, discutii, aluzii, pe care si le-a însusit Seful Sigurantei, luându-si în final angajamentul sa savârseasca operatia. Dupa toate probabilitatile, Antonescu, Ica Antonescu si alti colaboratori intimi au stiut de operatia întreprinsa în Germania pentru a-mi pecetlui soarta, dar întreaga raspundere cadea, daca s-ar descoperi ceva, asupra lui Eugen Christescu. Iar acesta si-a luat si el masurile de aparare, propagând versiunea Argeseanu…”
   https://veghepatriei.wordpress.com/2021/10/04/cuvantul-comandantului-horia-sima-complotul-de-la-rostock-traiasca-legiunea-si-capitanul/

   ”gulguta” ta otrăvită este de toată jena.

   Ion Antonescu are multe lucruri grave, dar la fel, dacă nu și mai multe, lucruri excepționale, care anulează complet așa zisele greșeli. Numai faptul că a fost împușcat la ordinul NENOROCITULUI DE REGE* mihai(neromân), îl absolvă de toate păcatele.
   NENOROCITULUI DE REGE* mihai(neromân)=alogen, deci nu poate fi socotit TRĂDĂTOR de popor Român, nu-i de sânge românesc.
   P.S. Ți-am cerut o lămurire și nu am primit răspuns!?!
   ”…Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc
   September 28, 2021 at 6:10 pm

   @ Matei Să-mi dea Dumnezeu zile de la toți călugării care m-au catalogat securist, mason, omul lui Daniel, eretic, musulman și alte apelative cre(ș)tine. Piața este plină de fundamentaliști care se declară ortodocși și creștini în timp ce ei habar nu au ce este creștinismul sau ortodoxia. Ei urmează învățăturile lui Hristos după bunul lor plac. Pentru cine nu mă crede îl rog să-l întrebe pe starețul Hariton Negrea câte mașini are mănăstirea și călugării din mănăstire și de ce mai este și acum directorul hotelului Pelerinul din Durău. Chiar nu are cine să-l înlocuiască în această funcție? Acum am stârnit viesparul, să vezi ce atacuri cre(ș)tine urmează!!!
   Reply

   MOȘU
   September 28, 2021 at 11:15 pm

   Vasilică
   Apăi no, primul hatac, di la mini:
   Ia bagă niște detalii cu ”ce atacuri cre(ș)tine ”!?!
   Ce semnificație acorzi cuvântului – cre(ș)tine !!!
   ”am stârnit viesparul” puțin probabil, că sunt ei, pe acest site…
   eventual câte-un ”mesia” paranoic, care pitrocește apa-n piuă…
   Ia exprimă-te cu privire la ortodoxie: dacă dai la o parte religia, ce mai rămâne !!!!

   Succes”

   Ce ”catalogare” ar trebui să-ți acord !?! Arogant !? Ignorant!?! 🙁
   Păcat

Leave a Reply

Your email address will not be published.