Home / Educativ / CARTE RARĂ! Evreii în Țările Românești

CARTE RARĂ! Evreii în Țările Românești

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 9, 2021

Descărcați accesând link-ul de sub imagine.

 

Evreii în Țările Românești

Evreii in tarile romanesti_pdf

3 comments

 1. mi se face rau cand citesc versetul ala, asa ceva nu poate fi insuflat de Dumnezeu, e talharie pe fata, dumnezeul lor e talharul de care a spus Hristos ca ia via in proprietate fara sa fi muncit la ea,….imi aduc aminte cum au fost bagati evrei si tigani in casa bunicilor si parintilor, peste ei. sa locuiasca precum in kibuts si in casele frantuzesti cu negrii si fete albe, la gramada…. iar romanii locului de milenii, sa stea gramada intr-o camaruta ca la puscarie….

 2. Militaru Vasilică

  Îl auzeam zilele trecute pe marele preot profesor etc. Constantin Necula, înfierându-l pe regele Irod, ucigaș de copii. M-am mirat că teologul, de renume mondial, nu l-a înfierat cu aceeași mânie proletară pe dumnezeul lui Israel care a omorât într-o singură noapte toți întâii născuți ai egiptenilor. Conform teologiei după ureche, predată inclusiv de profesorul Necula la Facultatea de Teologie de la Sibiu, Iiisus Hristos i-a dat legea lui Moise (cele 10 porunci) și tot Iisus Hristos, în calitate de Dumnezeu născut înainte de veci, l-a condus pe Moise din Egipt în Țara Făgăduinței. Deducția teologică este că cel pe care-L plângea Constantin Necula, adică copilul salvat din mâinile ucigașului Irod, era același cu Cel care a ucis pruncii egiptenilor. Dracu să mai înțeleagă gândirea dogmatică a teologilor lui pește prăjit!
  Pot argumenta cu citate tot ceea ce am afirmat.
  P.S. Cine și-l poate imagina pe Dumnezeul care a creat Universul și Dumnezeul care a creat toate neamurile de pe pământ, stând să miroase sângele de miel de pe porțile și ușile evreilor din Egipt, ca să nu le omoare din greșeală și lor întâii născuți? Cine își mai poate imagina cum Dumnezeu, care a creat sistemul solar din care face parte și planeta noastră, stătea să miroase fumigațiile de carne și grăsime arsă de la animalele jertfite ca holocaust? Preotul profesor emerit Constantin Necula, și nu numai el, încă mai crede astfel de năstrușnicii scripturistice, fiind plătit din banii publici.

  • Vechiul testament are multe ciudatenii, VT nu are nicio garantie ca e scris in intregime sub insuflarea DUhului Sfant, e o colectie de texte adunata de la multi preoti si carturari in n generatii, Hristos a spus-o clar ca preotii lui Israel au strambat legea dupa mofturile lor.
   Adevaratii duhovnici nu recomanda cititul VT de oricine ca se poate sminti. Din cauza VT sunt atatea secte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *