Home / Internațional / BOMBĂ MEDIATICĂ – O asistentă din Slovenia RUPE TĂCEREA despre vaccinuri – dozele sunt marcate și diferă în conținut!

BOMBĂ MEDIATICĂ – O asistentă din Slovenia RUPE TĂCEREA despre vaccinuri – dozele sunt marcate și diferă în conținut!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 25, 2021

 O asistentă din Slovenia RUPE TĂCEREA despre vaccinuri – dozele sunt marcate și diferă în conținut!

Mereu m-am întrebat (și m-am rugat, în cazul apropiaților) dacă au fost administrate doze placebo de vaccin și de aceea mulți au putut spune “Uite dom’le eu am făcut vaccinul și n-am pățit nimic”.?

După 11 luni, o asistentă RUPE TĂCEREA despre acest subiect și dezvăluie că dozele sunt marcate cu 1 pentru placebo, cu 2 pentru arnm și cu 3 pentru arn oncologic, cauzator de cancer. Ea a mai spus că a văzut cu ochii ei cum politicienii și liderii au fost injectați cu placebo.

2 comments

 1. Să nu uităm totuși că s-au gândit și alții înainte. 30 decembrie 2020:

  https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24513481-ips-teodosie-despre-vaccinul-anti-covid-sunt-atatea-situatii-care-produs-efecte-nedorite-nu-putem-impresari-autoritatilor-care-vor-indemnam-vaccinare-despre-vaccinarile-publice-nu-stim-vaccineaza.htm

  “Unii se vaccinează demonstrativ în public. Nu ştim cu ce se vaccinează. Nu stăm lângă ei să vedem ce au pus acolo. Chiar sunt atâţia oameni care bănuiesc că această vaccinare demonstrativă poate fi cu altceva.” (Teodosie)

  19 decembrie 2020:

  https://www.incorectpolitic.com/biserica-nu-va-indemna-la-vaccinare-informeaza-ips-teodosie/

  “Preoții ortodocși nu vor recomanda niciun vaccin până nu vor ști cu exactitate ce conține, prin efectuarea unor analize independente, susține arhiepiscopul Tomisului. ‘Mai întâi trebuie să cunoaștem ce conține acest vaccin. Noi nu luăm nimic cu ochii închiși. Atât de prudenți trebuie să fim. Mai întâi trebuie să ne documentăm și să știm sigur. Întâi să vedem ce este, nu luăm nimic fără să ne punem la curent. […]'”

  Indiferent dacă ce spune asistenta e adevărat sau nu, suspiciunile legate de aceste vaccinuri, care se pare că sunt cele mai sigure și eficiente vaccinuri din istoria omenirii și mai ales singurele vaccinuri fără efecte secundare:

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/mesajul-unui-comisar-european-pentru-romani-e-nevoie-de-curaj-politic-pentru-adoptarea-certificatului-verde-sunt-masuri-dure-1740431

  …sunt 200% justificate, deși dl. Gheorghiță ne explică foarte clar ce conține vaccinul:

  https://www.youtube.com/watch?v=wTkuM1jHAQo

  Dar dacă eu mă uit pe sticluță și văd că nu conține ce a zis Gheorghiță, pot să-l dau în judecată pentru reclamă falsă?

 1. Pingback: Oare? - Ion Coja

Leave a Reply

Your email address will not be published.