Home / Actualitate / Când tenisul e ca la poker

Când tenisul e ca la poker

Radu Rebel
Incorect Politic
Ianuarie 6, 2022

ACTUALIZĂRI:

Când tenisul e ca la poker

Când tenisul e ca la poker

O mecanică interesantă a jocului de poker este creșterea puterii asupra jocului proporțional cu câștigurile. Mai precis, un jucător care își permite să parieze sume mai mari decât totalul deținut de altul, controlează autoritar jocul, pentru că adversarul său nu poate juca fără a risca ieșirea completă din joc. Fără a se întâmpla aceasta are loc un război de uzură, de cele mai multe ori soldat cu eventuala victorie a primului, după cum dictează legea numerelor mari.

Ce se întâmplă atunci când miza depășește contextul financiar, și cei implicați ajung nevoiți să pluseze cu propria piele? Vedem cazul de față: Novak Djokovic la Australian Open. Campionul sârb este nevaccinat, dar a obținut o scutire medicală cu care organizatorii turneului i-au permis participarea. Toate bune și frumoase, însă Nole a uitat că turneul pe care vrea să-l câștige are loc efectiv într-o pușcărie – o insulă colonizată de deținuți exportați din Imperiul Britanic, ajunși acum directorii închisorii. Australia este una din țările cu cele mai draconice restricții, dacă nu cea dintâi, într-atât de mult încât folosirea cuvântului ‘restricții’ este o nedreptate, deoarece pe teritoriul Australiei există chiar lagăre pentru nevaccinați/suspecți de boală – ‘voluntare’ zic ei, dar din care oamenii caută să scape care cum pot. Aici și-a mizat Nole pielea. Mare greșeală.

Lagărele cărora li se spune mai nou”facilități de izolare covid”

 

Greșeală care a fost exploatată la maximum de globaliști, sistemul oferind o demonstrație de forță în ceea ce privește propaganda și nu numai, cu o execuție atât de simplă și de firească încât e de-a dreptul incredibilă celor care nu știu cu ce se mănâncă. Pornind de la dorința lui Nole de a mai bate încă un record cu o presupusă victorie la un turneu de Mare Șlem – momeala, organizatorii i-au acceptat scutirea medicală pentru a-i da voie să participe chiar și nevaccinat – capcana, sau mai precis una din două părți ale sale.

Cealaltă parte, refuzul acelorași organizatori de a permite accesul unui alt jucător, tot nevaccinat și el. Jucătorul în cauză, Aman Dahiya Jr., este mai puțin semnificativ în narativă, dar trebuie scris că are 17 ani și este din India (și nu avea cum să fie vaccinat deoarece în India nu se vaccinează persoanele sub 18 ani – detaliu important pentru cine are ochi să vadă).

Die lugenpresse începe să turuie, iar sârbul este crucificat că nu respectă regulile ca toată lumea, că el se crede mai presus, iar ura plebii față de elite are în sfârșit un chip pe care să-și verse năduful. Eficiența operațiunii este ușor de văzut: parcurgeți orice secțiune de comentarii pe această temă și veți vedea cât de ușor oamenii predau postacilor frâiele propriilor emoții.

Până la urmă, poate cineva să argumenteze că Nole nu a încercat (și aparent reușit) să obțină un privilegiu la care alții nu pot nici să viseze? Nu poate, chiar dacă unii au încercat (https://www.gsp.ro/opinii/editorial-dan-udrea-nevaccinatul-djokovici-nu-face-nimic-ilegal-650996.html), și, evident, eșuat. Pentru că argumentul este din start cel greșit. Din contextul discuției lipsește complet faptul că regula de a permite accesul doar vaccinaților este în sine o mare prostie, pe care nu Nole a stabilit-o, ci cei menționați mai sus, iar formatorii de opinie au rămas să trateze simptomele, nu și cauza. Opinia, așadar, nu poate fi decât greșită.

Povestea continuă. Răsturnare de situație: multiplul campion a aterizat în țara-închisoare și a primit o celulă chiar în incinta aeroportului, pentru că o fi având el scutire pentru turneul de tenis, dar autoritățile de la vamă sunt altă mâncare de pește. Așadar, orchestratorii au spatele acoperit, vezi doamne ei au vrut să-l lase, dar autoritățile s-au opus. Și vai ce bine au făcut, pentru că deja lumea îi vrea capul lui Nole, iar dușmanul dușmanului meu mi-e prieten.

În momentul în care scriu aceste rânduri, sârbul încă este sechestrat în aeroport. Vom vedea ce urmează, însă cel mai probabil va fi trimis înapoi în uralele mulțimii, guvernul salvator prevenind încă o mare nedreptate în lupta pentru sănătatea mondială(TM). Cealaltă posibilitate este o infectare cu covid19, urmată de carantină forțată, poate chiar într-unul din lagărele sus-menționate, în care cine știe ce se mai poate întâmpla. Sigur, nu îi văd încă în stare de așa crimă în văzul lumii, dar nu exclud ca acest scenariu să fie folosit măcar parțial ca monedă de schimb în discuțiile ce sigur au deja loc între ambasada Serbiei și directorii închisorii. Doar cine poate servi ca exemplu mai bine ca ultimul mare sportiv rămas nevaccinat?

*Între timp, s-a mai clarificat nițel situația. A intervenit președintele Serbiei și australienii vor numa să îl dea afară din țară și să pozeze în marii protectori ai sănătății mondiale.

Că tot vorbim de exemple, întreaga poveste este unul pentru ce poate face un simplu bait&switch (momit și întors) susținut la unison de instituții publice și private, cu sau fără voia lor.

Revenind la ce spuneam de poker, fără un mare noroc, în limitele regulamentului jocului pierderea este inevitabilă.

Iar în joc e propria voastră piele.

14 comments

 1. gaozarul ala batran si mormon a recunoscut ca a vrut ca terenul de tenis sa fie ALBASTRU,vezi un comentariu privind o catedrala:albastru are efect hipnotic asupra vitelor,”goyimilor”,iarasi vezi “kirk douglass” in “spartacus”……

 2. in asemenea “facilitati de gazare” ar fi bune sharapova,halep si kournikova,pe locul 3,1 si 2.

  • … ai vrut sa zici “gazONare”, cred… adica sa se joace pe gazon in timp ce fac reclama mortii prin inoculare.

 3. “Toate bune si frumoase,dom’colonel…….”,Dar voi vedeti lucrurile prea de aproape,prea la obiect.Djocovik nu s-a dus ìn Australia sà facà un blef sau o cacialma,dar ca sà forteze lumea ìntreagà sà vadà instantaneu cacialmaua cu pandemia,sà ìncerce sà-i trezeascà pe cei adormiti(nu ìntru cele sfinte,dar ìn fata mass-media..!).Cìti stiau pìnà acum cà cei mai mari tenisman din lume,el si alti doi(nu sìnt expertà de tenis,ati scris voi un articol ceva timp ìn urmà) NU VOR Sà SE VACCINEZE,ei,acum o sà o stie toti.Si multi ìsi vor da seama cà s-a trecut demult de limita ridicolului si cà doar un prost ìi crede pe ceilalti prosti.Vaccinat sau ne-vaccinat te contagiezi si poti fii contagios,esti supus la aceleasi restrictii de control,atunci vaccinul ce rost mai are,pentru cine si pentru ce??!Ce a fàcut Djocovik acum va fii cum se spune:un fluture bate aripile la Tokyo si ìn ……Peru se naste un cutremur!

 4. Lasand la o parte traducerea mecanica semicretina a articolului, care el insusi e idiot, toti postacii nu au inteles nimic si si-au dat cu parerea ca niste imbecili ce sunt. Globalistii au dreptate: trebuie eliminati prostii de pe pamant care sunt peste 70%.

 5. Sa înceapa atunci eliminarea cu ”Un om”. Saracu’! Articolul e idiot, traducerea e semicretina, postacii – vai de ei, numai el, singur, ”Un om” se screme furios, dar nu poate scrie mai mult decat niste insulte, speră ca poate așa il remarcă ”globalistii” si il pastreaza pentru cei 30% care vor avea statut de râmă.

  • @Ion de la coada vacii: tu esti din cei 70%. Oricum in 3-5 ani vaccinul isi va face datoria.

   • @Un om/Amice esti i…t. M-am autocenzurat, ca sa nu pun site-ul in lumina proasta. Mi-era mila de tine, acum imi este si scârbă.Te tot compari pe-aici, dar nu esti decat o târâtoare. Ești din ăla functional, nu stii nici macar sa te exprimi: ”articolul el insuși”, ”vaccinul o sa isi faca datoria” (o fi miltarizat), bla, bla. Daca lumea va fi salvata cu de-alde ăștia, dezastru. Se vede ca vaccinul ”incepe sa isi faca datoria”, sau si-o va face, dar asupra ta, nici o grija, numai sa nu sari vreo doza.

 6. Raspunsul sarbilor va fi de pomina. Tineti aproape 😀

 7. Inca nu sunt lamurit pe deplin care e Adevarul in acest caz, dar cred ca mai bine Djokovici proceda precum Eric Clapton, care a declarat ca nu va mai sustine nici un concert in locurile unde se impune orice fel de restrictie plandemica. Cantaretul are si meritul de a-si fi recunoscut public, cu barbatie, greseala de a se fi vaccinat.
  Mai am in minte si exemplul “olandezului zburator” (R.I.P) Johan Cruyff, care in 1978, din postura de capitan al marii echipe a Olandei si la nivel de aproape legenda in viata, a refuzat sa participe la CM din Argentina, protestand public fata de dictatura militara de acolo si de atrocitatile la care era supus poporul argentinian (ucideri, torturi, intemnitari inclusiv a unor copii).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *