Home / Chestiunea Jidănească / BOMBĂ: Criminalul Notoriu George Soroș Condamnat DEFINITIV în Franța

BOMBĂ: Criminalul Notoriu George Soroș Condamnat DEFINITIV în Franța

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 28, 2017

Buciumul:

George Soros a fost condamnat pentru infracţiuni financiare comise în anii ‘ 80 în Franta, precum Sorin Ovidiu Vîntu , ispravă după care afaceristul a ajuns să finanteze reţele de ONG-uri, cu predilecţie în statele sud-est europene, imediat după căderea comunismului în această zonă, care au parazitat funcţionarea instituţiilor statului, promovând constant mesaje false şi antinaţionale, scrie Luju.

Cum ar fi schimbarea denumirii de țigan în rom.

În mai multe state europene… , ONG-urile lui Soros au fost etichetate în afara legii şi demascate sau obligate să-şi declare sursele de finanţare…

CEDO a parafat condamnarea. Cu toţi banii din lume, Soros nu a putut evita eticheta de infractor.

Condamnarea unui (((finanțator internațional))) este un precedent important în lupta juridică.

Statul francez l-a trimis în judecată la 20 decembrie 2000, în faţa Tribunalului Corecţional din Paris, pe George Soros, pentru folosirea de informaţii privilegiate pentru specularea pieţei bursiere, dovedind că afaceristul ştia cum vor evolua titlurile bancare pe piaţă.

La 20 decembrie 2002, Tribunalul Corecţional din Paris l-a condamnat pe infractor la o amendă penală de 2,2 milioane euro.

La 24 martie 2005, Curtea de Apel Paris a respins apelul lui George Soros, confirmând sentinţa de la fond. Sentinţa a rămas definitivă şi a fost trecută în cazierul lui Soros.

George Soros s-a plâns la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de violarea articolului 7 din Convenţie, potrivit căruia: „Nimeni nu poate fi condamnat pentru o acţiune sau o omisiune care, în momentul în care a fost săvârşită, nu constituia o infracţiune, potrivit dreptului naţional şi internaţional”.

După un proces care a durat aproape 6 ani, prin Hotărârea din 6 octombrie 2011 (Dosar nr. 50425/2006) Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg a statuat că nu a existat nicio violare a articolului 7 din Convenţie, şi că statul francez l-a condamnat temeinic pe infractor în baza unor legi clare şi previzibile.

Din 2000 până în 2011 sunt 11 ani.

George Soroș Condamnat

 

Unsprezece ani în care caracatița soroșistă a finanțat revoluții violente și ONG-uri a căror activitate subminează sistemul de valori românești.

Unsprezece ani în care “lungul marș prin instituții” visat de marxiștii culturali s-a realizat într-o măsură.

Soroș a fost condamnat definitiv în Franța, dar ONG-urile sale rămân active. Lista Soros-Gullen detonează sistemul paralel, rețeaua de ONGiști din instituțiile publice.

Acesta continuă să lucreze, să aducă străini migranți, să promoveze boli mentale (homosexualitatea), în fapt să răstoarne sănătatea morală și ordinea socială.

Este nevoie de o curățenie generală.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *