Home / Internațional / Bulgaria S-a Săturat – Referendum Pentru Ieșirea din NATO

Bulgaria S-a Săturat – Referendum Pentru Ieșirea din NATO

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 8, 2019

Dacă Marea Britanie a fost începutul sfârșitului pentru Uniunea Europeană, poate fi Bulgaria începutul sfârșitului pentru NATO?

Referendum Pentru Ieșirea din NATO

Via Justitiarul:

Liderul partidului bulgar Volia, Veselin Mareşki, a declarat joi la postul de radio naţional că formaţiunea sa politică va merge înainte cu ideea privind organizarea unui referendum de retragere a Bulgariei din NATO, relatează agenţia BTA.

Nimeni n-a făcut Referendum pentru intrarea în NATO.

Iar în România este prea devreme să discutăm despre ieșire. Propaganda și-a făcut treaba nivelând creierele poporului care vede un Mesia militar în NATO, protector al României împotriva rușilor.

Dar cine știe, în câțiva ani…

„Va fi una dintre marile noastre iniţiative din campania pentru alegerile europene din 2019. În opinia noastră, NATO nu ne oferă practic nimic, ci doar ne jefuieşte.

În prezent, se vorbeşte despre câteva miliarde de euro care trebuie luate de la poporul bulgar şi cheltuite pe o grămadă de vechituri inutile, de pe urma cărora poporul bulgar nu va avea nici un fel de beneficii. Dacă NATO doreşte să fie partenerul nostru, atunci poate să ne dea gratis mai multe aeronave în loc să-i ia ultimii bani celei mai sărace ţări din Europa şi practic să arunce poporul într-o sărăcie şi mai mare.”, a afirmat Mareşki.

Cum e și la noi, miliarde pe vechiturile americanilor. Fără fraierii din Europa de Est ar da F16-urile la fier vechi.

În opinia sa, „o Europă cu adevărat puternică şi unită poate fi un partener al SUA şi nu un apendice al lor.” „În prezent, alte ţări provoacă tulburări în lume şi Europa trebuie să achite nota de plată. De ce nu achită SUA nota de plată a Turciei, în loc să plătească Europa acele miliarde ?”, s-a întrebat politicianul bulgar.

Potrivit lui Mareşki, Europa a jefuit poporul bulgar. „Ei ne-au interzis construirea unei noi centrale nucleare, ne-au făcut să ne închidem mai devreme reactoarele, ne-au împiedicat să participăm la (gazoductul) South Stream. În acelaşi timp, ei construiesc North Stream, Turkish Stream şi tot felul de alte conducte.

Știi cu ce seamănă comportamentul SUA față de Bulgaria?

Cu comportamentul unui colonizator față de o colonie.

Companii germane, franceze şi austriece investesc şi cooperează liber cu Rusia, dar  China n-are dreptul s-o facă. În loc să ne folosească drept punte de legătură cu Rusia şi Estul, ei fac din noi o barieră. Practic, suntem aproape forţaţi să luăm parte la escaladarea tensiunilor. Aceste lucruri pot fi schimbate dacă entităţi patriotice europene adevărate participă la guvernare sau la conducerea UE.”, a declarat liderul partidului Volia.

În prezent, Uniunea Europeană seamănă mai degrabă cu Uniunea Sovietică, cu un conducător feudal la vârf, un dictator, şi cu republici obediente dedesubt. Ideea mişcării noastre este chiar opusul: naţiuni europene puternice care să formeze o Europă unită puternică.”, a spus Marşeki.

  Sursa: Agerpres

Pentru ca o Europa a națiunilor să fie posibilă, Uniunea Europeană trebuie prăbușită.

Referendum Pentru Ieșirea din NATO

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *