Home / Internațional / Belgrad: Locul Preferat de Zoofili

Belgrad: Locul Preferat de Zoofili

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 21, 2017

ATENȚIE: Articol șocant.

AltfelMD:

Investigaţie şocantă realizată de o echipă de jurnalişti europeni preocupaţi de drepturile animalelor! Conform grupului de salvare a necuvântătoarelor Leviathan, sute de britanici merg anual în vacanţe sexuale la Berlgrad pentru a face sex cu câini, pisici, capre, oi şi chiar… vaci.

Bordelurile cu animale din Belgrad sunt vânate de zoofili din întreaga lume. Motivul: partidele de sex sunt ieftine şi oferta este generoasă. Zoofilii au la dispoziţie capre, oi, măgari, câini, pisici, gâşte şi chiar vaci. Zoofilii ajung la destinaţie după ce sunt plimbaţi cu autocarul prin Belgrad. Este vorba de mai multe ferme, unde proprietarii îşi dresează anumalele să le satisfacă toate capriciile perverşilor. La cererea clientului, animalul poate fi costumat în colanţi, poate purta tocuri cui, poate fi rujat şi chiar coafat. Preţurile variază între 70 şi 150 de euro. Cei care doresc să se şi filmeze în timp ce fac sex, trebuie să mai achite 50 de euro. Reportajul a fost difuzat de televiziunea germană RTL zilele trecute. Reprezentantul organizaţiei de salvarea animalelor Pavle Bihal le cere autorităţilor să închidă reţeaua de bordeluri pentru zoofili.

„Avem informaţii solide legate de un apartament din centrul Belgradului care a fost transformat în club de noapte. Practic aici animalele sunt pe post de stripteuze, iar perverşii sunt invitaţi să le abuzeze contra unor sume cuprinse între 80 şi 200 de euro. Clienţii care vin aici sunt din Marea Britanie, Germania, Suedia şi Olanda. În prezent, aşteptăm o confirmare pentru a putea da poliţiei datele exacte privind adresa şi cum funcţionează circuitul”, a declarat Bihal. Conform jurnalistului de investigaţie, fermierii care conduc această reţea de prostituţie zoofilă nu consideră că „sexul cu animale e un lucru normal, pe care omul îl face din timpuri preistorice”.

Zoofilia nu este destinația finală.

Totul începe cu căsătoriile între persoanele de același sex, un început timid care creează precedente legale pentru chestiuni mult mai grave.

Legile pentru homosexuali deschid drumul către legile pentru pedofili, zoofili, necrofili și destinația finală, piscul mizeriei morale, apogeul degenerării umane; canibalismul.

Da, deja există fetișuri cu și despre canibalism.

Aceste porniri nu mai pot fi stopate prin re-educare ori prin terapie.

Există un singur leac, flacăra purificatoare a rugului.

zoofili

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *